Foto bij | 117.

MarcelStyles: Mijn abo blijft in ieder geval, no matter what. Ik ben wel benieuwd, ik hou van spanning en drama. (:

Faith Feerling,


'Je gaat me toch niet vertellen wat er in mijn hoofd zit dat je me nu gaat vertellen.' Lucas kijkt van mij naar Luna, weer naar mij. 'Het spijt me zo... Ik had je moeten waarschuwen.. Ik had meteen maatregelen moeten nemen toen we erachter kwamen dat het condoom gescheurd was...' Verder komt Luna niet meer en ik merk dat er zachtjes weer tranen over haar wangen lopen terwijl ik Harry naar adem hoor happen. Ik kijk hem meteen streng aan en hij steekt zijn handen in de lucht.
'Wil... Wil je het... Wil je het houden?' Vraagt Lucas onzeker. 'Ik ben zelf tegen abortus eigenlijk, maar als jij het echt weg wil, dan stem ik ermee in.' Mompelt Luna. 'Faith?' Vraagt Lucas en hij kijkt me twijfelend aan. 'Ik heb Luna al die tijd gesteund Lucas, ik kan niet voor jou gaan beslissen of je al een kind wil of niet, maar ik zal wel achter je keuze staan.' Lucas knikt en zucht diep. 'Hoelang al?' Vraagt hij. '2,5 week, dus we hebben nog even om te beslissen.' Luna knikt en veegt haar tranen weg, terwijl ze een diepe zucht slaakt. 'Wij laten jullie wel even alleen.' Ik geef Luna een knuffel en sta op. Ik steek mijn hand uit naar Harry, die alleen maar verder van de weg lijkt de dwalen naar mate de klok minuten optelt. Uiteindelijk pakt hij hem dan toch vast en trek ik hem omhoog uit de stoel, waarna we in stilte naar boven lopen.

'Waarom heb je niets gezegd?' Vraagt Harry zacht als we mijn kamer inkomen en hij op mijn bed ploft. 'Ik kon het niet en mocht het niet.' Zeg ik dan en ik ga naast hem zitten. Ik sla mijn arm om zijn schouders en mijn andere ervoor en streel met een hand over zijn bovenarm. Harry geeft er echter geen kik om en vouwt zijn handen in elkaar. 'Is dat een van de geheimen waar jij het over had?' Ik kijk omhoog, recht in mijn ogen. Ik knik terwijl ik mijn voorhoofd tegen dat van hem aanleg. 'Waarom mocht je het niet zeggen?' Vraagt hij dan. 'Omdat het anders misschien bij Lucas aan zou komen.' Mompel ik. 'Maar je weet toch dat je me kan vertrouwen?' Zucht Harry een beetje wanhopig. 'Ja, dat weet ik, maar Luna wilde het absoluut niet hebben.' Zeg ik waarna Harry toch knikt. 'Ik begrijp het ook wel.' Zegt hij dan en onbewust ontstaat er een kleine glimlach op mijn gezicht. 'Het is nog al wat..' Zucht hij, en ik knik ook waarna ik een kus op zijn voorhoofd druk. 'Ik had ook tijd nodig om bij te komen van het nieuws.' Zeg ik dan. 'Is het gek dat ik het gevoel heb dat het mijn schuld is?' Vraagt Harry dan en ik kijk hem aan. 'Waarom zou het jou schuld zijn?' Vraag ik meteen verward. 'Nou, als ik Lucas niet weggestuurd zou hebben, zou Luna nu niet zwanger zijn...' Zucht Harry. 'Doe niet zo belachelijk! Lucas heeft er zelf voor gekozen om naar Luna te gaan! Hij had ook naar iemand anders kunnen gaan.' Harry zucht diep. 'Ik dacht al dat ik gepraat hoorde, wat is er aan de hand?' Ik kijk omhoog en zie Niall nieuwsgierig in de deuropening staan.. Shit.. Als Liam nu maar niet naar beneden is gegaan!

Reacties (4)

 • eikenblad

  Schrijf veder het is super leukkk

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!:)

  7 jaar geleden
 • ILoveNarryx

  Ahw ik wil wedden dat als ze het houden Lucas en Luna echt goede ouders worden

  7 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Waarom mogen de andere jongens het niet weten?
  Als ze besluiten om de baby te houden komen ze er toch wel achter...
  Snel verderxx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen