Louis Tomlinson.

Ik kijk toe hoe Lynn op de grond in elkaar zakt. De drang om nu Emmely keihard in haar gezicht te slaan in groot. Maar ik moet me inhouden. Anders word ik geschorst, en kan ik mijn meisje niet beschermen. Ik zie hoe Zayn net langs loopt. ‘Zayn,’ hij kijkt om, en ik wenk hem. Meteen snelt hij naar ons toe als hij Lynn ziet liggen. Hij hurkt bij haar neer, en neemt haar in de armen. ‘Wat is er gebeurt?’ vraagt hij, en kijkt me aan.
‘Emmely’ sis ik, en hij knikt. Hij weet dus duidelijk wat ik al bedoelde.
‘Louis, vergeet alles. Doe wat je moet doen.’ Normaal zou hij dit niet zeggen. Maar ik weet dat hij gelijk heeft.
Zonder nog achter me te kijken, loop ik weg bij de groep. Ik zie hoe Emmely overdreven staat te giechelen van een paar jongens. Yayla een van haar handlangers zoals ik ze altijd noem staat bij haar.
‘Emmely.’ sis ik tussen mijn tanden door. Ze draait zich om, en glimlach breed naar me. Mijn handen bal ik tot vuisten, en adem diep door mijn neus. Als iemand anders me nu zo gezien had, hadden ze me waarschijnlijk uitgelachen. Ik zie er vast als een idioot. Het is dat ik geen stier ben, anders was ik volop op haar in gerend. ‘Louis, Liefje.’
Grrr.. Ik walg zo van haar. En dat fake gedrag.
‘Ik moet eens een hartig woordje met jou spreken.’ ze lijkt even geschrokken te zien door mijn actie. Ik grijp haar vast bij haar bovenarm, en boor mijn nagels diep in haar huid. Even kijk ik achter me, en als ik zie hoe Zayn me bemoedigend toeknikt. Weet ik, dat ik door moet zetten. Ze moet even op haar plek woorden gezet. Hard handig sleur ik mee naar een hoekje. Ik duw haar tegen de muur aan, en houd haar schouders stevig vast.
‘Wie denk jij wel niet dat je bent, Jij vuile slet. Mijn vriendin een beetje belachelijk maken, en dan ook haar nog eens slaan.’ Nogmaals zet ik kracht bij. Ik zie haar gezicht betrekken. Net goed. Bitch.
‘Ik wil dat je uit haar buurt blijft, anders gaat jou leven een hel woorden. Blijf van haar af. Hoor je me?’ Mijn blauwe ogen doorboren diep in die van haar. Ik zie hoe ze in een krimpt.
‘Laat me nog ene keer zien of horen, dat jij haar hebt aangeraakt. Uitgescholden of weet ik veel wat. GA JE ERAAN. Begrepen? Hoer.’ angstig knikt ze. Ik kan mijn woede niet meer onder controle houden, en haal uit. Mijn vuist komt volop in haar maag terecht. Ze krimpt in elkaar, en barst in huilen uit. ‘Huil maar, laat maar een zien wat voor een zielig meisje je bent.’ spuw ik haar nog even naar.
‘Blijf uit de buurt van mijn vriendin. Begrepen?’ angstig kijkt ze me aan. ‘J- ja.’

Written by: MeXMalik.

Reacties (1)

  • SocialCxsualty

    Go Louis!
    Een vriendje dat me zo beschermd en voor me opkomt zou ik ook wel willen.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen