Foto bij Page 147 - Jay

Heyhey (:
Hoe gaat het met jullie? Ik ben een beetje ziekig vandaag (maar ja, bijna iedereen is een beetje ziekig de laatste tijd, geloof ik), dus ik ben even een dagje thuis gebleven, maar gelukkig heb ik nu wel tijd om een hoofdstukje te activeren (:
En het is ook nog een hoofdstuk dat misschien wel heel erg leuk is, want Niall en Jay zien elkaar weer! ^^ Nieuwsgierig? Begin maar met lezen c:
Lots of love,
Charlotte

P.S. Voor Engels moesten we voor een woordjestoets het woord 'couch potato' (=tv-verslaafde) leren... Ik geloof dit misschien wel één van mijn nieuwe favoriete woorden is ^^ (naast 'schrijfstijl', 'wanderlust' en 'apparently'). Wat zijn jullie favoriete woorden? ^^

De deurbel weerklonk en ik was nog bezig met mijn lippenstift op te doen. Misschien had mijn hart wel zo ernstig op hol geslagen kunnen zijn dat ik hier niet meer logisch over na zou kunnen denken, maar dat viel best mee. Ik ging rustig verder met mijn lippenstift, checkte nog even mijn haar, streek mijn kleren even glad en klom toen de houten ladder af, waarna ik vervolgens met twee treden tegelijk de rest van de trappen af rende.
Vero stond bij de deur, te praten met iemand die in de deuropening stond. Ik probeerde langs haar heen te kijken of het wel was wie ik dacht, en hoopte, dat het was. Het was nu zeven over acht en hij zou hier om acht uur zijn, dus dat klopte alleen maar. Toen verscheen er een glimlach op mijn gezicht.
In mijn hoofd stelde ik me voor hoe ik in slowmotion op hem af zou rennen en hem zou omhelzen, zo'n beetje op hem springen en mijn benen om hem heen slaan, zoals in de films, maar zo gingen dingen in het echt eigenlijk nooit. In plaats daarvan liep ik gewoon rustig op hem af, een beetje langs Vero heen en omhelsde ik mijn vriendje in de deuropening. Ik vroeg me af of Niall me wel had zien aankomen, want hij reageerde vrij verrast toen ik mijn armen om zijn nek sloeg, maar vouwde toen zijn armen om me heen, terwijl hij me dichter tegen zich aan trok.
'Hey,' zei ik zachtjes tegen hem, of eigenlijk fluisterde ik het bijna.
'Hey,' antwoordde hij, iets luider. We kusten elkaar kort op de lippen, aangezien het raar zou zijn uitgebreid te gaan zoenen waar Vero bij was, maar ik geloof wel dat het een nog bredere grijns op mijn gezicht tevoorschijn toverde.
'Vero, this is Niall, my boyfriend,' zei ik tegen haar, in het Engels, zodat Niall ook zou snappen waar we het over hadden.
Vero knikte, een klein beetje verlegen. 'We've just met.'
We stonden daar allemaal maar een beetje, alsof niemand een idee had wat hij of zij moest zeggen.
'Eh, shall we go?' besloot Niall uiteindelijk en ik knikte maar snel.
'Yes, of course. Just let me grab my coat.'
Ik stoof wat verder de hal in, naar de garderobekast waar mijn jas hing en ondertussen kwam de moeder van Vero ook net voorbij om zich voor te stellen aan mijn vriendje.
'I am Juliette,' hoorde ik haar met een erg Frans accent zeggen.
'Niall,' hoorde ik hem vervolgens antwoorden.
Ik kwam terug naar de deur.
'Have a fun night,' zei Juliette nog.
Ik glimlachte. 'Thanks, we will.' De vlinders in mijn buik gonsden van enthousiasme voor het idee dat ik met Niall Parijs in zou gaan, terwijl ik de deur uit stapte.

'You look pretty today,' zei Niall zachtjes, terwijl we samen op de achterbank van de taxi zaten, terwijl we op weg waren naar het restaurantje in de binnenstad dat ik een tijdje geleden gevonden had en waar ik had voorgesteld samen heen te gaan. Het was er niet al te chique, maar wel gezellig en niet al te druk en er waren lekkere vegetarische gerechten beschikbaar.
'Thank you.' Ik glimlachte en keek even naar mijn kleding, maar die was eigenlijk niet zo heel bijzonder. Een bloesje, zodat het toch een beetje netjes was, en een donkere skinny. Ik had wel make-up opgedaan, dus ik had toch nog wat meer moeite gedaan dan normaal, vanwege de gedachte dat ik Niall weer zou zien.
Ik keek weer omhoog naar het gezicht van mijn vriendje en hij glimlachte ook. We hielden elkaars handen vast op de achterbank.
Ik wilde hem zoenen, bedacht ik me, terwijl ik naar zijn lippen staarde. Waarom zoende Niall mij niet? Wachtte hij tot ik hem zoende, of wilde hij niet zoenen waar de taxichauffeur bij was? Hadden we ooit eerder problemen van dat soort dingen gemaakt?
Ik had gedacht dat we totaal niet van elkaar af zouden kunnen blijven nadat we elkaar drie maanden niet meer gezien hadden, maar op de een of andere manier voelde het een beetje onwennig aan. Niet vervelend, maar alsof we op een bepaalde manier weer even aan elkaars aanwezigheid moesten wennen, wat idioot was als je bekeek hoeveel we elkaar in tussentijd eigenlijk nog gesproken hadden, aan de telefoon, via Skype en als die dingen. Straks zou het allemaal wel weer loskomen, zei ik tegen mezelf.
'How is work?' besloot ik Niall maar te vragen.
'Good, but busy and a bit hectic,' antwoordde hij gelijk. Ik speelde met zijn vingers. 'I've barely slept through the past days.' Dat zal misschien ook zijn waarom het zo onwennig leek, bedacht ik me.
'But tomorrow you're going back to London, right?' Niall knikte. Ik wilde eigenlijk helemaal niet dat hij weer terug zou gaan.
'Yeah, we'll still have to do some tv shows there and we'll have some meetings, but after that we'll finally get our break we've been waiting for.'
Ik glimlachte. 'Any chance you could come to Paris during that break at some point?'
'I hope so,' mompelde hij. 'And maybe you could also come to London at some point? I could buy you a plane ticket as a christmas present.'
Ik knikte langzaam. 'If I could find some time for that. I mean, I still have to work, sort of.'
Niall knikte snel en staarde bedachtzaam voor zich uit. 'How about New Years Eve?' vroeg hij toen. 'Would you want to spend New Years together?'
Ik beet op mijn lip. 'I would want to, of course, but I've sort of promised my friends here in Paris I would go to a party with them and...'
'Oh, of course, I understand,' zei Niall snel. 'I've sort of promised to go to a party myself too, but I just thought, if we would really want to spend it together... But never mind, we'll find something else. We'll figure out some way to see each other a bit more.'
Niall glimlachte bemoedigend en kneep en beetje in mijn hand. Ik staarde voor me uit en knikte langzaam.

'Is everything alright?' vroeg ik aan Niall, toen hij terugkwam bij onze tafel. Hij had een telefoongesprek staan voeren, dat blijkbaar te belangrijk was om niet op te nemen.
'Huh? Yeah, it's okay,' hoorde ik Niall verstrooid zeggen. Maar er moest toch íéts mis zijn, al was het maar een klein beetje, want Niall leek niet helemaal geheel zichzelf vandaag. Ik kende hem goed genoeg om dat soort dingen op te merken.
Wat als...? Een vlaag van angst schoot snel door me heen. Wat als Niall gewoon niet meer zo verliefd op mij was als ik nog steeds op hem was?
Nee Jay, zei ik tegen mezelf, in mijn hoofd, terwijl ik de gedacht die door me heen was gevlogen snel zo diep mogelijk weg stopte.
'Are you sure?' vroeg ik door aan Niall.
'I-' Niall kapte af wat hij begonnen was te zeggen. Hij haalde zijn schouders op en glimlachte een beetje half. 'I shouldn't even try to keep anything from you, right?
It's just been some really full working days and I'm tired and my knees started hurting again and they're just killing me at the moment.' Hij zuchtte. 'And I just talked to my doctor on the phone. I'm getting surgery in January.'
'Oh,' hoorde ik mezelf zeggen, niet goed wetend wat ik moest zeggen. Ik had wel geweten dat Niall al een tijd lang problemen met zijn knieën had, maar niet dat dat zo serieus was. 'Why didn't you just tell me?' vroeg ik vervolgens zachtjes.
Niall haalde zijn schouders op. 'I didn't want you to be worried.'
'Is it something I should be worried about?'
'No, not really, but...'
'Then why didn't you just tell me? You could have known you worry me more by acting strange for no reason.'
'Was I acting strange, then?' vroeg Niall verbaasd.
'Well,' zei ik, 'not even that much. Just a little bit.'
'I'm sorry,' zei Niall toen.
Ik glimlachte. 'You don't have to apologize for that. You know you can tell me anything, Niall, so don't be worried about me being worried.' Ik lachte, omdat ik me besefte dat dat raar klonk. 'If you say it's something I shouldn't be worried about, I won't worry that easily.'
Voorzichtig pakte ik Nialls had vast. Hij begon te glimlachen. 'You're wearing the bracelet I gave you.'
Ik grijnsde. 'Of course I am.' Niall verstrengelde zijn vingers met de mijne, precies zoals het hoorde, voelde het. 'Let's not worry about anything tonight. We're finally together after about three months, we're in Paris and we only have tonight. There's no room for worries in here.'
Niall speelde met mijn vingers. 'You're right. You're absolutely right.'
Toen boog hij zich dichter naar me toe en ik wist dat hij me ging kussen en ik wist dat we al ontzettend vaak gekust hadden, maar toch kreeg ik kriebels in mijn buik. Met zijn mond op mijn mond besefte ik me pas echt hoeveel ik hem gemist had. Ik wilde niet loslaten, ik wilde voor altijd de hartkloppingen en de vlinders voelen en ik wilde al helemaal niet dat vanavond zou eindigen. Wat kon het mij nou schelen wat de rest van het restaurant ervan dacht als wij elkaar hier volop aan het zoenen waren, terwijl zij zaten te eten? Ik had alleen maar vanavond, dus ik moest hiervan maken wat ik kon.
'I've missed you so incredibly much,' zei ik zachtjes, toen Niall zijn lippen uiteindelijk weer even van de mijne haalde.
Soms voelde het gewoon alsof verliefd zijn op Niall zowel hamerend verschrikkelijk als verschrikkelijk geweldig tegelijkertijd kon zijn.

Reacties (9)

 • Cannon

  Beterschap trouwens! (:

  5 jaar geleden
 • Cannon

  Ah ,wat lief ;3
  En ik begon me toch een beetje zorgen te maken om Niall, haha (:

  5 jaar geleden
 • xxBluesky

  :]

  5 jaar geleden
 • Lugano

  Awhhh lief!
  Mijn woordje is Feest op dit moment. Hmm..

  5 jaar geleden
 • Lancome

  Oke je gaat me echt raar vinden als je mijn favoriete woord hoort.
  Nou kijk
  ik vind een soort van
  amputeren een grappig woord? ._.
  Niet de betekenis! Alleen het woord!
  en der Kroonprinz is ook stoer want het eindigt op een z :3
  en kaas natuurlijk

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen