Foto bij Hundred-Ninety-Eight

Sunday 29 December 2013

Hannah Mae Wilson

Gisteren was nog heel gezellig geweest. Na samen lang gedoucht te hebben, gingen we ons aankleden en Harry zei dat ik me netjes aan moest kleden, wat ik toen ook gedaan heb. Zo'n uurtje later vertrokken we ergens heen. We kwamen uit bij een chic en knus restaurant ergens net binnen London. Een mooie en sfeervolle plaats, waar ik eigenlijk nog nooit geweest ben. Het eten was er echt heerlijk en ik heb er echt van genoten. Ongeveer om half tien 's avonds waren we weer thuis en hebben we knus tegen elkaar gezeten op de bank en een film gekeken. Om half twaalf zijn we naar boven gegaan en hebben we dicht tegen elkaar gelegen op bed en gepraat, tot één van de twee in slaap viel, ikke dus.

"Wake up beauty queen" fluistert een hese stem in mijn oor. Ik murmel iets en draai me om en nestel me dicht tegen zijn warme en zachte lichaam aan en druk een kusje op zijn borstkas.
"I love you" fluister ik gelukkig en Harry slaat zijn armen om me heen.
"I love you too" fluistert hij terug en dan voel ik zijn zachte lippen in mijn nek en verleg ik mijn hoofd wat om hem de ruimte te geven. Hij zuigt zachtjes en een kreun verlaat mijn mond en ik duw hem ietsje van me af en druk mijn lippen op de zijne. Hij grijnst en kust me liefdevol, zijn handen strelen langs mijn lichaam en een tintelend gevoel raast door mijn lichaam door zijn aanrakingen. Na een lange liefdevolle kus laten onze lippen elkaar weer los en open we allebei onze ogen en kijken we elkaar aan. Mijn mondhoeken krullen omhoog en ik nestel me weer tegen hem aan en snuif zijn geur op. Ik hou van zijn geur.
"Wil je echt naar huis?" vraagt Harry na een lange stilte en ik kijk op om hem aan te kijken.
"Nee, maar ik wil Steven ook niet te lang alleen laten, ik zie hem al zo weinig" zeg ik en Harry knikt. Harry weet dat ik een hele goeie vriendschap heb met Steven, vroeger was Harry nogal jaloers op Steven heeft hij me verteld, maar ik heb hem uitgelegd dat Steven mijn beste vriend is en niet meer. Gelukkig geloofd hij het eindelijk en hoeft hij niet meer jaloers te zijn, want ik wil alleen maar met Harry zijn en met niemand anders.
"Jammer, ik heb je gewoon graag bij me" zegt hij en hij drukt een kus op mijn kruin.
"Ik ben ook graag bij je Hazz, maar ik moet ook aan mijn vrienden denken en jij ook trouwens, misschien kan je ook vrienden opzoeken die je lang niet gezien hebt" zeg ik en hij grinnikt.
"Dat is een optie" zegt hij en hij trekt me nog dichter tegen hem aan.
"Maar nu wil ik lekker met jou knuffelen" fluistert hij in mijn oor en ik glimlach. I love this guy.

Ik knoop mijn blouse dicht en hoor mijn mobiel een geluidje maken. Ik loop naar het nachtkastje toe en pak mijn telefoon op en zie dat het een appje van Steven is.
      Steven: Wanneer zie ik je weer? I miss you and i'm feeling alone here x
      Mae: Awh, you see me today, i'm coming home! Miss you too .x
Ik glimlach en leg m'n mobiel weer neer en loop naar de spiegel en borstel mijn haar, een dun laag mascara en ik ben klaar. Nadat ik dit gedaan heb loop ik naar mijn handtas en stop mijn spullen erin, ook pak ik mijn andere tas en stop daar al mijn kleren en andere dingen in die van mij zijn. Één shirt en een broek laat ik liggen voor als ik hier onverwachts blijf logeren, dan heb ik wat kleding. Ik pak mijn mobiel en tassen en loop dan de kamer uit en loop naar beneden. Ik zet mijn handtas en gewone tas in de gang en hoor Harry meezingen met de radio. Ik glimlach en luister even naar zijn stem. Mijn mobiel maakt weer een geluidje en ik ontgrendel hem.
      Steven: Yeah, dan zie ik je straks wel verschijnen. Vind Harry dat wel goed dan dat je weggaat ;'p x
      Mae: Haha, hij vind het jammer, maar hij snapt het wel en ik zie hem de 31e ook weer dus, het is geen probleem .x
Ik verzend het en stop mijn mobiel dan in mijn broekzak en loop de woonkamer in en loop door naar de keuken waar Harry voor het fornuis staat met zijn rug naar me toe, nog altijd meezingend met de radio.
"Wat maak je" zeg ik terwijl ik mijn handen tegen zijn rug aanzet en over zijn schouder kijk. Harry schrikt dat voelde ik aan en ik begin te lachen.
"Wat ben je toch weer gemeen, maar ik maak gebakken eieren" zegt hij en ik glimlach.
"Sorry hoor dat jij me niet hoorde aankomen" grijns ik en hij kijkt me met samengeknepen ogen aan. Ik begin te lachen en druk een kus op zijn wang.
"Still love you" zeg ik en leun tegen de tafel aan. Harry glimlacht en kijkt even naar het eten op het fornuis en zet het vuur wat zachter en kijkt mij dan weer aan.
"Al honger?" vraagt hij en ik knik.
"Honger voor twee" grijns ik en hij begint te lachen.
"Duidelijk" lacht hij en hij zet nu het fornuis uit en verdeeld de gebakken eieren over vier boterhammen. Hij pakt de borden op en zet ze op de keukentafel neer. Ik ga zitten en Harry neemt tegenover me plaats en begint zijn brood te snijden. Ik kijk er eerst even naar, maar besluit dan ook maar te eten, het ziet er namelijk heel lekker uit.
"Heb je Steven nog gesproken?" vraagt Harry en ik knik.
"Hij stuurde berichtje op App" zeg ik en hij knikt nu. We eten verder en als we allebei klaar zijn staat Harry op en pakt onze borden en bestek en zet het op het aanrecht neer.
"Ik was het later wel af" zegt Harry als ik er naar blijf kijken. Ik glimlach en sta ook op om achter hem aan te lopen. Quiero rent op ons af en ik aai hem even.
"Wanneer moet je hem terugbrengen?" vraag ik en loop achter Harry aan naar de gang, waar hij onze jassen pakt.
"Nadat ik jou thuis heb gebracht, al heb ik liever dat je blijft" grijnst hij en ik grinnik even en loop naar hem toe. Ik zet mijn handen tegen zijn borstkas en druk een kus op zijn mond.
"Dat snap ik, dat wil ik ook, maar Steven verdient ook even wat tijd met me. Ik laat hem al zo vaak alleen en de 31ste zie ik je weer bij Louis" zeg ik en Harry blijft me aankijken en knikt.
"I know, maar dat betekent niet dat ik je niet ga missen" zegt hij met een zielig stemmetje. Ik glimlach en druk nog een kus op zijn lippen.
"Gelukkig maar, want anders zou er iets niet goed zijn" zeg ik met een lach en hij rolt met zijn ogen.
"Love you" zegt hij en drukt nu zijn lippen op de mijne. Ik kus hem terug, maar na een tijdje stop ik toch de zoen en pak ik mijn sjaal, muts en schoenen. Als ik alles om en aan heb draai ik me naar Harry toe, die ook klaar staat en de spullen van Quiero bij elkaar pakt.
"Klaar?" vraagt hij als hij Quiero's tas op pakt en zich naar mij toedraait. Ik pak mijn tassen en knik dan. Hij glimlacht en drukt een kus op mijn lippen en opent dan de voordeur.
"Oh m'n sleutels" zegt hij als hij net naar buiten is gelopen. Ik draai me om en loop terug en pak zijn sleutels van het kastje en loop dan terug en geef ze aan.
"Dank je schat" zegt hij als hij zijn sleutels aangepakt heeft. Ik trek de deur achter me dicht en loop naar zijn auto en leg mijn tassen in de kofferbak omdat Quiero zo op de achterbank zal zitten. Ik sluit de klep weer nadat Harry Quiero's tas erin gelegd heeft. We stappen in en Harry start de auto. Meteen begint er muziek te spelen en glimlach ik als ik het nummer 'I see Fire' van Ed Sheeran hoor, ik hou zo van dat nummer. Harry rijd zijn erf af en ik zwaai even naar wat fans als ze zwaaien. Zodra Harry op de weg is duwt hij zijn gaspedaal in en scheurt weg.

Ongeveer twintig minuten later komen we bij mijn appartement aan en parkeert Harry zijn auto.
"Ik loop nog ff met je mee" zegt Harry en ik knik dat ik het goed vindt. Ik open de deur aan mijn kant en stap uit. Ik trek de achterdeur open en meteen komt Quiero mijn kant op. Ik pak zijn kop vast en kriebel hem even achter zijn oor.
"Lief zijn he, bij je baasje" fluister ik en druk een kus op zijn kop, ik krijg ook meteen een lebber over mijn gezicht en ik lach even zachtjes. Ik aai hem nog even kort en duw hem dan ietsje naar achteren. Ik sluit de deur weer en meteen hoor ik een blaf, hij was er dus niet mee eens. Harry heeft mijn tassen uit de achterbak gepakt en geeft ze aan. Ik bedank hem en Harry zet zijn auto op slot en we lopen naar de deur, waar we even tegenhouden worden door wat zelfverzekerde fans, soms kan ik daar niet helemaal tegen.
"Harry, Harry mogen we je handtekening?" vragen ze. Ik rol ongezien met mijn ogen en steek de sleutel in het slot en duw de deur open. Harry geeft ze ondertussen een handtekening. Ik loop naar binnen en hou de deur voor hem open. Hij zet de laatste handtekening en zegt nog iets en loopt dan ook naar binnen.
"Ze zijn weer lekker opdringerig" mompelt hij en ik grinnik.
"Daar zijn het fans voor" mompel ik nu en we gaan naar boven. Daar aangekomen open ik de deur en lopen we naar binnen. In de gang neem ik uitgebreid afscheid van Harry, die dan weer naar buiten gaat, terug naar Quiero en ik trek mijn jas, schoenen en sjaal uit en trek m'n muts van mijn hoofd en loop dan met mijn tassen naar de woonkamer.
"Steven" zeg ik meteen als ik hem zie zitten. Hij kijkt op en een grote glimlach verschijnt op zijn gezicht en hij staat op en komt op me afgelopen en trekt me in een knuffel.
"Finally" zucht hij en hij slaat zijn armen stevig om me heen. "Ik kan je eindelijk weer knuffelen" mompelt hij en ik lach even en knuffel hem terug. Ja, ik ben blij om mijn beste vriend weer te zien, al begin ik Harry nu al te missen.

Reacties (2)

  • TheBestDay

    Mooi geschreven! Snel verderrr?

    5 jaar geleden
  • batbucks

    Leuk! Goed geschreven

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen