Foto bij Two-Hundred-One

Wednesday 1 January 2014

Hannah Mae Wilson

Diep in de nacht besloten Harry en ik toch maar naar bed toe te gaan. Harry en ik slapen in één van de logeerkamers. Louis en Eleanor gewoon in Louis kamer. Liam en Danielle zouden ook daar liggen op een matras zodat Steven en Emma in een andere logeerkamer kunnen, net zoals Jade, Zayn, Niall en Barbara. Het zou precies moeten passen had Eleanor gezegd.
"Welterusten" roept Harry door de woonkamer, maar niemand reageert er echt op. Op dit moment is iedereen aangeschoten en dronken, veel te dronken. Alleen ik heb niks gedronken en Harry gelukkig ook niet zo veel, enkele biertjes, maar hij is gelukkig niet aangeschoten. Harry trekt me aan m'n hand mee naar boven en loopt naar één van de logeerkamers.
"Hoe gaan we dit doen, we hebben helemaal niks meegenomen" zeg ik en Harry haalt zijn schouders op.
"Naakt slapen en morgen dezelfde kleren aan" grijnst hij en hij komt voor me staan en kijkt me aan.
"Volgens mij zou je daar nog niet eens zoveel problemen mee hebben" zeg ik lachend en hij schud zijn hoofd. Hij legt zijn handen op mijn heupen en trekt me dichter naar zich toe.
"Daar heb ik inderdaad geen problemen mee" fluistert hij en hij drukt zijn lippen zachtjes op de mijne. Ik leg mijn handen in zijn nek en kus hem terug, nooit zou ik zijn lippen afslaan, daar zijn ze veel te magisch voor. Teder glijden zijn lippen over de mijne heen en ik laat mijn hand door zijn haar glijden en trek er soms zachtjes aan. Harry zet zachtjes zijn tanden in mijn lip en een gesmoorde kreun verlaat mijn mond, ik trek mijn handen terug en zet die op zijn borstkas en duw hem wat van me af. Hij opent zijn ogen en kijkt me licht hijgend aan, terwijl hij me weer dichter naar hem toe trekt. Hij buigt zich weer naar voren en ik voel zijn warme adem tegen mijn lippen aan.
"Slapen" fluister ik tegen zijn lippen aan en duw hem opnieuw weer van me af en doe nu zelf een stap naar achteren. In het donker kijk ik naar zijn gezicht en door het gordijn die nog open staat kan ik de verwarde uitdrukking op zijn gezicht zien. Ik grijns lichtjes en draai me om. Ik loop naar het raam toe en bijt op mijn lip, ik kijk naar buiten en zie dat het vuurwerk nog altijd doorgaat, niet normaal hoeveel vuurwerk sommige mensen kopen voor één avond. Ik voel een hand om mijn pols en ik wordt in een snelle beweging omgedraaid en voel meteen zijn lippen weer op de mijne. Niet slapen dus. Ik zet mijn handen tegen zijn borstkas en duw hem naar achteren zonder de zoen te stoppen. Bij het bed aangekomen geef ik hem een extra duwtje en hij valt naar achteren. Hij gromt even en komt weer wat omhoog. Ik grijns en kruip bovenop hem en druk mijn lippen in zijn nek. Hij draait zijn hoofd wat en zijn handen glijden over mijn lichaam. Ik begin langzaam de knoopjes van zijn blouse los te knopen en kras intussen over zijn blote huid, want ik weet dat hij daar niet tegen kan. Hij draait zijn hoofd weer en daardoor moet ik mijn hoofd terug trekken uit zijn nek, hij drukt zijn lippen op de mijne en glijd met zijn tong over mijn lippen. Ik open mijn mond een stukje en zijn mond glijd meteen naar de mijne toe. Een intiem spel wordt er gespeeld en ik heb ondertussen al zijn knoopjes los en kras opnieuw met mijn nagels over zijn huid, hij gromt even en hij duwt zijn vingers in mijn heupen. Onder me voel ik al iets wat aan het groeien is, hij is dus opgewonden, mooi want ik ben het nu ook. Ik haal mijn lippen van de zijn af en probeer hem in het donker aan te kijken, maar het is nu wat moeilijk omdat ik zelf in het licht zit.
“Ben je niet moe?” vraag ik licht hijgend en streel over zijn bovenlichaam.
“Een beetje” zegt hij hees, hij laat zijn handen onder mijn trui glijden en hij komt omhoog.
“Ben jij moe?” vraagt hij dan en hij drukt een klein kusje op mijn lippen.
“Een klein beetje” fluister ik tegen zijn lippen aan en ik schuif zijn blouse van zijn schouders af. Hij trekt zijn handen terug en trekt zijn blouse helemaal uit en gooit hem de kamer door.
“Hoe kan je me toch elke keer zo opwinden Wilson” gromt Harry als hij mijn trui over m'n hoofd heeft getrokken en me blijkbaar in het donker zit te bekijken.
“Het juiste lichaam hebben, want zoveel heb ik nog niet gedaan Styles” fluister ik in zijn oor en druk een kusje in zijn nek.
“Je bent en blijft prachtig, ik zou je met niemand willen ruilen” zucht Harry en hij plaatst zijn lippen op mijn sleutelbeen.
“Waar komt deze sentimentele praat opeens vandaan” fluister ik en hij grinnikt.
“Ik wil gewoon dat je het weet” zegt hij zachtjes en zijn handen glijden over mijn rug richting mijn bh-sluiting, die hij nadat hij hem heeft gevonden los maakt. Zijn vingertoppen strelen over mijn schouder en schuiven mijn bh-bandjes over mijn armen naar beneden. Als hij mijn bh helemaal over mijn armen heeft geschoven, gooit hij hem ook de kamer door en zijn hand omsluit mijn borst. Zodra hij hem begint te masseren zet ik mijn nagels in zijn rug en kreun zachtjes, mijn borsten zijn zo gevoelig op het moment, waarschijnlijk ook door de zwangerschap. Zijn lippen vinden de mijne weer en ze glijden meteen hevig over elkaar heen, smakgeluiden vullen de kamer en soms een aantal gesmoorde kreunen van mij. Harry laat mijn borst los en brengt ze naar mijn kont toe, waar hij dan in knijpt. Hij duwt mijn kont heen en weer en hierdoor schuur ik over zijn broek, over zijn gevoelige plek. Ik laat zijn lippen weer los en druk ze in zijn nek en zo kus ik een weg naar beneden, over zijn borstkas, dan over zijn sixpack die ik even wat meer aandacht geef en dan net boven zijn boxerrand, een gevoelige plek bij hem op het moment.
“Babe” zucht Harry als ik hem blijf plagen. Ik grijns even, maar maak wel zijn broeksknoop los en rits zijn rits naar beneden. Mijn vingers haak ik iets onder zijn broek, hij duwt zijn heupen wat omhoog en ik trek zijn broek over zijn kont naar beneden en trek hem helemaal uit. Harry zucht even opgelucht en ik bijt op mijn lip als ik hem zo op het bed zie liggen. Hij is zo ongelofelijk goddelijk. Ik kruip weer bovenop hem en ga precies op de bobbel in zijn boxer zitten en duw mijn kont er wat tegenaan. Harry gromt even en trekt me naar zich toe om ons vervolgens om te draaien. Zijn handen strelen over mijn bovenlichaam en zijn lippen glijden alweer over de mijne heen, ik klem mijn handen in zijn haar en wikkel mijn benen om zijn middel om hem niet te laten gaan. Onze tongen beginnen weer een wild spel en hij drukt zijn heupen dicht tegen me aan. Hij trekt zich terug en gromt.
“Je broek zit in de weg” zegt hij en hij maakt mijn knoop los en ik laat mijn benen van zijn middel glijden. Hij trekt mijn broek iets naar beneden en ik til mijn kont op zodat het makkelijker gaat. Harry staat op en trekt hem helemaal uit en gooit hem achter zich. Dan klimt hij weer het bed op en drukt wat kusjes op mijn buik en met zijn vingertoppen streelt hij eroverheen.
“Ik hou ervan dat je buik groeit” fluistert hij en hij kust verder omhoog.
“Dan leeft het tenminste” zegt hij terwijl hij steeds verder omhoog komt en uiteindelijk zijn lippen weer op de mijne gedrukt heeft. Opnieuw wikkel ik mijn benen om zijn middel en trek hem dicht tegen me aan. Hij drukt zijn heupen weer dicht tegen me aan en het wind me alleen maar meer op als ik zijn erectie zo tegen me aan voel drukken.
“Je hebt geen haast vandaag” fluister ik als hij mijn lippen losgelaten heeft en ze op mijn sleutelbeen drukt.
“Nee, ik wil genieten van het moment” fluistert hij terug en zijn vingers strelen over mijn lichaam. Genieten dat doe ik wel, zeker met zijn zachte en warme lichaam tegen me aan. Harry duwt zich omhoog en gaat zitten, verward kijk ik naar zijn bijna onzichtbare lichaam in de donkere ruimte en vraag me toch af wat hij van plan is. Hij klimt van me af en komt naast me liggen en wikkelt zijn arm om me heen.
“I love you” fluistert hij in mijn oor en hij streelt over mijn buik, net boven de rand van mijn slipje. Ik draai mijn hoofd wat en druk mijn lippen tegen de zijne aan en leg mijn rechterhand in zijn nek zodat onze lippen stevig op elkaar gedrukt worden. Zijn hand glijd nu mijn slipje in en ik sidder even als zijn wijsvinger tussen mijn schaamlippen glijden en me daar zachtjes beginnen te strelen. Onze tongen draaien wilde rondjes om elkaar en mijn ademhaling versneld door het lekkere gevoel dat door mijn lichaam trekt. Een gesmoorde kreun verlaat mijn mond als zijn wijsvinger over mijn clitoris heen glijd, ik voel Harry tegen mijn lippen aan grijzen en ik kus hem alleen maar intiemer. Ik wil hem zo graag, mijn lichaam geeft gewoon aan dat ik hem wil. Zijn vingers blijven over mijn clitoris strelen en over mijn opening en ik begin me te irriteren dat hij me niet opvult. Ik laat mijn hand uit zijn nek glijden, over zijn borstkas naar beneden en leg hem op de bobbel in zijn boxer. Ik knijp zachtjes en zachte kreunen verlaten zijn mond, eindelijk laat hij één van zijn vinger in me glijden en bijt ik zachtjes op zijn lip door het lekkere gevoel. Ik trek mijn benen wat op en leg ze wat verder uit elkaar zodat hij wat meer ruimte heeft, maar hij trekt zijn vinger weer uit me en zijn hand uit mijn slipje. Ik stop de kus en hijg tegen zijn lippen aan. Hij komt wat omhoog en duwt mijn slipje naar beneden en streelt hem langs mijn benen naar beneden. Zodra hij mijn slip de kamer door gegooid heeft komt hij weer naast me liggen en brengt hij opnieuw zijn hand tussen mijn benen.
“Stop dit voorspel, ik wil je” kreun ik als zijn vinger weer in me glijd.
“Relax beauty, geniet” fluistert hij in mijn oor en ik grom zachtjes en wikkel mijn arm om hem heen. Hij laat nog een vinger bij naar binnen glijden en een kreun verlaat mijn mond van genot. Ik krom mijn rug wat en meerdere zachte kreunen verlaten mijn mond en ik heb mijn ogen ondertussen genietend gesloten. Zijn duim draait nu over mijn clitoris en het gevoel in mijn onderbuik versterkt zich. Verschillende gevoelens razen nu door mijn lichaam en stil liggen lukt me niet meer, dit voelt zo lekker. Ik trek mijn hand wat terug en glij zijn boxer in en streel over zijn lid. Harry gromt even en drukt zijn lippen op mijn blote huid. Nog even en ik haal mijn hoogtepunt al zo lekker gevoel is het. Ietsje later trek ik zijn hand terug en draai me naar hem toe en druk mijn lippen stevig op de zijne en trek mijn hand uit zijn boxer. Genoeg met dat voorspel, ik wil hem, nu meteen. Mijn vingers haak ik onder de strakke band van zijn boxer en trek hem naar beneden nadat Harry zijn heupen opgetild heeft. Ik trek zijn boxer helemaal uit en gooi hem net zoals onze andere kledingstukken de kamer door. Ik kruip het bed op en leg mijn hoofd op het zachte kussen van het bed. Harry komt omhoog en komt boven me hangen en legt zichzelf tussen mijn benen neer. Zijn handen strelen even over mijn borsten, maar zodra ik mijn benen om zijn middel gewikkeld heb drukt hij zijn lid tegen mijn opening. Ik trek hem met mijn benen dichter naar me toe en voel hem in me glijden. Kreunen verlaten mijn mond als hij zijn hele lengte bij me naar binnen laat glijden en ook Harry houd zich niet stil. Als hij helemaal in me zit stopt hij en houd zich zo even stil. Hij kust me teder en wanneer hij zijn lippen weer van de mijne afhaalt trekt hij zich wat terug en begint dan met regelmaat te stoten. Ik leg mijn handen op zijn rug en kras soms even over zijn rug heen met mijn nagels, oh dit voelt zo goed. Steeds dieper stoot hij in me en een luide kreun verlaat mijn mond als hij mijn g-spot raakt.
“Bijna, ga door” kreun ik en Harry drukt hijgend en kreunend zijn lippen in mijn nek en begint te zuigen. Ik draai mijn hoofd wat en laat hem zijn gang gaan.
“Harry” kreun ik als ik bijna bij mijn hoogtepunt ben en Harry laat zijn heupen sneller op en neer bewegen en ik bijt hard op mijn lip om het niet uit te schreeuwen, er zijn namelijk nog andere mensen in dit huis. Hij vertraagd zijn ritme even, maar begint daarna weer op een snel ritme te stoten en dat was voor mijn druppel en met een luide kreun bereik ik mijn hoogtepunt en begint mijn lichaam te trillen als Harry snel door stoot om zijn eigen hoogtepunt te bereiken.
“Fuck” kreunt hij luid en hij stopt even en ik voel hem in me spuiten. Hij stoot zachtjes zijn orgasme uit en trekt zich dan zwaar hijgend uit me en ploft naast me neer. Ik kom wat omhoog en pak de deken die op het voeteneind ligt omdat ik kippenvel krijg door het zweten. Ik trek de deken over ons heen en kruip dicht tegen hem aan. Zijn borstkas gaat snel op en neer en hij ademt nog steeds zwaar. Hetzelfde probleem heb ik ook, maar gelukkig iets minder.
“Goed begin van het nieuwe jaar” zegt Harry hees na een lange stilte. Mijn mondhoeken krullen omhoog en zonder er echt bij stil te staan nestel ik me nog dichter tegen hem aan.
“Beste jaarwisseling” zeg ik zachtjes en ik voel Harry's lippen even op mijn kruin.
“Slaaplekker babe” fluistert hij.
“Slaaplekker” fluister ik nog terug en voel me dan langzaam in slaap vallen. Deze dag was lang, maar zo ongelofelijk gezellig.

Reacties (4)

 • batbucks

  Beetje late reactie... SUPER GOED

  5 jaar geleden
 • HoranLoverr

  Ze zijn zo cute haha(H)
  Kan niet wachten voor de rest x

  5 jaar geleden
 • oomsjes16

  Snel verder!

  5 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  Ik bid voor je zonden, Naat

  (grapje)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen