Foto bij 22. Love at the first sight (Liam)

For: Lucille

Volledige meisjes naam: Noek
Bijnaam: Gewoon Noek of anders Noekie
Geboortedatum + Leeftijd: zevenentwintig juni ze is zeventien.
Welke 1D boy: Liam Payne
Zijn ze beroemd: Ja.
Uiterlijk, (het liefst een foto en als je de ogen niet kan zien, even vermelden welk oogkleur ze heeft): Klik
Karakter: Lief, hyper, sportief, grappig, onhandig, koppig en slim.
Verhaallijn: Noek is schoonmaakster bij de platenmaatschappij waar 1D een contract heeft, ze zingt graag tijdens het werken en op een dag hoort Liam haar per ongeluk zingen. Hij gaat achter haar stem aan en het is liefde op het eerste gezicht.
16+ (ja of nee): Ja!
Naam Voor One Shot: Love At The First Sight
Extra: Noek wild graag doorbreken als zangeres, maar heeft het te druk met werken omdat ze het appartement moet betalen om echt met muziek bezig te zijn.Al de hele dag ben ik bezig met de kamers schoon te maken in het bedrijf waar ik werk. Ook wel een platenmaatschappij bedrijf, waar veel beroemdheden ingeschreven staan. Niet dat ik ooit een beroemdheid tegen gekomen ben, ik ben ook maar een schoonmaakster en mag nauwelijks met mensen praten. M'n baas is ontzettend streng en geeft me eigenlijk te weinig geld om echt goed rond te komen, daarom doe ik om de dag alle kamers schoon maken en het is echt een rot klus. Eigenlijk ben ik er helemaal klaar mee, maar als ik hiermee stop raak ik mijn appartement kwijt en dan sta ik op straat en dat wil ik ook niet. Ik zet mijn volume van m'n Iphone wat harder en swing wat mee tijdens het stofzuigen. Zachtjes begin ik mee te zingen met de tekst van het nummer `Strong´ van London Grammar, echt een ongelofelijk mooi nummer.
"Excuse me for a while, while I’m wide-eyed and I’m so down caught in the middle" zing ik mee en ga de hele ruimte door. De ruimte is een soort kleedkamer ofzo, er staat een grote kast, een lange bank langs de zijkant van de muur en een lage tafel in het midden. Niet veel bijzonders eigenlijk, ook grenst hier een badkamer aan, geen idee waarom ze dat hier hebben.
"Yeah, I might seem so strong, yeah, I might speak so long. I've never been so wrong" zing ik verder en ga de hele kamer door met de stofzuiger. Ik draai me om en wil de laatste hoek zuigen, als ik opeens een jong uitziende jongen tegen de deurpost aan zie leunen met een scheve grijns op zijn gezicht. Meteen zet ik de stofzuiger uit en trek ik de oordopjes uit mijn oren en blijf toch een tikkeltje geschrokken naar de jongen voor me kijken. Ik had hem helemaal niet gehoord, wie is het eigenlijk?
"Hi" glimlacht hij en hij blijft gewoon op dezelfde plek staan.
"Uh he" zeg ik een tikkeltje verlegen en kijk naar de stofzuiger. Ik kijk weer op als ik de deur dicht hoor vallen.
"Je hebt mooie stem" zegt hij en mijn ogen worden groot, zo hard zong ik toch niet?
"H..Hoe?" stamel ik en hij lacht even.
"Ik hoorde je boven de stofzuiger uit, ik kwam op het geluid af" zegt hij en ik voel mijn wangen rood worden. Ik zong dus best wel hard, awkward.
"Ik ben Liam, als je dat nog niet wist" zegt hij en hij steekt zijn hand uit.
"Noek" zeg ik en schud zijn hand. Werkt hij hier?
"Je kent me dus niet" zegt hij als hij me even aangestaard heeft. Ik schud lichtjes mijn hoofd en schuif de stofzuiger wat weg als hij plaats neemt op de bank.
"Ken je de band One Direction?" vraagt hij en ik denk even na.
"Volgens mij wel ja" mompel ik een beetje verward, waarom begint hij daar opeens over?
"Ik zit in die band, ken je het nummer Midnight Memories of Little Things of What makes you beautiful?" zegt hij en ik denk nog eens na en dan begint er een lampje te branden.
"Baby you light up my world like nobody else, the way that you flip your hair gets me overwhelmed, but when you smile at the ground it ain't hard to tell. You don't know, Oh oh. You don't know you're beautiful" zing ik zachtjes en Liam krijgt een grote glimlach op zijn gezicht.
"Zing verder" zegt hij en ik frons, waarom zou ik verder zingen?
"I like you're voice" zegt hij terwijl zijn wangen ietsjes rood kleuren. Ik ga op de lage tafel zitten en denk even na over wat ik nog weet.
"Van jullie band of iets anders?" vraag ik nieuwsgierig, ik wil zijn keuze weten. Ik laat mijn blik over zijn lichaam glijden terwijl hij even nadenkt. Hij heeft een wit shirt aan, wat strak om zijn lichaam zit geklemd en je ziet duidelijk zijn borstspieren, dan kijk ik naar zijn armen en slik even als ik zijn biceps zie, die zijn flink. Volgens mij traint hij veel. Mijn blik glijd naar zijn benen, hij draagt een licht blauwe spijkerbroek, die dan wel losjes om zijn benen zitten. Om zijn voeten zitten splinternieuwe sneakers en ze zijn absoluut niet lelijk. Mijn blik glijd weer omhoog en komen weer bij zijn gezicht, die naar mij toegedraaid is. Hij kijkt me met een kleine grijns aan. Hij had dus door dat ik hem aan het bekijken was, awkward.
"En bevalt het je?" vraagt hij grijnzend en ik kijk hem aan en knik dan lichtjes. Ik ga er niet over liegen, want hij is gewoon ontzettend knap. Wel raar dat ik hem nog nooit op een foto gezien heb eigenlijk.
"Ben je heel beroemd?" vraag ik dan nieuwsgierig en zijn mondhoeken krullen omhoog.
"Behoorlijk" zegt hij en hij komt overeind zitten en legt zijn ellebogen op zijn bovenbenen en schuift zijn handen in elkaar en leunt met zijn kin erop terwijl zijn blik nu over mij heen glijd. Een beetje ongemakkelijk probeer ik zo stil mogelijk te blijven zitten. Ik kan er niet echt tegen als mensen me zo bekijken en vooral niet van zo dichtbij.
"Zing iets, maakt niet uit wat" zegt hij en ik bijt lichtjes op mijn lip.
"Als je mee zingt" zeg ik en hij glimlacht en knikt dan. Ik denk na en kom dan op een leuk nummer.
"After your faith has let you down, I know you'll want to run around and follow the crowd into the night, but after the disco. All of the shine just faded away, Oh oh oh oh.Do what you want. Do what you will. Don't tell me it's not our time" begint ik te zingen en er verschijnt een grotere glimlach op zijn gezicht.
"Cause i'm waiting here much too long and don't assume that I need your love. The chill of night has got you dancing away and I'm not the dreamer or the dream you're out there looking for" zingt hij verder en nu verschijnt er ook een glimlach op mijn gezicht en een rilling trok door mijn lichaam. Die stem, wauw.
"How did I get in this winding maze of love? And there's something wrong and it's sending you round and round 'til we go nowhere" zingen we samen en hij staat op en komt voor me staan. Ik kijk omhoog en kijk hem opnieuw aan, maar toch langzaam dwaalt mijn blik weer af en glijd over zijn lichaam. Hij is zo dichtbij. Ik bijt lichtjes op mijn lip en kijk naar zijn buik. Je ziet zijn sixpack gewoon zitten, hij traint dus echt. Ik moet moeite doen om nu niet mijn hand op zijn buik te leggen en aan zijn spieren te zitten. Hij is goddelijk en verschillende gevoelens trekken door mijn lichaam. Ik voel zijn hand mijn haar in glijden en zijn vingertoppen strelen over mijn hoofdhuid en genietend sluit ik mijn ogen.
"You can touch me if you want" zegt hij hees en zijn warme adem slaat tegen mijn oor aan. Ik open mijn ogen weer en kijk weer wat omhoog om hem aan te kijken. Zijn ogen staan twinkelend en een tikkeltje opgewonden. Waar het opeens vandaan komt weet ik niet, maar ik weet wel dat hij mij ook opwind, alleen al met zijn lichaam. Ik laat mijn blik weer afdwalen en breng dan mijn hand naar zijn buik toe en leg hem erop. Met mijn vingertoppen glij ik over de blokjes die duidelijk te zien zijn. Ze voelen hard en ik bijt op mijn lip en glij verder omhoog. Mijn ogen glijden naar beneden en ik zie een beginnende bobbel in zijn broek. Ik grijns lichtjes en trek mijn hand weer terug naar beneden en schuif die nu onder zijn shirt. Hij siddert even als ik zijn blote huid raak met mijn koude hand. Mijn haar wordt uit mijn nek geschoven en ik schrik even als hij zijn iets ruwe lippen in mijn nek plaatst en daar kusjes begint te drukken en dan zachtjes begint te zuigen. Een lange zucht verlaat mijn mond, dit voelt lekker. Ik kras met mijn nagels over zijn blokjes heen en kras dan richting zijn onderbroek die best wel hoog zit. Net boven de elastieken band van zijn boxer blijf ik met nagels over zijn huid gaan en een zachte kreun verlaat Liam's mond.
"Touch it babe please" smeekt hij in mijn oor en hij bijt zachtjes op mijn oorlel. Ik bijt op mijn lip en laat mijn hand naar beneden glijden over zijn boxer wat boven zijn broek uit steekt, als ik bij de rand van zijn broek aangekomen ben, buig ik mijn vinger en laat die tussen zijn broek en boxer in glijden en voel zijn erectie tegen mijn vinger aan. Een zucht verlaat zijn mond en ik knoop zijn broek open en rits erna zijn rits naar beneden en meteen zakt zijn broek tot zijn enkels. Al een aardig grote bobbel is in zijn boxer te zien en een grijns verschijnt op mijn gezicht. Net wanneer ik mijn hand op de bobbel wil leggen draait Liam mijn gezicht naar hem toe en drukt hij zijn lippen op de mijne. Zijn lippen glijden behoorlijk rustig over mijn lippen en ik beweeg mijn lippen mee. Alsnog leg ik mijn hand op zijn boxer en knijp even zachtjes. Een gesmoorde kreun verlaat zijn mond en erna voel ik zijn tong langs mijn lippen glijden en open ik mijn mond. Zijn tong glijd mijn mond in en begint een wild spel met de mijne. Ik haak mijn wijsvingers onder de elastieken band van zijn zwarte boxer en trek die dan naar beneden. Liam rilt even door de kou die hij opeens voelt tegen zijn edele deel. Onze tongen blijven een wild spel spelen en ik pak zijn erectie vast en trek eerst zachtjes en glij dan met mijn duim over het topje en meteen trekt Liam zich uit onze kus en staat meteen recht. Ik grinnik en glij nog een keer met mijn duim over het topje.
"Oh fuck" kreunt hij en ik laat mijn ogen dalen en kijk naar zijn erectie die stijf overeind staat. Hij is niet zo klein geschapen en dan bedoel ik ook echt niet klein. Ik smeer het voorvocht over zijn eikel en trek hem dan weer af. Ik breng mijn gezicht ernaartoe en lik met mijn tong over zijn ballen en dan over zijn erectie omhoog en omsluit mijn lippen dan om zijn eikel. Liam zet een stap naar me toe en ik laat zijn erectie dieper in mijn mond glijden en glij met mijn tong over zijn eikel. Een luide kreun verlaat zijn mond en hij legt zijn hand op mijn schouder, voor extra steun. Ik begin op en neer te bewegen en trek hem ook tegelijk af. Liam's ademhaling versneld en kreunen komen steeds sneller achter elkaar zijn mond uit.
"Oh gosh Noek " kreunt hij en zijn heupen beginnen mee te bewegen en hij stoot steeds iets dieper mijn mond in.
"Stop, stop, nu stop" kreunt Liam na een tijdje en ik laat zijn erectie los en hij zet een stap naar achteren. Hij hijgt hard en zijn ogen staan lustig. Hij schopt zijn broek en boxer nu helemaal uit en trekt mij dan omhoog van het tafeltje. Hij drukt zijn lippen stevig op de mijne en kust me vurig. Ik sla mijn armen om zijn nek en zijn handen glijden over mijn lichaam. Eigenlijk is het best oneerlijk, want hij heeft alleen zijn shirt nog aan en ik heb al mijn kleren nog aan. Zonder na te denken spring ik omhoog en wikkel mijn benen om zijn middel. In een snelle reflex legt Liam zijn handen onder mijn kont en houd me omhoog. We zoenen vurig en ik voel zijn erectie tegen me aandrukken. Liam loopt ergens heen en dan opeens voel ik een muur tegen mijn rug aan en drukt Liam me er stevig tegen aan. Zijn handen glijden nu onder mijn rokje, die ik altijd aan moet als ik ga schoonmaken en hij streelt over mijn bovenbenen. Onze tongen zijn een wild spel aan het spelen en mijn lichaam tintelt als een gek. Ik wil hem en niet zo'n beetje ook. Hij wind me zo ontzettend erg op, met zijn heerlijke lichaam, stem en lichaamswarmte. Zijn vingers glijden onder mijn slip en een gesmoorde kreun verlaat mijn mond als hij mijn schaamlippen raakt met zijn vingertoppen. Ik voel hem even grijnzen en hij trekt zijn tong terug en laat mijn lippen los. Ik open mijn ogen en kijk hem opgewonden aan. Liam kan alleen maar grijnzen en trekt mijn slipje naar beneden, hij laat hem voor zijn buik hangen en brengt zijn hand tussen mijn benen.
"Enjoy it babe" zegt hij hees en ik kreun als ik zijn vinger tussen mijn schaamlippen voel glijden en dan langzaam in me.
"Liam" kreun ik en bijt op mijn lip. Het is zo lang geleden dat ik seks heb gehad, dus dit voelt al zo goed. Hij duwt er nog een vinger bij en ik bijt harder op mijn lip en leg mijn hoofd in m'n nek. Hier maakt Liam gebruik van en drukt zijn lippen in mijn hals en begint zachtjes te zuigen. Kreunen verlaten mijn mond door zijn handelingen en ik hou me stevig aan hem vast. Hij laat uiteindelijk mijn nek weer met rust en trekt zijn vingers terug. Hij trekt in één beweging de knoopjes van mijn spijkerblouse los en mijn zwarte strapless bh komt te voorschijn. Die trekt hij ook naar beneden en mijn borsten komen te voorschijn.
"Fuck" gromt hij en hij verzet me iets en ik voel zijn erectie tegen mijn opening.
"Do it" zucht ik en een gil verlaat mijn mond als hij met één harde stoot helemaal in me zit. Hij laat me even op adem komen en begint dan te stoten en duwt me stevig tegen de muur aan.
"Sneller, sneller" kreun ik en ik knijp mijn ogen dicht om alles nog intenser mee te maken. Hij begint sneller te stoten en zijn lippen omsluiten mijn tepel en een luide kreun verlaat mijn mond als hij zachtjes bijt. Hij weet wel hoe hij iemand helemaal gek kan maken. Liam blijft hard door stoten en zijn lippen vinden de mijne weer en zijn hand masseert mijn borst. We zoenen vurig en zweet druppels rollen over mijn rug naar beneden, ook bij Liam voel ik het zweet langs zijn nek rollen.
"Bijna Liam, ga door" kreun ik als ik zijn lippen losgelaten heb en verstevig mijn grip om zijn nek. Liam stopt en loopt naar achteren en laat zich op de bank zakken.
"Berijd me Noek" kreunt Liam en ik begin mijn heupen te bewegen. Liam legt zijn handen op mijn kont en duwt me met harder uithalen naar beneden. Een klein gilletje verlaat mijn mond als hij mijn g-spot raakt. Ik begin te hijgen en mijn spieren beginnen zich al samen te trekken. Het gevoel van het in en uit me glijden van zijn erectie voelt geweldig en ik breng mijn hoofd naar zijn hals en druk mijn lippen op zijn huid en begin zachtjes te zuigen.
"Oh Noek, ik ga komen" gromt hij en zijn vingers duwen zich dieper in de huid van mijn billen. Ik voel zijn lid wat opzetten in me en ik laat me nog wat sneller op en neer gaan en ook ik hou het niet lang meer vol.
"Oh zo ja, ga zo door" gromt hij en ik knijp mijn ogen dicht. Ik begin een beetje te puffen door de warmte die ik opeens voel.
"Fuck" kreunt Liam luid en ik voel hem in me spuiten. Hij stoot door en luid kreun ik zijn naam als ik mijn hoogtepunt bereik. Ik beweeg nog kort door om het lekkere gevoel even door mijn lichaam te laten trekken en laat me dan neer zakken met hem nog in me. Ik leg mijn voorhoofd tegen zijn schouder en hijg uit. Liam doet hetzelfde en wikkelt zijn armen om me heen.
"Wil je eigenlijk zangeres worden?" vraagt Liam nadat we een tijdje stil zitten. Ik kom omhoog en laat zijn lid uit me glijden, maar blijf wel op zijn schoot zitten.
"Ja, dat wil ik wel maar ik heb er geen tijd voor, ik moet echt werken om rond te komen. Ik heb het niet zo heel makkelijk" mompel ik en kijk hem aan.
"I will help you babe" zegt hij en hij drukt een kus op mijn lippen.
"Waarom zou je dat doen?" vraag ik niet-begrijpend en hij glimlacht.
"Because i like you" zegt hij en zijn wangen verkleuren iets. Mijn mondhoeken krullen omhoog en ik druk mijn lippen op die van hem en kus hem teder.
"I like you too" zeg ik na de kus en zijn glimlach wordt groter.
"Do you wanna be my girlfriend than?" vraagt hij twijfelend en ik begin meteen te knikken.
"I will love too" zeg ik en kus hem opnieuw. Na een lange liefdevolle kus laten we elkaar los en klim ik van zijn schoot af en pak mijn slip van de grond en trek die aan. Liam pakt zijn boxer en broek van de grond en trekt die ook aan. Als hij die aan heeft helpt hij me om mijn strapless bh weer op zijn plek te krijgen en dan knoopt hij langzaam mijn knoopjes van mijn blouse dicht en kust hij me teder.
"Thank you Noek, i loved it and i want it more often" grijnst hij tegen mijn lippen aan en ik grijns terug.
"You will get it" zeg ik en druk nog één kus op zijn mond en gris dan zijn mobiel uit zijn zak en hij lacht als hij snapt wat ik aan het doen ben. Ik zet mijn nummer erin en laat hem dan weer in zijn broekzak glijden.
"Dank je schat, zullen we vanavond een filmpje kijken bij mij thuis?" vraagt hij en hij legt zijn armen om mijn middel.
"That would be nice" glimlach ik en hij knikt.
"Hoe laat ben je klaar met werken?" vraagt hij en ik bijt op mijn lip en kijk de ruimte rond. Dit was nog niet de laatste kamer.
"Nu waarschijnlijk wat later, omdat ik een uitgebreide pauze heb gekomen" grijns ik en hij lacht.
"Hoe laat denk je" grinnikt hij en hij blijft me aankijken.
"Zeven uur" zeg ik twijfelend en hij knikt.
"I'll pick you up at seven than" zegt hij en ik glimlach en knik. We kussen nog even en dan laat hij me los.
"Dan laat ik je maar werken anders wordt het straks nog later, ik zie je dan beneden in de hal babe" zegt hij en ik knik en krijg nog een laatste kus van hem, voordat hij de kamer verlaat en ik me gelukzalig op de bank neer laat ploffen. Ik weet ik moet aan de slag, maar ik heb geen zin meer. Zeker niet na zo'n lekkere beurt, met een lekkere jongen, die ik nu mijn vriendje kan noemen. I love this day !

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen