Foto bij Animal 55

‘Kan je mijn cel opendoen? Dan kan ik er gewoon uit’ zegt Harry. ‘Gaat niet. Er zou een alarm afgaan en de nachtbewaking zou komen.’ Zeg ik. ‘Dat is het! Waarom doe je niet iemand anders zijn cel open en snel die van Harry ook en dan kan hij naar buiten terwijl de nachtbewaking hem bezig houdt met die andere? Ik zal buiten staan klaar met de auto!’ zegt Louis enthousiast. ‘Nooit gedacht dat jij hersenen had, maar dat is echt een goed idee, Louis.’ Zegt Harry. ‘Kan je iemand zijn cel opendoen die niet zo’n erge feiten heeft gepleegd?’ vraagt Harry. ‘Die naast jou heeft fraude gepleegd dus ik zal die opendoen.’ Zeg ik. ‘Zodra die open is, doe ik de jouwe open en loop je weg door die gang en dan ga je naar links. Dan kun je naar buiten en kruip je snel in de auto bij Louis. Ik kom wel achter’ zeg ik. ‘Oké, let goed op’ zegt Harry en ik knik. ‘Louis, naar buiten’ zeg ik. Hij knikt en loopt snel weg. ‘Straks zie ik je buiten.’ zeg ik tegen Harry en doe de cel open van die naast hem. Het luide alarm gaat af en snel doe ik die van Harry ook open. Hij loopt weg zo snel hij kan en ik blijf achter in de gang. Ik doe snel de deur open van het EHBO kamertje en verstop mij daar voor de nachtbewaking. En natuurlijk voor de crimineel, maar die zal wel niet zo eng zijn want het was maar fraude.


3de POV:

Vorige in de cel naast Harry: Nolan, nerd, pleegde fraude. Nu in de cel naast Harry zit ik, Boyd, verkrachter van 7 vrouwen. Hope had beter gecontroleerd dat Nolan van cel was verwisseld met mij. Dom meisje, maar nu had ik ze voor mijzelf. Harry was hier niet en de nachtbewaking zou mij niet vinden als ik ook in dat kamertje kroop bij haar. Ze zou haar niet kunnen verdedigen. Ik had al zolang op haar gewacht. Iedere dag zie ik ze rondlopen en komt mijn innerlijke verkrachter terug naar boven. Ik herinner mij nog dat ik telkens de adrenaline door mij voelde gaan en eindelijk, zou ik het opnieuw voelen, bij het onschuldige meisje die haar crimineelvriendje helpt ontsnappen.
Ik loop snel uit mijn cel en naar het kamertje waar ze verstopt zit. ‘Hallo Hope’ fluister ik terwijl ik haar lustvol aankijk. Ik zie de angst in haar ogen en alles is goed.Het is alweer een tijdje geleden en hiervoor mijn excuses, maar ik heb nu vakantie en zal proberen om dit verhaal af te schrijven, want het einde is in zicht!

Reacties (5)

 • Tomlinsbear

  Hahahahhaa alles gaat natuurlijk Ook weer helemaal fout

  2 jaar geleden
 • Gloves1D

  snel verder!! xx

  5 jaar geleden
 • luukdejongx

  NEEEEEEEEEEEEEEE

  5 jaar geleden
 • krissyxcavill

  NIET HET EINDEEEEEEE.
  I LOVE THIS STORIE SOOO MUCH :'(

  5 jaar geleden
 • ImanixHoran

  omg NEEEEEEE!!!!
  Snel veder ;o
  xx

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen