Foto bij | 116.

Mededeling: Ik hoop dat jullie mijn keuze accepteren, en jullie abo behouden, want het zal niet worden zoals jullie verwachten, dat beloof ik. Er komt nog heel veel spanning aan, en ook een beetje drama maar niet zoveel, en nee, het verhaal gaat nu ook niet om Lucas en Luna draaien, misschien de komende hoofdstukjes, maar Faith en Harry blijven mijn hoofdpersonen, dus alsjeblieft, ik hou van jullie stuk voor stuk en ik wil jullie niet missen door mijn keuze!

Faith Feerling,


Mijn gevoel word al meteen bevestigd bij de volgende test. 2 streepjes... Kut... Ik zucht nog een keer diep. Ik wil dit niet meer doen... Met mijn laatste beetje hoop en moed loop ik naar de volgende test. Ook twee streepjes... Ik zucht en pak ze op waarna ik naar Luna loop. Ze kijkt me met geschrokken ogen aan en ik laat ze aan haar zien. Meteen wellen de tranen op in haar ogen en ik laat de testen vallen. Ik loop naar haar toe en sla mijn armen om haar heen, waarna ze begint te huilen.

'Moet ik het Lucas vertellen?' Vraag ik. Luna schud haar hoofd. 'Nee, nee dat is beter dat ik dat zelf doe.' Mompelt ze. Ik knik. 'Hoelang ben je nu zwanger?' Vraag ik terwijl ik op mijn lip bijt. '2,5 weken.' Ik zucht nog een keer diep en strijk door haar haren heen terwijl ik haar lege glas die ik voor haar nog gevuld had met water weer terug op haar bureau zet. 'Tot de 24 weken mag je abortus plegen, dus je hebt nog even tijd om met hem te overleggen en om te bedenken wat je zelf wil.' Zeg ik. 'Ik ga het ook aan mama vertellen, ik moet wel.' Zegt ze dan en ik knik terwijl ik op mijn lip bijt. 'Eerst de vader van je baby?' Luna knikt en ik pak haar hand. 'Ga je met mij mee naar huis?' Vraag ik dan en ze knikt weer waarna we beide opstaan.

'Lucas, ik moet je iets vertellen.' Ik duw mijn broer op de bank nadat Luna haar woorden heeft uitgesproken en Luna gaat naast hem zitten. Meteen slaat Lucas zijn arm over de leuning van de bank achter haar. Subtiel grote broer, subtiel. Onbewust vormt er een glimlach op mijn gezicht als ik ze samen zie zitten. Luna heeft helemaal niet in de gaten wat Lucas voor haar voelt.
'Lucas... Weet je nog... Weet je nog dat Harry dat ongeluk had?' Ik hoor Luna haar stem trillen en ik ga naast haar zitten. Ik pak haar hand vast en meteen knijpt ze erin. 'Ja dat weet ik nog.' Antwoord Lucas luchtig. 'Jij kwam toen naar mij toe, omdat Harry je weggestuurd had.' Zegt ze.
Ineens gaat de deur open en staat Harry daar. 'Wat een serieuze boel hier zeg...' Mompelt hij en hij komt naar me toelopen. Meteen gebaar ik naar hem dat hij stil moet zijn, en zodra hij zijn lippen tuit druk ik mijn hand ervoor. Hij kijkt me even aan en ik sta op. 'Wacht.' Zeg ik tegen Luna en ze knikt. Ik trek Harry mee aan zijn arm naar de gang en trek de deur dicht. Ik sla mijn armen strak om hem heen en kus hem daarna liefdevol.
'En nu meekomen en stil zijn, Luna moet even iets aan Lucas vertellen en ze heeft me echt nodig.' Zeg ik streng. Harry glimlacht en knikt braaf. 'Maar Liam en Niall zijn nog boven...' Mompelt hij dan. 'Laat die maar boven dan.' Antwoord ik simpel en ik neem hem weer mee de kamer in, waar hij gelijk stil is.
De gespannen sfeer voel ik gewoon vanuit mijn tenen naar mijn hoofd kruipen en ik ga weer naast Luna zitten. 'Sorry, ga verder.' Ze knikt en draait zich weer naar Lucas. 'Jij kwam naar mij omdat Harry je weggestuurd had voor een verassing voor Faith, en daar is het tussen ons wat opgelopen.' Mompelt ze en Lucas kan alleen maar knikken.

Reacties (12)

 • Subdivisions

  ik blijf altijd je trouwe abonneetje hoor(flower)
  arme Luna, die zal het wel zwaar hebben:(
  snel verder xx

  7 jaar geleden
 • Deliamy

  Dit wordt awesome!
  En.. ik heb een babynaam! Yaaay
  Ik dacht Lucas en Luna, een goede babynaam..
  Hier komt ie....
  LULU! ^^ voor een meisje
  LUCA! ^^ voor een jongen

  7 jaar geleden
 • XxNikita

  Ik had juist gestemt op zwanger dus mij maakt het niet uit(A)(flower)(lol)

  7 jaar geleden
 • louisharry

  tuurlijk accepteer ik het ! Het zal vast niet een cliché verhaal worden ;p

  7 jaar geleden
 • MarcelStyles

  Mijn abo blijft in ieder geval, no matter what.
  Ik ben wel benieuwd, ik hou van spanning en drama. (:

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen