Foto bij | 114.

XPAYNER: Naaaaaaaawhhh <3

Luna Anderson,


Ik kijk naar mijn 3 vriendinnen die vrolijk met elkaar kletsen over hun valentijn. Hoe lief hun vriendjes zijn en wat ze allemaal gekregen hebben. Hoe romantisch hun dag was en hun weekeind. Ze lijken me wel helemaal vergeten te zijn, en zeker Faith. Ze denkt helemaal niet meer aan me, ze is te druk over Harry. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en staar er een beetje doelloos naar. Ik heb dit weekeind nog zitten twijfelen of ik Lucas wel of niet moest bellen, maar bedacht me om eerst af te wachten of ik inderdaad ongesteld word of niet, zoals Faith me ook al hielp herinneren. Ik kijk even naar haar op, maar ze hangt helemaal aan Ruby haar lippen om het verhaal over haar en Niall aan te horen.
Ik schrik van mijn telefoon die begint te trillen in mijn handen en ik kijk op mijn scherm. Het is een berichtje van Lucas. Is mijn zusje weer lekker gezellig tegen je? x Ik kijk de aula rond en mijn ogen blijven haken in die van Lucas. Ik slik even diep en zucht dan waarna ik mijn schouders naar hem ophaal. Hij schud zijn hoofd en buigt zich weer over zijn telefoon.
Niet veel later zie ik Faith opschrikken van het verhaal van Ruby en pakt ze haar telefoon. Ik draai me achterom en Lucas schenkt me een knipoog met een glimlach en ik zucht diep waarna ik hoofdschuddend terugdraai. Faith kijkt echter dan pas op en zwaait met een glimlach. Ze blaast een handkusje en staat dan op. Ze pakt mijn pols vast en trekt me mee naar de wc.

'Luna, ben je ... ?' Ze maakt haar zin niet af als er een meisje verlegen de wc binnenkomt. Ze schiet meteen met haar tas een hokje in en ik lach even in mezelf. 'Nee.' Mompel ik dan en Faith zucht diep. 'Shit.' Zucht ze en ik haal mijn schouders op. 'Oké. Nog even afwachten, het kan altijd vandaag of morgen nog komen, dat je wat later bent. Kom, we gaan weer terug. Ik moet het verhaal van Ruby horen.' En zonder nog om te kijken loopt ze al weg. Ik blijf expres even staan ze laat de deur dichtvallen maar na een paar seconden gaat deze weer open. 'Kom je nog?' Zucht ze en ik pak mijn tas weer van de vloer. 'Nee. Ik blijf hier.' Faith kijkt me raar aan. 'Faith, ik trek dit niet meer.' Roep ik uit. Het meisje dat net een hokje in schoot komt er nu uit en begint onzeker haar handen te wassen. 'Wat trek je niet meer?' Vraagt ze verward en ik kijk haar aan en trek een wenkbrauw op. Ik wacht tot het meisje weg is en Faith de wc's weer in is. 'Wat denk je zelf?' Mompel ik maar Faith haalt haar schouders op. 'Het lijkt wel of het enige wat jou interesseert is dat ik misschien jou nichtje draag. Je hebt alleen maar oog voor mij als het op de zwangerschap aankomt, maar zodra het om vriendinnen dingen gaat, zoals leuke dingen doen of lol maken, heb je nooit meer tijd voor me. Je bent alleen maar bezig met Harry en met Ruby en Elif hun verhalen aan te horen. Ik krijg het gevoel alsof ik niet meer voor je besta Faith.'

Reacties (8)

 • Subdivisions

  Ahwe, poor Luna. Op zich kan ik me haar gevoel wel voorstellen, arm kindje
  Snel verder xx

  7 jaar geleden
 • Creator

  Awh nee haar droom-ding-visioen kwam uit:(

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!

  7 jaar geleden
 • biancadokkum

  Faith ga heel snel weer bff dingen doen met luna;)zo niet dan kom ik het verhaal in en steel ik Harry van je

  7 jaar geleden
 • JoTOMLINSON

  Arme luna ma soms doe ze wel irritant metheel dat gedoe ! X

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen