Foto bij | 121.

iL0VElouis: Lonely.... I'm so lonely


Lees alsjeblieft de spoiler onderaan !!!

Faith Feerling,


'Faithje, schoentjes aan, tas pakken met 20 euro en je identiteitskaart. En doe een ander shirt aan.' Verward kijk ik naar mijn broer. 'Ohja, bel Harry dat we er zo aankomen en als hij niet thuis is hij moet maken dat hij naar huis komt.' Zegt Lucas streng. 'Wat, waarom? Hoezo? Wat ben jij van plan?' Ik kijk Lucas aan die met een grijns op zijn gezicht naar mij kijkt. 'Louis en ik hebben een verassing voor de vriendengroep, nouja, zonder Stan.' Zegt Lucas dan. Ik schud mijn hoofd en sta op om mijn spullen te pakken.
Lucas was het er nog steeds niet mee eens dat het grootste gedeelte Stan vergeven heeft, alhoewel Louis, Zayn, Liam en Lucas de enige zijn die hem nog niet vergeven hebben en Ruby een beetje twijfelt.
Ik zoek mijn spullen bij elkaar en druk ondertussen het nummer van Harry in. 'Ben je thuis schat?' Vraag ik meteen zodra hij opneemt. 'Ja, hoezo? Wat is er aan de hand?' Lacht Harry. 'Lucas en Louis hebben iets in hun hoofd gehaald. Je moet makkelijke kleding aandoen en je identiteitskaart en 20 euro meenemen. Meer weet ik ook niet..' Harry lacht even. 'Oké, tot zo!' Ik lach en hang op waarna ik mijn tas over mijn schouder gooi en mijn mobiel in mijn zak stop, terwijl ik naar beneden ren.

'Hey.' Harry opent de achterste autodeur en ik draai me om in de stoel. Ik leun tussen de voorste stoelen door en tuit mijn lippen zodat Harry er een kus op kan drukken, waarna ik weer recht ga zitten. 'Luc, wat ben je van plan?' Vraagt Harry verward. 'Niks. Zitten en wachten.' Commandeert hij en ik zucht, waarna hij richting Niall rijd. Ik zie de fiets van Ruby staan en meteen raak ik verward. Hebben ze nu ook al Niall opgebeld? Lucas drukt op de toeter en niet veel later komen Niall en Ruby het huis uit vliegen, en stappen bij Harry achterin. 'Zeg, waarom moest ik nu zo nodig naar Niall komen, niet dat ik het erg vond, maar ik was net bezig met mijn nagels.' Zegt Ruby terwijl ze haar gordel omdoet. 'Die nagels gaan er zo toch weer aan dus die kun je vanavond weer overnieuw doen. Lou en ik hebben een verassing voor jullie.' Ruby kijkt naar mij maar ik haal mijn schouders op. 'Hij vertelt je echt niets hoor.' Mokt Harry en ik lach even spottend. 'Zit in de familie.' Mompelt hij waarna ik me omdraai, mijn arm uitsteek en hem een klap op zijn bovenbeen geef. 'Houd je praatjes eens voor je meneertje.' Niall lacht om mijn opmerking en Harry kijkt me onschuldig aan.
'Lou?' Ik kijk naast me en zie dat Lucas zijn telefoon oppakt. 'Gek! Niet bellen achter het stuur!' Gil ik, maar Lucas reageert niet op me. 'Ja die heb ik opgehaald. Is Jake er ook bij? Oké, prima! Zie je zo, ja ik rijd nu de bocht om en dan ben ik er.' Verward kijk ik voor me en draait Lucas inderdaad een bocht om. Dan worden mijn ogen groot en van blijdschap klap ik in mijn handen. 'We gaan karten!' Roept Niall blij.
Carnaval is afgelopen ):
Maar, ik heb nu wel nog een paar dagen vakantie, dus kan ik mooi aan de one shots schrijven.

En ik heb voor jullie een vraagje...
Ik loop echt vast met dit verhaal.
Dan hebben jullie misschien al gemerkt, ik heb wel weer tijd om te schrijven maar de deeltjes laten op zich wachten,
omdat ik geen flutdeeltjes wil geven.
En ik ben een beetje op in ideën voor deze story, en ik houd ook totaal niet van tijdsprongen...

Karin, Lisanne en Shauni proberen me op dit moment een beetje op weg te helpen,
maar aangezien ik nog meer abo's heb zou ik willen vragen of jullie misschien een leuk idee hebben voor de story?
Zo ja, dan hoop ik dat jullie mij zo snel mogelijk een prive berichtje sturen!
Het idee of de ideetjes die ik ga gebruiken krijgen een shout out en reclame voor een story !
xxx

Reacties (5)

 • Tigerstar

  IK HAAT ONE DIRECTION DUS IK GA DIT ECHT NIET LEZEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7 jaar geleden
 • BlinkyMusic

  Bij karten knal ik altijd tegen alles ugghhh zo irritant!

  7 jaar geleden
 • Creator

  haha karten is leuk:)
  Behalve die ene keer dat ik een stapel banden inreed (Y)
  Sorry ik heb ook geen ideeën voor dit verhaal:(

  7 jaar geleden
 • GabiHoran

  Haha, ik kan echt niet karten. Ik zat half te gillen in die kart, maar wel echt superleuk om te doen!

  7 jaar geleden
 • Chantilly

  Karten is awesome

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen