Foto bij | 111.

DeCupcake: En op dit moment komt er een superman in een kippenpak en vossenpantoffels langs vliegen *VOEESSSHHH*

Faith Feerling,


'Wat heb jij tegen Harry gezegd.' Ik kijk mam aan die niet bepaald vrolijk in de woonkamer staat. 'Zoveel.' Zeg ik sarcastisch en ik plof op de stoel neer. Mam zucht diep terwijl ze op de bank gaat zitten. 'Lucas kwam helemaal overstuur thuis. Dat jij iets tegen Harry hebt gezegd over een geheim maar dat je er nog niet klaar voor was om het te vertellen. Harry maakt zich nu ontzettend veel zorgen om je en jij werkt jezelf alleen maar in de nesten.' Ik kijk mam verbaast aan. 'Wat lult die gast?' Roep ik uit. 'Harry kwam zelf met vragen naar me toe, dus ik heb inderdaad gezegd dat het iets was waar hij zich niet druk om hoefde te maken, dat het geen effect op onze relatie heeft. Hij wilde perse weten wat het was dus heb ik hem gezegd dat als ik er klaar voor zou zijn en als het tijd was ik het hem wel zou vertellen.' Zeg ik en mam kijkt me even wantrouwend aan. 'Ik hoop dat je de waarheid spreekt, anders heb je het goed voor elkaar als je vader hier achter komt.' Zegt ze streng. Ik knik en zucht diep.
'Mag ik naar Luna?' Probeer ik toch weg te komen. 'Als je maar voor het avondeten thuis bent.' Ik knik en spring meteen op. Ik ren naar de kapstok, pak mijn sleutels van de tafel en loop de deur uit. Ik grijp mijn fiets en fiets naar Luna toe.

'Faith ik zit er zo mee.' Zucht ze. 'Dat begrijp ik.' Mompel ik. 'Kijk weet je, al mijn vriendinnen hebben een vriendje, zijn gelukkig, hebben een geweldige steun en kunnen altijd bij iemand terecht. Ik heb dat niet. Ik ben steeds alleen en kan maar niet met jullie meepraten. Lucas is gewoon zo lief voor me geweest en ik voel me zo rot tegenover jou.' Zucht ze. Ik trek haar tegen me aan en strijk door haar lange bruine lokken. 'Dat hoeft niet. Het maakt mij echt niets uit. Ik heb liever dat hij iets met jou begint dat met een of andere tuthola die ik helemaal niet ken. Ik weet hoe jullie beide zijn en ik weet dat jullie elkaar nooit expres pijn zullen doen.' Antwoord ik eerlijk. Luna kijkt omhoog, en er staat een laagje water onder haar ogen. 'Vind je hem leuk?' Vraag ik dan en ze knikt terwijl ze op haar lip bijt. 'Na onze nacht heb ik denk ik gevoelens voor hem gekregen. Ik kan niet stoppen met aan hem te denken en telkens als hij me een berichtje stuurt maakt mijn hart een sprongetje van blijdschap.' Zegt ze zacht en ik glimlach. 'Ik hoop dat het werkt. Ik zal een goed woordje voor je doen.' Ik schenk haar een knipoog en gelukkig kan ze weer lachen. 'Dankjewel. Voor alles, voor je steun en dat je niet boos op me bent.' Zegt ze. Ik glimlach. 'Ik ga onze jaren vriendschap toch niet zomaar weggooien, als jij me het beste kan gebruiken?' Luna glimlacht dankbaar.
'Wanneer moet je trouwens ongesteld worden?' Vraag ik dan. 'Aankomend weekeind.' Mompelt ze.

Reacties (5)

 • XxNikita

  Als Ze Teminste Ongesteld word
  Dat Is Nu De Vraag Die De Personen Die Dit Lezen Willen Weten

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Hahaha echt grappig, random door zo een gesprek die vraag; Wanneer moet je trouwens ongesteld worden?

  7 jaar geleden
 • louisharry

  Wanneer moet je trouwens ongesteld worden?


  Als je t in t algemeen bekijkt is t best een vreemde vraag....

  7 jaar geleden
 • Creator

  Snel verder (:
  Ik heb niks te zeggen haha x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen