Foto bij ~epiloog.~

LISTEN!!!

5 jaar later.


“Niet zo stressen ,Liam!” Mompelde mijn vader. Maar de zenuwen waren ook te horen in zijn stem.
“Wat nu als hij toch nog nee zegt?”
Ik verging van de zenuwen want over een paar luttele minuten zouden ik en Harry Styles trouwen. Zo’n 2 jaar geleden had de man me ten huwelijk gevraagd, en natuurlijk had ik openlijk ja gezegd. Het eerste anderhalf jaar van onze relatie hadden we te maken gehad met haat. Heel erg veel haat.
Het zorgde voor spanningen en soms zelf ruzies tussen ons 2.
Maar we waren er altijd uitgekomen. En nu 3 en een half jaar later stond ik hier. Voor de deur van de kerk. Te wachten tot ik binnen mocht. Te wachten tot ik mijn ja woord mocht geven aan de liefste man van de hele wereld. Te stressen.
Onze families en vrienden hadden –in tegenstelling tot de fans en het management- super goed gereageerd. En waren zo blij dat we beide onze ware weder helft hadden gevonden.
Voor hun maakte het helemaal niet uit, of dat nu een man of vrouw was. Als wij maar gelukkig waren. En ik was blij dat we hun hadden, want anders weet ik niet waar ik op dit moment zou staan.
Met One Direction deden we nog altijd gouden zaken. Haters waren afgetreden, maar nieuwe fans waren bij gekomen. En hielden van ons. Nog meer dan ooit te voren. Natuurlijk hielden we rekening met de fans die er van het begin af aan bij waren. En die gaven we soms iets meer aandacht. Gewoon omdat zij gebleven waren. Omdat ze alles hadden mee gemaakt. Nieuwe fans. Haters. Jonge fans. Larry. Gewoonweg alles. Maar ze waren er –net zoals ons- sterker uitgekomen.
“Liam.” Haalde mijn vader me uit mijn gedachten.
“We moeten gaan.” Klonk de zachte stem van mijn moeder aan de andere kant.
Ik knikte en haakte mijn beide armen in die van hun. Mijn zusjes en Gemma liepen als eerste.
En daarna kwam ik. Het is misschien raar om naar het altaar te lopen met je beide ouders. Maar ik wou het zo. Ons huwelijk zou sowieso anders worden dan het standaard huwelijk.
Het toontje van WMYB klonk door de kerk. Jup Dat wilde ik en Harry zo. Met dit liedje is het voor ons beide echt begonnen. Er waren zoveel herinneringen aan verbonden.
De meisjes begonnen te stappen en ik volgde hun. En daar, toen ik de kerk in stapte, stond de liefde van mijn leven. Strak in pak met zijn altijd mooie glimlach op zijn gezicht. Zijn kuiltjes leken nu meer dan ooit zichtbaar. Ik lachte, wilde alles en iedereen voorbij lopen en in zijn arme stortten. Maar dat ging niet gaan. Die knuffel zou –voorlopig- moeten wachten.
Minuten stroomde traagjes voorbij. De pastoor hield zijn preek. Maar ik lette niet op. Ik staarde in de mooiste ogen ooit. Pas toen Harry me een kneepje in mijn hand gaf, lette ik weer op. Het was tijd voor onze geloften.
“My dearest Liam” , begon harry, “we hebben de voorbije jaren al zoveel meegemaakt. Goeie maar ook minder goeie dingen. Maar nu staan we hier. Voor elkaar voor het altaar. Klaar om elkaar ons ja woord te geven. Om ons te verbinden voor altijd. En hoewel niet iedereen altijd achter onze relatie stond. Staan we hier maar mooi. Ik ben klaar om de rest van mijn leven met jou te delen. Ik hou ziels veel van je, Payne.” Hij eindigt zijn gelofte met een glimlach.
Toen het mijn beurt was kwam ik niet uit mijn woorden dus zei ik simpel weg. “Mijn liefde voor jou is dieper de oceaan. Ik hou van jou.”
De pastoor begon weer te praten. En vroeg of we hem wouden na zeggen.
Hij begon met Harry. Gelukkig zijn harry ja.
Dan was het mijn beurt.
“Liam Payne, neem jij Harry styles tot jouw wettige echt genoot. Beloof je hem touw te blijven in goede en kwade dagen, in ziekte en gezond?
Ik kijk mijn –nu nog – verloofde aan.
“Ja” antwoordde ik met een zucht.
“jullie mogen elkaar kussen.”
Voor ik het goed en wel besefte lagen harry’s lippen al op de mijnen, en barste de genodigde in gejoel en geklap uit.

Einde.


Lees mijn dankwoord please!:)

Reacties (2)

 • HaZaLiLoNi

  OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tis cute. xx

  5 jaar geleden
 • Chasing1D

  IK HAD DE EPILOOG NIET VERWACHT MAAR OMG
  ZO MOOI O: x

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen