Foto bij Animal 57

‘Ik had al door dat jij Harry zijn vriendin was. We zijn niet allemaal zo achterlijk hoor’ fluistert Boyd. Ik draai mijn hoofd weg en probeer hem weg te duwen. ‘Shh meisje’ zegt hij en neemt mijn handen vast in een van zijn handen. Hij doet ze achter mijn rug en voor ik het door heb, knoopt hij er iets rond. ‘Zo, dat kan niet meer in de weg komen hé’ zegt hij en laat zijn adem over mijn nek gaan. Ik ril en probeer opnieuw weg te geraken, maar hij duwt zijn vieze lichaam tegen dat van mij zodat ik geen kant meer uit kan. ‘Laat mij los!’ roep ik en probeer te stampen, te schoppen, alles wat ik maar kan. ‘Stop het!’ roept hij in mijn gezicht. Hij legt zijn hand rond mijn nek en duwt mij nog harder tegen de muur. ‘Durf niet nog eens, meisje’ zegt hij terwijl hij mij aankijkt met die donkere ogen van hem. Ik kijk hem vuil aan en voor hij het doorgeeft, spuw ik in zijn gezicht. Hij neemt een doekje en veegt zijn gezicht schoon om hem dan woedend naar mij om te draaien. Hij krijgt een enge glimlach op zijn gezicht en streelt zacht met zijn vingertoppen over mijn heupen. ‘Je vraagt hier echt om hé’ zegt hij. Ik schud mijn hoofd en voel hoe hij mijn knoop opent van mijn broek. Ik voel een traan ontsnappen en zijn hand gaat over mijn slipje. Laat dit niet gebeuren, alstublieft. Ik probeer nog het laatste wat ik kan en dat is roepen. ‘HARRY!’


Harry’s POV:

Ik loop terug door de lange gang op zoek naar Hope. Straks is het al te laat en heeft hij al zijn smerige stempel op haar gelaten. Ik mag er nog niet aan denken of ik voel de woede door mij lopen. ‘Komaan Hope’ fluister ik. ‘HARRY!’ hoor ik haar stem roepen. Ik loop zo snel als ik kan naar de kamer waar haar stem van komt en dat is aan het einde van de gang. Nog nooit heb ik zo in mijn leven gelopen. Het is mijn taak om mijn lief, mooi meisje te beschermen.
Ik kom eindelijk aan het kamertje en gooi de deur open. Het zicht voor mij verscheurt mij, breekt mij. Ik krijg ervan tranen in mijn ogen. Van verdriet en van woede.

Reacties (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen