Foto bij D'amour 009

Niall James Horan


Het voelde fantastisch om een dochter te hebben, zojuist had ze me 'papa' genoemd. Ik voelde me zo gelukkig, Violet babbelde maar door en door, maar ik luisterde maar weinig; ik streelde door haar haar, en drukte een kus op haar wangen.
Nu waren we in de O2 arena, Lou was mijn haar aan het doen, en Jill was met Louis aan het praten, Violet stond naast me en keek geconcentreerd hoe Lou mijn haren deed, Violet nam mijn hand vast en vroeg:
"Papa? Doet Lou je geen pijn?" ik grinnikte en zei:
-"Nee, liefje ik ben bijna klaar", ze knikte en duwde het beertje tegen haar lichaam aan. Ze was echt heel stil voor een kleuter... Ik heb ooit gehoord dat Aziatische mensen heel erg stil zijn, omdat dat een teken is van beleefdheid. Na 5 minuten had Lou een perfecte kuif van mijn haar gemaakt. Violet strekte haar armen, als teken dat ik haar moest optillen.
We liepen naar de kleed kamers. Waar inmiddels alle jongens, al aan het omkleden waren.
"Niall, je moet Violet even los laten en jezelf omkleden je hebt een concert over een halfuur! " Werd er naar me geschreeuwd.
"Waarom, ga je niet even bij mama zitten ?" Vroeg ik aan Violet, en wees naar Jill.
"Oké, maar papa, je komt wel terug toch?" Vroeg ze. Ik knikte, en Violet rende met haar kleine beentjes naar Jill. Jill tilde haar op haar schoot en zei wat, maar ze was te ver zodat ik het ook kon horen.

Na het concert was ik uitgeput, Violet zat luid te huilen en zo snel mogelijk liep ik hun richting toe.
"Nee mama, ik wil niet weg, ik wil bij papa blijven!", Schreeuwde Violet en deed haar armen over elkaar. We hadden net een concert achter de rug, ik was
-"Je moet wel, mama moet morgen werken", zei Jill en probeerde haar jas aan te doen, maar Violet deed daar beslist niet haar armen van elkaar af. Jill probeerde het zelf te doen.
"Nee!", Schreeuwde ze nu harder, het kleine meisje kon bijna huilen. Ze draaide zich om en klemde handen rond mijn mijn benen.
"Ik blijf bij papa !!", Schreeuwde ze, het brak mijn hart om haar zo te zien. Ik tilde haar op en suste haar heen en weer. Ze sloeg haar armen rond mijn nek en verborg haar gezicht in mijn nek holte.
"Violet hoe zou je het vinden als papa met je mee gaat?", Vroeg ik. Het kleine meisje keek me nu met vreugde aan, en schudde wild met haar hoofd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here