Foto bij 2.20 Niall Horan

25 december 2019

Ongeduldig tik ik met mijn vingers op het stuur. Ik ben op weg naar Alice om daar kerst te vieren. Het had moeten een verrassing zijn maar ik had mijn mond weer maar eens voorbij gepraat en ze wist dus dat ik kwam. Eindelijk werd het licht groen en kon ik door rijden. Ik drukte het gaspedaal lichtjes in en reed het kruispunt op. Ik voelde hoe de auto plots hard geraakt werd aan de linkerkant waardoor mijn hoofd nogal hard het raam rechts van me raakte. De auto ging één maal over kop. Ik werd telkens met een harde ruk teruggetrokken in mijn stoel door mijn gordel. Ik botste met mijn hoofd tegen het stuur toen de auto weer op z'n vier wielen terechtkwam. Ik voelde hoe er bloed uit m'n neus liep, toen pas begon ik te panikeren. Ik probeerde nog uit de zwaar toegetakelde auto te klimmen maar ik had geen kracht meer in m'n armen. Een wanhopige schreeuw verliet mijn lippen voor alles donker werd.

Badend in het zweet werd ik wakker. Ik wilde recht zitten maar ging meteen weer terug liggen door de pijn in m'n rib en in m'n hoofd. Dit is al de tweede keer dat ik deze nacht wakker word door dezelfde nachtmerrie. Soms zelf als ik m'n ogen maar even sluit zie ik weer hoe de auto over kop ging met mij erin. Ik adem nogal onregelmatig. Ik keek om me heen en zag een lege - op de meubels na - kamer. Ik reikte naar het touwtje die net binnen m'n handbereik hing en trok eraan zodat de lichten begonnen te branden. Ik zag dat het nog vroeg ik de ochtend was maar ik zou toch niet meer kunnen slapen. De dokter had me gisteren aangeraden om nog niet veel schermen zoals tv, laptop, mobiel, etc. te gebruiken dus lag ik maar wat naar het plafond te staren. Ik probeerde zoveel mogelijk dingen van gisteren te vergeten. Zoiets wou ik echt niet nog eens meemaken.
Er werd op de deur geklopt. "Binnen." riep ik. Twee mannen in uniform kwamen de kamer binnen met een verpleegster achter zich aan die ik herkende van gisteren, Jaida heette ze als ik me niet vergis. "Ah, Niall je bent wakker. Za-'' Ze werd onderbroken door de linkse politieagent. "Meneer Horan, zou het lukken om even wat vragen voor ons te beantwoorden om degene die je aangereden heeft makkelijker te vinden?" vroeg hij. Ik knikte dat het goed was. De rechtse agent deed teken naar Jaida dat ze kon vertrekken. Ze knikte en verdween toen weer.

Nadat de agenten me vragen gesteld hadden waar ik nauwelijks op kon antwoorden omdat ik de auto die me aangereden had helemaal niet gezien heb kwam Alice binnen. "Goedemorgen babe." zei ze en gaf een kus op m'n lippen. "Hey schat." zei ik en nam haar hand vast. Ze ging zonder mijn hand lost te laten zitten op de stoel naast het bed. "Heb je een beetje kunnen slapen?" vroeg ze. Ik schudde mijn hoofd. "Die beelden bleven zich maar herhalen." vertelde ik. De deur ging voorzichtig open en Jaida kwam binnen met mijn ontbijt.

Na mijn ontbijt gegeten te hebben en nog wat gepraat te hebben met Alice en mijn ouders die hier intussen ook waren met Greg, Denise, Zoe en Theo -Hij was al 6 jaar en was een knappe jongen geworden, zoals zijn nonkel natuurlijk- werd er meerdere keren op de deur geklopt. "Kom maar binnen!" zei Alice. De deur ging open en meteen kwamen 9 mensen tevoorschijn. Sophia en Liam met hun zoon en ook Eleanor en Louis met hun tweeling en Harry mijn halfzus. Het kleine ziekenhuis kamertje zat plots wel heel erg vol. Ik wist dat Zayn nog in Amerika was en waarschijnlijk niet zou komen. Ze kwamen me allemaal een kus op m'n wang geven en van de tweeling kreeg ik een tekening, die twee zouden later vast tekenaars worden want die deden niet veel anders dan tekeningen maken. Ik bedankte hen allemaal voor hun kerstwensen en cadeaus.
Ik werd ook overstelpt met vragen waardoor ik weer wat hoofdpijn kreeg.
"Hoe gaan jullie het oplossen met het concert van morgen want ik vrees dat ik er nog niet bij zal kunnen zijn." vroeg ik nadat ik al hun vragen beantwoord had en een pijnstiller gekregen had. "We zullen jouw stukjes verdelen en de fans vertellen wat er gebeurd is en ook dat Lauren zwanger is." vertelde Harry.

Helloooo,

Het stukje is niet zo goed gelukt ik had het beter gewild maar ik wou toch een stukje online zetten voor jullie vandaag.

LUFU

Reacties (2)

 • AllDayDreams

  Ik hoop zo dat zoiets nooit in het echt zal gebeuren!
  Snel verder xx

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Het is goed hoor. Heel goed.
  Verplicht je zelf niks.

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen