Foto bij 24. Make love to me (Harry)

For: passionrose

Volledige meisjes naam: Julia Sophia Adams
Bijnaam: Juul
Geboortedatum + Leeftijd: 06-05-1996, 16 jaar
Welke 1D boy: Harry Edward Styles
Zijn ze beroemd: Ja
Uiterlijk, (het liefst een foto en als je de ogen niet kan zien, even vermelden welk oogkleur ze heeft): Lange blonde krullen, helder blauwe ogen, smal, klein
Karakter: Lief, spontaan, grappig, zorgzaam, sexy, mysterieus, houd van 'n avontuurtje, slim
Verhaallijn: Harry en Julia zijn een koppel, maar doordat Harry samen met de jongens op tournee moest voor One direction hebben ze elkaar lang niet gezien. Als Harry eindelijk weer thuis komt, na lang 'droog' te hebben gestaan verwend Julia hem even goed zodat hun relatie goed op pijl blijft
16+ (ja of nee): ja
Naam Voor One Shot: Make love to me l Harry Styles
Extra: -

Julia Sophia Adams


Ik kijk nog één keer de ruimte door en draai me dan met een grote glimlach om. Ik vindt dat het wel goed gelukt is en ik hoop dat hij het ook leuk vindt. Ik loop op mijn hakken de trap af en pak mijn handtas, sleutels en zonnebril van het kastje af. M'n zonnebril zet ik op en mijn handtas hang ik aan mijn schouder en loop dan naar de voordeur van het grote huis. Ik open hem en loop naar buiten, ik sluit de deur weer achter me en draai die op slot met de sleutel die ik een paar maanden geleden gekregen heb. Ik loop naar de grote zwarte range rover, waar één van de bodyguards van Harry in zit. We gaan hem ophalen op het vliegveld, hij komt vandaag eindelijk terug van de drie maanden tour door Amerika en ik ben er ontzettend blij mee, ik heb hem de afgelopen drie maanden zo ontzettend gemist. We zijn nu tien maanden, twee weken en drie dagen samen en ik ben nog altijd dolgelukkig met hem. We skypen, bellen en appe veel, zo vertellen we elkaar elke dag hoe onze dag verlopen is, dus horen we gewoon alles van elkaar. Ik stap de auto in en trek de deur dicht en doe m'n gordel om.
"Klaar om je vriendje te halen?" vraagt Sander en ik knik met een grote glimlach. Hij start de auto en rijd het erf af. Op naar het vliegveld, ik begin nu wel weer een beetje zenuwachtig te worden, want ik weet nooit hoe ik moet reageren als hij komt en wat ik moet doen. Moet ik hem gewoon een kus geven of echt een zoen, moet ik in zijn armen springen en hem dood knuffelen of gewoon een normale korte knuffel? Ik weet het echt niet, daar twijfel ik nu al enkele dagen over, al zal het straks hopelijk allemaal een beetje van zelf gaan. Ook wordt ik altijd een beetje bang van hun fans, sommige zijn zo luidruchtig en agressief ook een beetje, niet echt tegen de jongens, maar meer tegen hun vriendinnen dus ook tegen mij. Ik ben altijd bang dat ik aangevallen wordt ofzo, gelukkig is Sander bij me en helpt hij me als er wat gebeurd. Dus voel ik me al wat veiliger, want ik zou daar nu echt niet alleen willen lopen want de hele wereld weet dat ik Harry's vriendin ben.

"Ben je nou zenuwachtig?" vraagt Sander als ik de hele tijd aan mijn shirtje aan het plukken ben. Ik draai mijn hoofd naar Sander toe, die me even kort aankijkt.
"Ja, ik ben zenuwachtig, ik heb hem drie maanden niet gezien" zucht ik en Sander lacht even.
"Dat hoeft toch niet, jullie hebben elkaar volgens mij bijna elke dag gesproken" zegt hij en ik knik.
"Ik weet het, maar het gebeurd gewoon" mompel ik en kijk naar buiten. Ik kijk op de borden en zie dat we er alweer bijna zijn. Ik bijt zachtjes op mijn lip en neem even diep adem. Rustig Julia, je hoeft niet zenuwachtig te zijn. Het is Harry maar en niet de koningin. Sander draait aan het stuur en rijd het erf op van het vliegveld, we zijn er nu echt bijna. Hij rijd door naar de vip parkeerplaatsen en zodra we daar aankomen kijken er meteen honderden fans deze kant op en wordt ik alleen maar zenuwachtiger, nu moeten we er toch zo doorheen, iets waar ik niet echt de behoefte aan heb, maar ik moet wel om binnen te komen. Sander parkeert de auto en haalt de sleutel uit het contact.
"Daar gaan we dan" zegt hij en kijkt me aan met een glimlach op zijn gezicht. Ik glimlach terug en we stappen de auto uit en ik hang mijn handtas weer over mijn schouder. Meteen hoor ik het gegil tien keer harder, ik heb nog altijd mijn zonnebril op, maar dat mag ook wel. De zon schijnt en het is ontzettend warm, maar ik vindt het lekkerder dan de koude winter. We lopen richting de fans en Steven loopt vlak achter me, hij is alleen, maar hij kan het wel aan. Heb je zijn biceps al gezien, niet normaal. We lopen door en ik hoor dat mijn naam gegild wordt, sommige fans mogen me gelukkig wel, maar de meeste niet en vinden dat ik hun jongen af pak. Helemaal niet hun jongen, mijn jongen.
"Julia, mag ik alsjeblieft op de foto met je, je bent zo mooi" vraagt een meisje en ze houd haar Samsung Galaxy al in de aanslag. Ik glimlach en loop iets opzij zodat ze snel een foto kan maken, ik vindt het altijd heel ongemakkelijk om met een fan op de foto te gaan, maar ik vindt het ook weer zo sneu om het af te wijzen, straks gaan ze nog denken dat ik zo'n arrogante snol ben, die alleen maar een relatie met Harry heeft voor de fame of zijn geld ofzo en dat is absoluut niet waar. Al dat gedoe om zijn werkleven interesseert me niet. Ik hoor in zijn privéleven en niet in zijn werkleven en daar bemoei ik me ook verder niet mee. Ik vindt het fantastisch dat hij zijn droom achterna gaat en ik hou hem niet tegen, maar ik hoef Harry niet omdat hij beroemd is en ik wil zelf ook al helemaal niet beroemd worden, het lijkt me namelijk veel te zwaar. Geef mij maar gewoon een kantoorbaan ofzo, daar wordt ik veel gelukkiger mee en geld heb ik echt niet nodig. Ik heb heel mijn leven al met weinig geld geleefd en ik vindt het prima. Ik kan met mijn eigen geld rondkomen en dat is precies wat ik nodig heb. Dus nee, ik profiteer niet van zijn geld en dat ben ik ook absoluut niet van plan. Als de foto gemaakt is loop ik snel door met Sander achter me aan. Gelukkig gaan fans dit keer wel een beetje opzij, straks met Harry erbij zal het wel een stukje anders verlopen want iedereen wilt zijn aandacht, ik namelijk ook, maar dat krijg ik straks als we alleen zijn wel, dat weet ik zeker als hij mijn verassing ziet. We lopen naar binnen en meteen beginnen er paparazzi mannetjes en fans langs ons heen te rennen en te achtervolgen. Volgens mij weten ze gewoon niet waar de jongens aankomen en volgen ze daarom ons, slimme manier. Al hebben ze veel kans om weggestuurd te worden hier. Want de medewerkers van Heathrow vinden het namelijk niet zo prettig al die snel rennende en achtervolgers in hun gebouw, snap ik ook wel. Voor andere mensen die net terug komen van vakantie ofzo, is het ook niet leuk als ze opeens door zo'n drukte moeten of nog erger, niet eens weg kunnen. Ik zou het tenminste verschrikkelijk vinden.

We lopen allerlei gangen door en ik zou zelf allang de weg kwijt geraakt zijn, gelukkig heb ik Sander die hier best wel vaak komt om mensen op te halen en de weg uit zijn hoofd weet lijkt het wel. Hij is ondertussen naast me gaan lopen en probeert wat meiden bij ons weg te houden.
"Julia, je verdient Harry niet, je past niet bij hem" hoor ik iemand roepen en ik slik even en kijk naar de grond.
"Hou je kop joh, als je zo praat verdien jij helemaal niemand" hoor ik een ander meisje roepen en daardoor krullen mijn mondhoeken weer wat omhoog. Zoals ik al had verteld er zitten haters tussen en fans die me accepteren en degene die me accepteren helpen me om niet door te zakken want het is ongelofelijk moeilijk om zulke dingen te horen ook al probeer je ze zoveel mogelijk te negeren, het is er en dat gevoel van binnen omdat je het weet is al niet prettig en sloopt je soms al zo erg.
"Hier naar links" zegt Sander en ik draai me om en loop naar links, ik kijk op het bordje en glimlach als ik zie dat we er bijna zijn. Nog een klein stukje lopen. De flitsen worden steeds erger en het wordt ook steeds drukker. Na nog een stuk gelopen te hebben komen we bij een doorzichtige ruit aan en worden we doorgelaten door een medewerker en worden fans achter de ruit gehouden. Eindelijk even rust en op adem komen, m'n hart zit ondertussen ergens in m'n keel door de spanning. Ik ga eindelijk mijn vriendje weer zien. Ik kijk opzij en mijn mondhoeken krullen verder omhoog als ik Eleanor en Danielle zie staan. Perrie kon er dit keer waarschijnlijk niet bij zijn omdat ze zelf ook op tour is, wel zielig voor Zayn maar zijn zus Doniya staat er en Niall's broer Greg, met zijn vriendin en zoontje staan er ook, dus worden ze wel opgehaald.
"Julia" roept Danielle enthousiast en komt op haar hoge hakken naar me toe gesneld en geeft me meteen een knuffel en twee kussen op m'n wang.
"Hi Dani" glimlach ik en richt me dan op Eleanor die ook naar me toe komt gelopen. Ik blijf glimlachen en geef haar ook een knuffel en twee kussen op der wang. Ook Greg, Denise en Doniya zeg ik gedag. Ik kijk naar Theo en ga met mijn wijsvinger even over zijn wang. Hij is al zo groot geworden.
"Hij groeit snel he" zegt Denise en ik knik.
"Heel snel" mompel ik en glimlach, maar richt me dan op de grote deur waar ik verschillende geluiden achter vandaan hoor komen.
"Volgens mij komen ze" zegt Danielle lipbijtend en ik grinnik en ze kijkt me vragend aan.
"Volgens mij zijn jullie net zo zenuwachtig als ik" lach ik en zij beginnen ook te lachen.
"Ik ben altijd zenuwachtig, het is gewoon een spannend moment, wie weet hoe ze erbij lopen, straks is er één in elkaar geslagen ofzo, weet jij veel" zegt Eleanor en ik begin weer te lachen. In elkaar geslagen, dat zal vast niet. De jongens zijn helemaal niet agressief en volgens mij willen ze liever een gevecht stoppen als het plaats vindt dan dat ze zelf gaan slaan.

Nerveus staar ik naar de grote witte schuifdeuren, die volgens mij elk moment open kunnen gaan, want we horen steeds meer geluiden. De fans horen we hier gelukkig niet heel goed, waar ik wel even blij mee ben.
"Ja, ja daar komen ze" roept Danielle en ik kijk opnieuw naar de deur, als ik even mijn aandacht op iets achter me had gericht. Ik zie wat schaduwen en dan schuiven de deuren open en bijt op mijn lip. Zayn en Louis komen als eerste naar buiten gelopen en Eleanor loopt meteen op Louis af, die elkaar meteen in een strakke knuffel trekken. Ik bijt nerveus mijn lip en kijk langs de twee jongens naar binnen en dan verschijnt er een glimlach op mijn gezicht, wat verderop zie ik de drie andere jongens lopen. Danielle heeft het duidelijk ook al gezien want die begint in een snel tempo naar de deuren toe te lopen, waar de jongens nu eindelijk aankomen.
"Liam" roept ze hartstikke vrolijk en ik kan het niet laten om even te lachen. Harry kijkt even naar Liam en Danielle, maar dan gaat zijn blik rond de hal en uiteindelijk heeft zijn blik de mijne gevonden en verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. Ik glimlach terug en sprint dan naar hem toe, hij is nog niet eens in de hal, want hij is nog in de gang achter de deuren, maar het interesseert me niet meer. Ik ren op mijn hakken naar hem toe en als ik bijna bij hem ben laat hij zijn tas van zijn schouder vallen en ik spring in zijn armen, met mijn benen om zijn middel. Hij slaat meteen zijn armen stevig om me heen en drukt zijn gezicht in mijn nek holte. Ik doe hetzelfde en snuif zijn geur op, de geur die ik zo ontzettend erg gemist heb.
"Babe, i missed you so much" murmelt hij in mijn nek en hij duwt me nog dichter tegen hem aan.
"I missed you too, so damn much" murmel ik in zijn nek en druk er een kusje. Harry trekt zijn hoofd uit mijn nekholte en ik doe hetzelfde. Hij glimlacht en buigt dan naar me toe en drukt zijn lekkere zachte lippen, die ik zo onwijs lang heb moeten missen op mijn iets ruwe lippen door het lip bijten. Ze schuiven liefdevol over de mijne heen en ik laat mijn hand door zijn krullen glijden. Zijn hand verschuift iets en ik voel hem nu onder mijn shirtje. Stoute Harry. Hij drukt zijn vingers stevig in mijn huid en zijn tong strijkt langs mijn lippen en automatische open ik mijn mond een stukje en laat ik hem zijn gang gaan. Onze tongen draaien langs elkaar en ik kan er geen genoeg van krijgen. Na een lange en uitgebreide tongzoen, trek ik me terug en leun met mijn voorhoofd tegen de zijne aan. We staan natuurlijk nog altijd op het vliegveld. Harry kijkt me met een gelukkig glimlach aan en laat me langzaam op de grond zakken. Zijn handen blijven op mijn heupen liggen, hij zakt wat door zijn benen omdat ik een heel stuk kleiner ben dan hem en buigt naar me toe en drukt een aantal kleine kusjes op mijn lippen.
"I've missed this" zucht hij en hij trekt me in zijn armen. Ik wikkel mijn armen nu ook om zijn middel en leg mijn hoofd tegen zijn borstkas en een gelukzalige zucht verlaat mijn mond. Ik hou van dit moment. Na een tijdje laat Harry me weer los en kijkt me aan, met een lieve glimlach.
"Laten we gaan" zegt hij zacht en ik knik. We laten elkaar los en hij pakt zijn tas weer op, de mijne hangt nog aan mijn arm. Hij pakt mijn hand en verstrengeld onze vingers met elkaar en trekt me dan mee de schuifdeuren door, waar de andere luidruchtig met elkaar aan het praten zijn. Ik laat Harry's hand even los en geef de andere vier jongens een knuffel.
"Fijn je weer eens te zien Julia" glimlacht Louis en ik glimlach terug.
"Insgelijks" zeg ik terug en loop dan naar Harry toe, die bij Sander is gaan staan.
"Zie jullie snel jongens" roept Harry naar de andere jongens en zwaait even. Dan pakt hij mijn hand vast en verstrengeld onze vingers weer.

De hele weg naar de auto toe worden we achtervolgt, ondervraagt en gestopt door fans omdat ze in zijn buurt willen komen en we daarom niet door kunnen lopen, best irritant maar het hoort er nou eenmaal bij, al zie ik aan Harry dat hij er een beetje klaar mee is en naar huis toe wilt. De vlucht zal wel vermoeiend geweest zijn. Fans gaan nu ook gewoon heel dicht naast hem lopen om op de foto te gaan. Een paar keer heeft hij er in mee gedaan, maar nu negeert hij het meer en heeft hij zijn zonnebril opgezet.
"Dames aan de kant" roept een andere bewaker en meiden worden aan de kant geduwd zodat we er langs kunnen. Zijn grote hand heeft mijn kleine hand stevig vast en hij houd me dicht tegen zich aan gedrukt zodat hij me kan beschermen, iets wat ik zo ontzettend lief van hem vindt. We lopen door en bij de uitgang wordt het gegil alleen maar harder.
"Harry hoe was het in Amerika?" wordt er gevraagd door een man met een grote camera.
"Geweldig" antwoord Harry terwijl we snel door proberen te lopen.
"Hoe was het bij Kendall?" wordt er gevraagd en ik frons? Waar heeft hij het nou weer over.
"Wie?" vraagt Harry terwijl hij een kneepje geeft in mijn hand. Volgens mij om te zeggen dat hij ook niet weet over wie het gaat.
"Kendall Jenner, halfzus van Kim Kardashian. Het meisje waarmee je gespot ben in een restaurant?" gaat de man verder en ik bijt zachtjes op mijn wang.
"Geen idee waar je het over hebt man, maar ik snap waar dit heen gaat" zegt Harry zo neutraal mogelijk, maar ik voel aan zijn greep dat hij zich begint te irriteren.
"Niet te dichtbij meneer" roept Sander en de man doet wat stappen opzij.
"Hoe is de liefde tussen jullie twee?" vraagt nu een andere man, gelukkig wat vriendelijker.
"Fantastisch" antwoord Harry en ik kijk wat omhoog en zie dat hij glimlacht. Mijn mondhoeken krullen ook wat omhoog en dan kijk ik weer voor me uit.
"Hebben jullie al plannen om samen te wonen of misschien al trouwplannen?" gaan ze verder.
"Niet te snel gaan man, we genieten gewoon samen van het leven" zegt Harry en we komen aan bij de auto, de mannen met camera's worden nu gelukkig wat verder van ons afgehouden, maar er blijven dingen geroepen worden. Sander pakt Harry's tas over en legt die in de achterbak neer.
"Harry, hoe is jullie seks?" roept iemand en mijn ogen worden wat groter. "Ze is toch pas zestien? Is ze nog maagd?" roepen ze door. Maagd? Ik? Absoluut niet, als je iemand zoals Harry hebt, dan geef je - je lichaam snel aan hem hoor.
"Pedo" zegt Harry zachtjes en ik kan het niet laten om te lachen. Ik stap de auto in en Harry klimt achter mij aan en komt naast me zitten. Hij doet zijn gordel om en trekt me dan dicht tegen zich aan.
"I love you and only you" fluistert hij en ik glimlach en leg mijn hoofd tegen zijn borst.
"I love you too" zeg ik terug en nu hopen dat we snel bij zijn huis zijn en hij mijn verassing ziet.

Gelukkig komen we al snel bij Harry's huis aan en bedanken we Sander allebei en stappen we uit. Ook hier staat het vol met fans, gelukkig wel achter de hekken die om Harry's erf staan en worden we niet omringt. Harry pakt zijn tas en zegt Sander nog even gedag en dan lopen we naar de voordeur. Ik pak mijn sleutels en open voor hem de deur.
"Dank je schat" zegt hij als de deur open is en we lopen naar binnen. Ik zet mijn handtas op het kastje en leg mijn sleutels en zonnebril er naast en draai me dan naar Harry toe, die nog wat aan het klungelen is met zijn tas. Hij zet hem in de hoek en kijkt dan op en glimlacht. Ik loop naar hem toe en spring op en sla mijn benen om zijn middel en druk mijn lippen op de zijne. Hij legt zijn ene hand onder mijn kont en met zijn andere hand gooit hij de voordeur dicht, die nog open stond. Mijn hand glijd door zijn haar en ik voel dat hij zijn zonnebril van zijn neus haalt en op het kastje neer gooit. Dan pakt hij me met beide handen stevig vast en trapt zijn schoenen uit. Onze tongen beginnen een intiem spel met elkaar en mijn verlangen naar zijn lichaam beginnen met de seconde te groeien. Harry begint te lopen en ik voel dat hij de trap op loopt. Ik klem me stevig vast aan zijn lichaam om zeker te weten dat ik niet zal vallen, al laat hij dat niet zo snel gebeuren, want hij is echt heel sterk en ik ben ook niet zo heel zwaar met mijn kleine lichaam. Boven aan gekomen loopt hij door en hoor ik een deur opengaan. Ik stop de zoen, want ik wil eerst dat hij de kamer door kijkt. Ik trek me terug en open mijn ogen. Zijn blik staart in de mijne en hij glimlacht. Ik laat zijn middel los met mijn benen en ga op de grond staan. Harry fronst en ik krijg een kleine grijns op mijn gezicht. Ik laat hem los en zijn handen glijden van mijn lichaam af en ik doe een stap opzij. Zijn blik glijd nu door de kamer en zijn ogen verwijden zich iets. Ik draai me om en kijk ook nog eens de kamer door. Ik heb vanochtend zijn kamer opgeruimd en het bed netjes opgemaakt. Op het nachtkastje staat een vaas met twee neppe rozen erin. Eentje rood en eentje wit. De witte staat voor mij en de rode voor Harry. Op het bed ligt een grote doos in een hartjes vorm met lekkere bonbons erin. Naast het bed ligt een handdoek en een flesje massageolie speciaal voor hem.
"Waar heb ik dit aan verdiend?" vraagt Harry als hij zijn ogen een aantal keer door de kamer heen heeft laten gaan.
"Omdat je zo lief bent en het wel eens verdiend om verwend te worden" glimlach ik verlegen en bijt zachtjes op mijn lip. Hij glimlacht en loopt naar het bed en pakt de doos op.
"Lekker, die gaan we vanavond lekker opeten met een filmpje en een glaasje wijn erbij" zegt hij en hij legt hem op het nachtkastje en ploft neer op het bed.
"Dus hoe zag je dit voor je?" vraagt hij en ik glimlach.
"Kleed je maar uit tot je boxer" zeg ik en ik loop naar de massageolie en pak die op. Harry klimt weer van het bed af en begint zich uit te kleden. Als hij alles uit heeft behalve zijn boxer gaat hij op zijn buik op het bed liggen. Ik glimlach en trek mijn shirt over m'n hoofd. Zijn blik glijd over mijn lichaam en hij bijt op zijn lip. Ook mijn korte spijkerbroekje trek ik uit en klim in mijn lingerie het bed op en sla een been over zijn lichaam heen en plaats mijn kont precies op de zijne.
"Ontspan je" zeg ik als hij zijn hoofd naar mij toe gedraaid houd. Hij legt zijn hoofd neer op het zachte witte kussen en legt zijn armen langs zijn lichaam. Ik glimlach en open het flesje en smeer wat op mijn handen. Ik sluit het flesje weer en leg die op het bed neer. Ik glij met mijn handen over elkaar en plaats ze dan op zijn schouders. Hij schrikt even van de kou en krijgt wat kippenvel.
"Sorry" grinnik ik en hij gromt even. Ik begin hem te masseren, mijn handen glijden over zijn rug, schouder, nek en bovenarmen.
"Ik wist niet dat je dit kon" zucht Harry genietend en ik glimlach.
"Ik heb zo mijn verborgen talenten" grijns ik en masseer over zijn rug naar zijn kont toe. Net boven zijn boxer rand stop ik en glij dan weer terug omhoog. Met mijn kont begin ik wat over zijn kont te schuren en Harry gromt even.
"Je pest me nu" zegt hij met een hese stem. Ik grijns en masseer verder, maar hou het uiteindelijk zelf niet langer meer vol en klim van hem af en pak de handdoek en haal het spul van mijn handen af.
"Draai je om" zeg ik en Harry doet wat ik zeg. Hij gaat op zijn rug liggen en ik klim het bed weer op en ik zie al een beginnende erectie in zijn boxer. Ik sla mijn been weer over zijn lichaam en ga nu op zijn edele deel zitten met mijn kont en schuur er even langs.
"Fuck Julia" kreunt hij en hij wilt zijn handen op mijn heupen leggen, maar ik duw hem terug naar achteren.
"Ik doe het werk, handen thuis" beveel ik hem en hij kijkt me met zielige oogjes aan. Ik schud mijn hoofd en zet mijn handen op zijn borstkas.
"Ik ga jou verwennen, jij vervend mij al vaak genoeg" zeg ik en hij zucht even, maar knikt dan toch en legt zijn armen boven zijn hoofd. Ik glimlach omdat hij luistert en buig dan naar voren en druk mijn lippen op zijn blote huid, precies op zijn vlinder tatoeage. Harry zucht en met mijn tong glij ik verder over zijn bovenlichaam. Zijn hele vlinder tatoeage kus ik en ga dan over naar zijn zwaluwen. Die kus ik ook helemaal en ga dan door naar het zinnetje `Might as well´ op zijn heup. Die druk ik onder de kusjes en ga dan terug naar boven en verplaats mijn lippen naar zijn nek. Een kreun verlaat zijn mond als ik zachtjes begint te bijten. Ik merk dat het moeilijker voor hem wordt om zijn handen omhoog te houden, maar hij moet nog heel even wachten. Ik laat zijn nek los met mijn lippen en breng ze naar zijn oor.
"Touch me" grom ik en druk een kus net onder zijn oor. Meteen voel ik zijn handen over mijn lichaam glijden en til ik mijn hoofd op om mijn lippen op die van hem te drukken. Zijn hand glijd mijn slip in en knijpt in mijn kont. Ik voel zijn erectie ondertussen tegen mijn onderkant aan drukken en ik verlang nu heel erg naar hem en hij duidelijk ook naar mij. Zijn handen glijden omhoog en hij klikt mijn bh los. Dan rolt hij ons om en haalt mijn bh van mijn lichaam af en gooit die weg. Zijn hand omsluit mijn ene borst en begint die liefdevol te masseren en met zijn tong bevredigt hij mijn andere borst. Een kreun verlaat mijn mond en ik duw mijn heupen wat omhoog. Mijn handen glijden door zijn krullen en kriebels zweven door mijn lichaam. Zijn lippen glijden nu omlaag en ook zijn handen glijden mee en hij haakt zijn vingers onder mijn slip en trekt die omlaag en gooit die ook de kamer door. Hij drukt kusje aan de binnenkant van mijn bovenbenen richting mijn vagina en een lange genietende zucht verlaat mijn mond zodra zijn tong tussen mijn schaamlippen glijd. Bij mijn clitoris begint hij te draaien en luide kreunen verlaten mijn mond.
"Fuck, go on" kreun ik luid en trek mijn benen nog wat verder uit elkaar om hem de ruimte te geven. Hij gaat door en ik druk mijn heupen omhoog, ik voel zijn vinger in me glijden en al snel duwt hij er een tweede bij.
"Harry fuck" kreun ik en ik laat mijn hand naar mijn borst glijden en knijp er wat in. Dit gevoel is gewoon niet te beschrijven. Als ik mijn hoogtepunt steeds dichter bij voel komen kom ik omhoog en laat hem stoppen. Ik duw hem op zijn rug en trek zijn boxer omlaag, we gaan nu ff wat sneller, want ik wil hem zo graag. Ik gooi zijn boxer weg en pak zijn erectie vast en laat mijn tong over zijn ballen glijden. Harry sist wat en ik laat mijn tong nu over zijn lengte glijden en omsluit dan met mijn lippen de bovenkant van zijn lengte. Ik laat mijn tong langs zijn eikel glijden en over het topje.
"Fuck Juul" kreunt hij luid en ik laat mijn lippen naar beneden zakken en neem hem verder in mijn mond. Met mijn hand begin ik hem af te trekken en laat zijn trots met mijn lippen weer los en laat mijn tong over het topje glijden. Opnieuw neem ik het topje in mijn mond en schraap ik met mijn tanden langs zijn eikel. Een luide schreeuw verlaat zijn mond, duidelijk geschrokken van die actie.
"Fuck, doe dat nog eens" gromt hij en ik doe wat hij vraagt. Opnieuw verlaat een schreeuw zijn mond en gegrom blijft uit zijn mond komen. Dan duwt hij me uiteindelijk van hem af en komt weer boven me hangen.
"Laten we nu het echte werk maar eens gaan doen, voordat ik straks alles al over je heen gespoten heb" gromt hij en hij spreid mijn benen en gaat ertussen liggen.
"Fuck me Styles" kreun ik en hij drukt een kus op mijn mond.
"Ik wil niks liever" gromt hij en hij duwt het topje van zijn trots bij me naar binnen. Een genietende kreun verlaat mijn mond en hij duwt hem steeds verder bij me naar binnen, als hij helemaal in me zit trekt hij zich weer wat uit me en begint dan meteen hard te stoten.
"Awh fuck" kreun ik en grijp zijn haar beet. Zijn ene hand staat naast mijn lichaam op het bed voor steun en zijn andere hand ligt op mijn heup. Hij ramt zijn trots diep bij me naar binnen en ik trek mijn benen verder op en wikkel ze om zijn lichaam.
"Harder Styles" grom ik nu en hij doet wat ik zeg en stoot nog sneller bij me naar binnen. Zweet parelt over mijn lichaam en ik heb het hartstikke warm. Ik laat mijn hand tussen onze lichamen in glijden en leg mijn wijsvinger op mijn clitoris en begin een draaiende beweging te maken. Harry kijkt naar in mijn ogen en zijn blik staat vol lust en liefde. Ik staar terug, terwijl kreunen de kamer vullen.
"Sneller alsjeblieft, ik ben er bijna" kreun ik na een tijdje en Harry geeft alles wat hij heeft en stoot diep bij me naar binnen.
"Kom voor me baby" kreunt hij en hij stoot een aantal keer hard en nog dieper bij me naar binnen, waardoor hij mijn gevoelige plek raakt en ik schreeuwend mijn hoogtepunt behaal en mijn lichaam begint te trillen als hij in een snel tempo door blijf stoten.
"Kreun mijn naam baby, kreun mijn naam. Ik ga spuiten" kreunt Harry en ik kreun een aantal keer zijn naam en dan voel ik hem in me spuiten. Hij stoot zijn orgasme uit en trekt zich dan uit me. Hij kruipt naar achteren en ik geef een kleine gil als ik zijn tong over mijn clitoris voel.
"Harry" kreun ik en duw mijn heupen nog verder omhoog. Mijn lichaam trilt ontzettend en opnieuw verlaat een gil mijn mond door de opwinding die ik voel.
"Let it go babe" gromt hij en zijn duim glijd bij me naar binnen.
"Harry fuck" kreun ik en ik begin stoot beweging te maken. Dit voelt zo ongelofelijk heftig, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zijn tong blijft draaien en enkele seconden later schreeuw ik het uit als ik mijn twee orgasme behaal. Harry laat één keer zijn tong in me glijden en trekt zich dan terug en komt naar boven gekropen en kust me teder.
"I love you so fucking much" zegt hij en ik sla mijn armen om hem heen.
"I love you too Harry Styles" zeg ik terug en we verwikkelen ons weer in een heftige en intense tongzoen. Never nooit wil ik deze jongen laten gaan, hij maakt me zo gelukkig.Wow wat een lange One Shot, hope you like it !

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen