Foto bij 2.18 Harry Styles

Dinsdag 24 december 2019

Ik stond voor de deur van het huis waar ik verwacht werd. In mijn ene hand had ik een tas vol cadeaus en met m'n andere hand had ik net aangebeld. Ik keek er al naar uit om Lauren terug te zien, ik miste haar. Het was misschien nog maar twee weken geleden maar het leek wel een eeuwigheid.
Ik hoorde hoe de deur van het slot gehaald werd en daarna openging. Ik zag de moeder van Lauren staan en achter haar stond een nieuwsgierige Lauren. Haar ogen werden groot en voor ik het wist had ze haar armen rond m'n nek geslagen. "Ik heb je gemist." fluisterde ze. Net toen ik iets wilde terugzeggen onderbrak de moeder van Lauren me. "Kom toch binnen. Het is veel te koud om buiten te blijven in deze periode." glimlachte ze vriendelijk. Ik legde mijn vrije hand op Lauren haar onderrug en samen gingen we naar binnen.
Nadat ik iedereen kort begroet had, ging ik naast Lauren zitten. "Ik heb je ook gemist." zei ik en gaf een kus op haar wang. Ze legde meteen nadat ik dat gezegd had haar hand op haar al wat dikker geworden buik en ze kreeg ook een glimlach op haar gezicht. "Het lijkt erop dat de baby je ook gemist heeft." glimlachte ze. "Heeft het geschopt?" vroeg ik verbaasd. Ze knikte trots. "Het is de eerste keer dat ik het kindje zo voel." glunderde ze. "Hij of zij heeft op jou gewacht." zei ze voor ze me een korte kus op m'n lippen gaf. Vertederde geluidjes kwamen van rond ons heen. Ik was wel blij dat ik erbij was toen ze de baby voor de eerste keer voelde. Ik legde mijn hand bij de hare op haar buik.

"Ik heb nu helemaal geen cadeau voor jou!" zei Lauren toen ik het pakje van Liam, Louis, Niall en Zayn aan haar gaf. "Dat geeft niet want ik heb er nu ook geen voor jou, die geef ik je later wel nog eens en intussen kun je ook een cadeau voor mij uitzoeken." knipoogde ik. "Van wie is dit cadeau dan? Als het niet van jou komt?" vroeg Lauren verbaasd. "Het is van Liam, Louis, Niall, Zayn en hun partners." zei ik toen ze het cadeau eindelijk aannam. "Ik weet eerlijk gezegd ook niet wat er inzit." zei ik schouderophalend.
Voorzichtig opende ze het pakje en hele hoop rompertjes kwamen tevoorschijn. Het moeten er zeker tien tot vijftien zijn. Overal stonden leuke tekstjes op.

- 1
2
3
4
5
6


"Ze zijn echt leuk!" gilde Lauren enthousiast. Samen bekeken we al enkelen van de rompertjes. De hoop met babykleertjes ging de tafel rond zodat iedereen ze eens gezien had. "Ik ga morgen de jongens bellen om ze te bedanken." zei Lauren blij. "Dat hoeft niet." zei ik. "Jij vliegt morgen met mij mee naar Amerika, je gaat een week mee met ons en daarna moet je weer naar huis omdat je anders niet meer mag vliegen en je anders in Amerika zou moeten blijven tot je bevallen bent." grinnikte ik. Ik had enkele dagen geleden nog opgezocht tot wanneer een zwangere vrouw mocht vliegen en gelukkig mocht het nog als je 5 maand bent. "Echt?" vroeg ze enthousiast. Ik knikte en drukte een kus op haar slaap.

De rest van de cadeaus werd uitgedeeld en we gingen aan tafel om het heerlijk uitziende eten op te eten.
Een ringtone verstoorde het gesprek dat Jaan, Lauren en ik aan het voeren waren. Jaan en ik verstonden elkaar al veel beter sinds ik wat Nederlands geleerd had en hij wat Engels.
Het was blijkbaar de mobiel van Lauren die afging want ze stond op en liep naar de kast waar het geluid vandaan kwam. "Hallo?"
"Hallo?" "Hallo?" Na dat gezegd te hebben drukte Lauren weg en kwam ze weer aan tafel zitten. "Wie was het?" vroegen Jaan en ik op hetzelfde moment. Lauren haalde haar schouders op. "Jill stond er op het ID maar ik hoorde niets." "Vreemd." zeiden Jaan en ik weer op hetzelfde moment waardoor we beiden grinnikten. Lauren hoorde het ook en moest ook lachen. Nu voelde ik m'n mobiel trillen in m'n broekzak. 'Alice' "Hallo met Harry." nam ik op. De rest van wat ze zei heb ik maar half verstaan maar wat ik gehoord heb was al erg genoeg.


Nogmaals 10 000x sorry dat het weer zolang geduurd heeft maar ik had het echt super super super druk!

Wat denken jullie dat Alice Harry moest vertellen? En welk rompertje vinden jullie het leukst?

LUFU

!!!! Ik heb nog geen idee voor een naam voor de baby van Lauren en Harry. Jullie mogen zelf al jullie suggesties in een reactie zetten(jongens- en/of meisjesnamen). Ik zal dan willekeurig 3 jongensnamen en 3 meisjesnamen uitkiezen en die in een poll zetten waar jullie op zullen mogen stemmen.
Alle namen zijn welkom!!

Reacties (6)

 • laurapeters

  omg snel verder
  voor een meisje: ' blue '
  voor een jongen : ' carter , nash of cameron

  5 jaar geleden
 • xeemmaa

  meisjes namen: daisy , marly , indy , larissa
  jongens namen: jack , stan , luuk
  ik vond de romper met i only cry when ugly people hold me:)

  5 jaar geleden
 • Melanie_x

  Voor een meisje: Lucy, Sarah, Summer, Joy, Iris en Joyce
  Voor een jongen: Luc, Sem, Pete, Ryan, Bryan en Danny
  Rompertje 1 was het aller aller aller leukst!!!!
  Snel verder

  5 jaar geleden
 • Sogra

  :o ik wil echt weten wat er is ! en ik vind die van 'I only cry when ugly people hold me' wel leuk:D
  Meisje: Rose, Julie (lijkt op Jill), Louise, Samantha
  Jongen: Axel, Jake, eeeuhm, niet veel inspiratie :pp
  Snl verder:((! x

  5 jaar geleden
 • 1432

  voor meisje: Rosaline, Emeline, Isaline, Eveline,Victoria,Bella,Emily, Leigh- anne, Hélène meer weet ik niet op dit moment
  Voor jonen: idk kheb niks:(

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen