Foto bij | 124.

iL0VElouis: Waar is Harry? IK ZIE GEEN HARRY IN DEZE TEKST STAAN! ;(

Faith Feerling,

- Een paar dagen later.


In mijn eentje zit ik op de bank. 'Nee ik zal haar niets zeggen en ik zal haar helpen. Ja tuurlijk ik ben heel goed in het verzinnen van smoesjes. Komt goed. Doe ik, doei.' Ik kijk mijn broer aan die de kamer inkomt.
'Wie was dat?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Ken jij toch niet.' Antwoord Lucas schouderophalend. 'Dus? Waarom moet je dan een smoesje verzinnen?' Lucas zucht en ploft naast me op de bank. 'Doe niet zo nieuwsgierig Faith. Je hoeft niet alles te weten wat ik doe.' Ik kijk hem even aan. 'Lucas doe niet zo raar.' Lucas kijkt terug. 'Ik doe niet raar, jij doet raar. Ik mag toch ook wel een keer iets hebben wat jou niet aangaat? Je bent mijn kleine zusje, je hoeft niet alles van mij te weten.' Ik kijk hem even aan.
'Wie is haar?' Vraag ik dan toch. 'Faith kappen nu! HET. GAAT. JE. NIETS. AAN.' Schreeuwt hij naar me, en bang duik ik in elkaar. 'Moet ik het voor je spellen?' Hij kijkt me kwaad aan. 'Nee, nee laat maar zitten hoor!' Roep ik nu terug en ik zet mezelf wat sterker neer. 'Faith, niet zo tegen mij gaan praten.' Mompelt Lucas. 'Jij bent degene die begint met schreeuwen!' Roep ik terug. 'Ja, ik ben ook wat ouder als jou en jij moet blijkbaar nog leren om je niet met al mijn zaken te bemoeien.' Zegt Lucas koel. 'Je hebt het over een haar en over smoesjes. Ik ken die persoon niet volgens jou met wie je aan de telefoon was, en ik mag er niets van weten. Heb je enig idee wat er nu in mijn hoofd omgaat?' Roep ik vol stress. 'Niets, want ik zeg je net dat je-je er niet mee moet bemoeien.' Lucas heeft nog steeds die ijzige stem, die me alleen maar door irriteert.
'Echt. Ik word gek hier.' Roep ik uit terwijl ik opsta. 'Gek, gek waarvan?' Roept Lucas uit.
'VAN AL DIE GEHEIMEN!' Gil ik waarna ik de trap op ren.
'Faith! Faith Faith!' Ik hoor een stem, maar weet niet van wie deze stem afkomt. Hij is in ieder geval niet van Lucas...


'Faith, Faith!' Ik open mijn ogen en schiet overeind. 'Gaat alles wel goed met je?' Ik draai mijn hoofd en zie dat Harry ook overeind komt. Nu weet ik het ineens weer. Ik zou bij Harry blijven slapen want ik zou vandaag met hem meegaan naar de verjaardag van zijn oma, om de rest van zijn familie te ontmoeten. Ik schud mijn hoofd nog een keer en zucht diep. 'Wil je over je droom praten? Je riep namelijk dat je gek werd van geheimen...' Harry bijt op zijn lip en legt zijn hand op mijn wang. Ik zucht diep. Ja, ik wil het hem wel vertellen, maar kan ik dat wel? Moet ik dat nu wel echt doen?
Hey schatjes,
ik hoop dat jullie dit begrijpen en snappen,
maar deze story loopt naar het einde.
Dat heeft meerdere redenen en als jullie die willen weten mogen jullie mij gerust een berichtje sturen.
Ik denk dat jullie het hier stiekem ook wel een beetje mee eens zullen zijn.
Deze story zal ik dan ook stoppen op mijn bday, als ik mijn Liam-story start,
Ik gok dat hij tot ongeveer 130 (!!!) hoofdstukken zal lopen.
Liefs, xx

Reacties (10)

 • XxNikita

  Arme Faith
  ik ben egt heel nieuwschierig wat t geheim is
  lijk best op faith dan hehe..

  7 jaar geleden
 • JoTOMLINSON

  Wat is dat geheim nou wat ze wil vertellen maar wat ze niet kan ?!? X

  7 jaar geleden
 • Lovecandy

  Waaaat nog maar 6 hoofdstukken ? ;o

  7 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Jammer dat je stopt:(
  Maar ik begrijp het wel

  Snel verder xx

  7 jaar geleden
 • ILoveNarryx

  Omg ik ben bang voor wat Lucas te vertellen heeft...

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen