Foto bij 2.15 Lauren De Ruyck

Maandag 9 december 2019

Na afscheid genomen te hebben van Niall, Louis, Zayn, Maxime en Harry (en de vele fotografen, die wouden weten of ik nu zwanger was of niet en waar Liam en Sophia zijn.) Zijn Eleanor, Finn en Luke, Perrie en Eloise, Jill, Alice en ik nieuwsgierig onderweg naar het ziekenhuis omdat we allemaal naar Sophia en Liam toe wilden en het kindje wilden zien.

Jill en ik hadden afgesproken aan het ziekenhuis. Alice, Eleanor en Perrie zouden eerst Finn,Luke en Eloise naar de opvang brengen en Alice die reed mee met Perrie.
Jill parkeerde haar wagen naast die van mij en we stapten gelijk uit. "Het ziet er naar uit dat we nog niet meteen binnen zijn." hoorde ik Jill zuchten. Ik keek naar de ingang van de kliniek en ik zag dat er een hele hoop fotografen en journalisten voor de ingang stonden. Ik schudde mijn hoofd. "Jammer dat we Maxime niet bij hebben." lachte ik. Jill grinnikte kort maar keek dan weer normaal, wat deed ze toch raar de laatste tijd.
"Let's go" zei ze. Beiden namen we onze handtas dicht bij ons en liepen richting de ingang. Vanaf het moment dat die mensen met hun flitsende apparaten ons in de gaten kregen was het net een hoop uitgelaten duiven die naar dat ene kruimeltje gaan. Geloof het is nog steeds eng om zoiets te zien gebeuren. Je had net het gevoel of je vertrappeld zou worden.
"Lauren, ben je zwanger?"
"Is het waar Lauren verwacht jij de vijfde One Direction Baby?"
"Is er al nieuws over de baby van Liam en Sophia?"
"Lauren hier!"
"Jill, is Lauren zwanger?"
Kwam er vanachter al die flitsende apparaten en micro's. Geen van beiden zei iets maar we probeerden zonder kleerscheuren en liefst levend het ziekenhuis binnen te geraken.
Na een hele worsteling met de menigte waren we eindelijk binnengekomen. "Kom we gaan zoeken waar Sophia en Liam zijn." zei ik en trok Jill mee de lift in. "ja oke." zei ze stil. Toen de deuren dicht waren keek ze wat ongerust om zich heen. "Hey, hey." zei ik terwijl ik haar handen vastnam. Ze verstijfde even maar relaxte toen weer. "Wat scheelt er toch met je? Je doet zo raar."
"Ik? Nee? Hoe kom je erbij?" zei ze. "Je doet vreemd." constateerde ik. Ze zuchtte. "Ik.. Hij.." *ping*
"Vertel het me straks maar." zei ik opgewekt om het kind te zien. We liepen samen de gang door. "Is Sophia al bevallen?" vroeg Jill aan een dokter die passeerde. "Nee, ze ligt nog in de verloskamer. Het kind kan elk moment komen. Ze wordt wanneer alles in orde is naar kamer 111 gebracht. Jullie kunnen daar wachten als je wilt. En Lauren zou je alstublieft de groeten willen doen aan Harry, mijn dochter is grote fan van hun groep." ze de dokter. "Geen probleem!" glimlachte ik naar hem. "Dankje." zei hij voor hij weer vertrok naar de volgde kamer.

Tien minuten en een telefoontje naar school dat ik niet zou komen werken deze ochtend, later hadden we nog steeds niets gehoord van Liam en/of Sophia. De anderen waren hier intussen ook gearriveerd en ook de ouders van Sophia zijn er.
"Het etentje voor Alice haar verjaardag vanavond gaat toch nog door?" vroeg Eleanor. "Ja natuurlijk, maar misschien kunnen we het later dan nog eens doen mét Sophia erbij?" stelde Jill voor. We waren er allemaal mee akkoord. Toen wisten we nog niet wat ons die avond tijdens het eten te wachten stond...

Nog een kleine vijf minuten later kwam een dokter met een bed binnengereden. Een vermoeid uitziende Sophia lag op het bed met een rustig klein wezentje in haar armen. Liam kwam achter met een trotse glimlach op z'n gezicht. Toen de dokters weg waren begon hij te spreken.
"Ik wil jullie meedelen dat wij gelukkige ouders zijn van ons zoontje, Jack." glimlachte hij en ging op de stoel naast Sophia's bed zitten en wreef voorzichtig met z'n vinger over het wangetje van Jack. We maakten allemaal een vertedert geluidje. "Is de bevalling gelukt schat?" vroeg Sophia's moeder aan haar. "Het was zwaar. We zijn hier al sinds gisteravond laat. Ik denk dat de bevalling een dikke 10 uur moet geduurd hebben." vertelde Sophia. Dat kon je wel zien aan haar gezicht ze zag er heel erg vermoeide uit en Liam ook.

PROFICIAT AAN LOUIS TOMLINSON MET Z'N NIEUWE ZUS EN BROER.
Louis nieuwe broertje heet Ernest Rupert Atholl Deakin en zijn nieuwe zusje kreeg de naam Doris Poppet Deakin.

LUFU

Reacties (9)

 • Sailgirlxxx

  Nieuw broertje en zusje voor louis??

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  'Toen wisten we nog niet wat ons die avond tijdens het eten te wachten stond...'  Gaat ze die avond bevallen?? ^^^^^^

  5 jaar geleden
 • Hannane

  Mijn kat noemt Jack:D

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  meer:)

  5 jaar geleden
 • Sogra

  Toen wisten we nog niet wat ons die avond tijdens het eten te wachten stond...

  Oeeh... wat gaat er gebeuren ?? En Jack is een leuke naam ;3

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen