Foto bij | 123.

Paynos: Een Liam story, geweldig! <3

Faith Feerling,


'Ik zal niets zeggen.' Ik kijk naar Ruby die haar telefoon weer op de tafel neerlegt en frons mijn wenkbrauw. 'Ik mag niets zeggen.' Ze haalt haar schouders op en perst haar lippen op elkaar. 'Wie was het dan?' Vraag ik. Ruby lacht even. 'Dat ga ik natuurlijk niet zeggen.' Antwoord ze met een grijns en ik schud mijn hoofd. Ze weet dat ik hier niet tegen kan. 'Als diegene je dadelijk nog een keer belt loop je maar weg.' Ik schuif de stoel naar achter en plof erop neer, waarna ik mijn eten uit mijn tas haal. Ik zie haar telefoon weer oplichten en dan begint hij te trillen. Ik kan net niet zien wie erop staat, maar Ruby staat op en al pratend loopt ze weg. Ik kijk haar nog even na en haal dan mijn schouders op. Het zal wel.

'Met wie was Ruby de hele tijd aan het bellen?' Vraagt Lucas die middag als ik thuis kom. 'Weet ik niet, wil ze niet zeggen, hoezo?' Vraag ik. Lucas haalt zijn schouder op. 'Bij ons was er ook de hele tijd iemand op hetzelfde moment aan het bellen.' Ik kijk hem even vragend aan maar hij haalt zijn schouders op. Dan gaat mijn eigen telefoon af. Het is Elif. 'Met Faith?' Neem ik op. 'Hey Faith, met Elif! Jake en ik wilde vragen of jullie zin hebben om vanavond langs te komen? Jake voelt zich schuldig vanwege de wedstrijd gister dus hij wil het goedmaken met een dubbeldate.' Ik lach even en schud mijn hoofd. 'We komen eraan.' Elif slaat een kreetje en ik hangt op. Gek kind.


'Faith, wakker worden!' Ik zucht diep en slaak een kreun waarna ik mijn kussen over mijn hoofd heen gooi. 'Lieverd, je moet er echt uit nu anders kom je te laat.' Mam strijkt over mijn wang heen en ik zucht diep. 'Waarom? Ik wil nog een week vakantie..' Zucht ik. 'Dat gaat niet Faith, kom eruit nu.' Ik zucht diep en gooi mijn benen over de rand heen. 'Zo ik ben eruit.' Mompel ik en mam lacht spottend. 'En dan ga je er zeker weer terug in liggen dadelijk.' Ik schud mijn hoofd waardoor mam weer lacht. 'Tuurlijk, kom, naar de douche. De stijltang licht al klaar voor je en Lucas is al aan het eten. Als je nog met hem mee wil moet je opschieten.' Ik zucht weer diep en knik waarna ik naar de douche trippel. Ik haat het als ik net na de vakantie weer naar school moet. Ik heb dan overal moeite mee.
Ik besluit mijn haren niet te stijlen dus trek de stekker weer uit het stopcontact en vlecht mijn haar in een losse vlecht die ik over mijn schouder heen gooi. Ik bekijk mezelf in de spiegel en zucht even. Ik wrijf met een washandje door mijn gezicht heen nadat ik mijn tanden gepoetst heb en breng een laag mascara op mijn wimpers aan. Ik heb maar 3 uur les met een pauze ertussen, dus echt zin om me helemaal goed op te maken en of iets heb ik niet.
En als Ruby zich toch gedraagt zoals in de pauze heb ik er helemaal geen zin in.

Reacties (2)

  • AngelicPower

    snel verder!!

    7 jaar geleden
  • louisharry

    Waar is Harry? IK ZIE GEEN HARRY IN DEZE TEKST STAAN! ;(

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen