Foto bij | 115.

MagicalLove: Ahwe, poor Luna. Op zich kan ik me haar gevoel wel voorstellen, arm kindje Snel verder xx

Faith Feerling.


'Oké, ik doe dit voor Luna.' Mompel ik in mezelf terwijl ik een zwangerschapstest uit het rek haal. Ik bekijk hem even en en bedenk me dan dat ik er beter nog een kan halen. Dan hebben we nog meer zekerheid. Snel pak ik van een ander merk nog een test. Maar wacht. Als er nu een wel zegt en de ander niet weten we nog niets... Ik pak er nog eentje en haal die ook uit het vak waarna ik snel naar de kassa loop. Er staat een wat jongere jongen achter die me vriendelijk toelacht. Iets te vriendelijk naar mijn zin.
'Zo.. Sterkte.' Mompelt hij als ik de testen op de balie leg. 'Oh dat is niet voor mij hoor.' Zeg ik luchtig en hij kijkt me even aan. 'Echt niet, ze zijn voor mijn nicht.' Hij knikt begrijpelijk. 'Dus jij bent nog vrij?' Vraagt hij met een knipoog. 'Heb ik dat gezegd?' Hij kijkt me even aan. 'Wel voor jou?' Vraagt hij dan. 'Zeg, mag jij je er wel mee bemoeien? Volgens mij moet jij gewoon die dingen scannen, mij de prijs vertellen en laten betalen en er verder niets mee doen.' Hij kijkt me betrapt aan en ik zucht diep. 'Hier, hou de rest maar.' Ik grijp de testen van de balie af en loop naar buiten. Sommige mensen kunnen je humeur zo erg verpesten hé...

'Luna, ik ben er.' Ik hoor een diepe zucht en dan gaat haar kamerdeur open. 'Dankje.' Fluistert ze zacht en ze wil mijn tasje aanpakken en de deur weer dichtdoen, maar snel steek ik mijn voet ertussen. Verward maakt ze hem weer open en ik kijk haar even aan, waarna ik zo snel ik kan handel. Ik grijp haar vast en sla mijn armen strak rond haar lichaam. Gelukkig gaat ze op in mijn knuffel en slaat haar armen terug om mij heen. 'Het spijt me.' Fluister ik zacht, 'Ik heb je gemist.' Fluistert Luna terug. 'Ben je er klaar voor?' Vraag ik dan en ze laat me los en knikt. 'Het moet maar.' Mompelt ze. 'Ik heb er 3 meegenomen van allerlei verschillende merken dat we het zeker kunnen weten.' Luna knikt dankbaar en ik ga op het bed zitten.
'Hier, kom de kamer maar in als je klaar bent.' Zeg ik. Angstig knikt ze. 'Het komt goed Luna.' Ze knikt en pakt het tasje waarna ze naar de badkamer verdwijnt.

Na een tijd komt ze terug en ik kijk haar aan. 'Ik durf niet te kijken.' Mompelt ze. 'Zal ik voor je kijken?' Ze knikt en ik sta op. Ik zucht diep en pak haar bij haar bovenarmen vast. 'Het komt goed oké? Het komt allemaal goed.' Ze knikt en ik laat haar weer los, waarna ik naar de badkamer loop. Ik zie de testen op de rand van het bad liggen en ik zucht diep. Met half dichtgeknepen ogen kijk ik naar de eerste. Ik zie maar een streepje staan. Vol blijdschap pak ik de test op en glimlach breed. Maar, het kan ook zijn dat de volgende wel aangeeft... Luna was zo zenuwachtig dat ze misschien niet goed met deze is omgegaan.. Meteen bekruipt de angst me weer en loop ik naar de volgende test...

Reacties (7)

 • XxNikita

  Die man is zo niet bij de tijd
  iedereen kent tegenwoordig one direction
  zelfs mijn oma?!(lol):P

  7 jaar geleden
 • annae

  Had die jongen zo graag een knuffel gegeven en dan per ongeluk een heel klein stukje uitschieten met mn oh zo zachte knie in zijn mooie gereedschap wat zorgt voor die testen:Y)

  7 jaar geleden
 • xxBluesky

  Weet je als ik zoiets zou doen zou ik ook zeggen ; het is niet voor mij hoor !! ;o

  En als ik het kassaneisje was zou ik denken : jaaajaaaaa XD

  7 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  *huurt Rapunzel in om die kassajongen eens aan handje te helpen*
  My God, ik ben zo benieuwd naar Luna...

  7 jaar geleden
 • louisharry

  Ik mag die vent niet....
  Ik heb een voet. Een harde voet.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen