Foto bij | 118.

ILoveNarryx: Ahw ik wil wedden dat als ze het houden Lucas en Luna echt goede ouders worden

Faith Feerling
,

'Mag ik het vertellen, of wil jij het doen?' Vraag ik Harry terwijl ik van mijn bed opsta, en naar mijn bureau loop. 'Wat? Wat vertellen, wat is er?' Vraagt Niall nieuwsgierig. 'Allereerst, waar is Liam?' Vraag ik dan. 'In de kamer van Lucas, hoezo?' Ik haal opgelucht adem. 'Vertel maar.' Het klinkt krakend vanuit Harry zijn kant. 'Wat nee, gaan jullie uit elkaar? Nee! Dat mag niet! Dat kan niet! Jullie zijn zo leuk samen! Faith, waarom ben jij niet verdrietig?' Roept Niall uit en hij vlucht naar ons toe en grijpt mij bij mijn bovenarmen vast. 'Niall, we gaan niet uit elkaar.' Zeg ik terwijl ik hem aankijk. 'Wat is er dan? Waarom hangt er hier zo een gespannen grafsfeer en is Harry zo brak en ben jij zo dood?' Vraagt Niall. Ik zucht diep en kijk hopeloos naar Harry die totaal geen aandacht voor niets of niemand lijkt te hebben op dit moment.
'Luna is zwanger.' Mompelt hij dan.
'Luna is zwanger. Wacht, Luna is wat?!' Roept Niall uit en hij kijkt verward naar Harry. 'Het is van Lucas, en het is mijn schuld.' Zegt Harry dan waardoor ik meteen in de verdediging schiet. 'Harry dat is het niet!' Roep ik uit. 'Luister nou naar me! Hoe kan het nu jou schuld zijn? Het was Lucas zijn keuze oké, en als er dan nog iemand anders de schuld van zou moeten krijgen zou het Stan moeten zijn!' Roep ik uit. 'Ohja, Faith, het is lief dat je mij een schuldgevoel probeert af te nemen maar dat gaat niet oké? En ik weet dat je nog boos bent op Stan en dat ik dat ook nog zou moeten zijn maar dat kan ik niet! Schuif het nu niet op hem af.' Harry verheft zijn stem iets, maar het is niet schreeuwen. 'Harry doe normaal oké!' Schreeuw ik nu wel. 'Het is jou schuld niet! Jij kan niets aan dat ongeluk doen! Stan heeft jou aangereden! Jij wilde Lucas weghebben voor een verassing voor mij! Dat Lucas dan de keuze maakt om naar Luna te gaan in plaats van naar Liam, of Louis, of Zayn of Niall of weet ik veel wie!' Roep ik uit.
'Oké, wacht even, wacht even allebei.' Niall gaat tussen ons in staan en steekt zijn handen voor zijn lichaam.
'Luna is zwanger van Lucas?' Vraagt Niall en ik zucht diep en ga op mijn bureau zitten. 'Ja.' Ik snuif mijn neus een keer op en kijk naar mijn handen op mijn schoot, die ik in elkaar vouw.
'Wow. Dat is me nog al wat. Hoelang is ze al zwanger?' Vraagt Niall nieuwsgierig. '2,5 week.' Zucht ik. 'En al die tijd wisten jullie het?' Vraagt Niall. 'Wist Faith het.' En met die woorden verlaat Harry mij kamer. 'Harry!' Roep ik uit maar het heeft geen zin, Niall houd me tegen. 'Niall.' Grom ik naar hem, maar Niall schud zijn hoofd. 'Laat me los.' Roep ik uit. Weer schud Niall zijn hoofd.OMG, ik zag die foto en ik moést hem gewoon bewerken en hem hier boven dit stukje zetten.
Jezus, als ik het niet vies zou vinden zou ik mijn beeldscherm afgelebberd hebben...

En wat zijn jullie toch aan het schommelen met de abbo's?
Het gaat steeds van 28 naar 33 weer naar 28 weer naar 33, hahaha.
En de reactie's, inspiratieloos? Of schrijf ik verkeerd? Is het niet leuk meer? Word het verhaal te langdradig?

Maar hoe dan ook ik hou super veel van jullie, en ik waardeer het echt dat jullie mijn verhaal nog steeds lezen met zo veel mensen <3
xxx

Reacties (9)

 • CRAZYxME

  Is harry ongesteld ofzeuw --'

  7 jaar geleden
 • DeCupcake

  Niall laat haar pas gaan als ze zorgt dat ze de baby niall of niallina gaan noemen:)

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Oh god Harry ziet er echt geweldig uit op die foto!

  7 jaar geleden
 • Creator

  Supeeeer <33

  E Harry doe niet zo jaloers dat jij het niet wist. Je wilde het gewoon weten omdat je nieuwsgierig was. Het zijn vrouwenzaken oke !
  -.-


  xD

  7 jaar geleden
 • louisharry

  Neeeh! Je schrijft echt top, ik snap niet hoe iemand dit kan ont-aboën

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen