Foto bij | 128.

Chantilly: Waarom loopt er niet zó iemand bij mij op school rond? Ik heb alleen maar nerds..

Faith Feerling,


Ik stapte uit de auto en liep wat onzeker achter Harry aan. Het was nu echt zo ver. Ik ging de hele familie van zijn moeders kant ontmoeten. Alles werd nu echt officieel. Ondanks dat ik de relatie die Harry en ik hebben als speels omschrijf, word het nu officieel. Hij kent mijn geheim, en ik straks zijn familie. Al dit gedoe maakt onze relatie ineens een stuk serieuzer. Het is allemaal echt nu.

'Klaar voor?' Harry draait zich naar mij en een kleine glimlach vormt op zijn gezicht. Kuiltjes verschijnen in zijn wangen en een kleine twinkeling staat in zijn ogen. Ik zucht even diep. 'Eigenlijk niet.' Harry grijns nu zijn tanden bloot en ik zucht terwijl ik mijn ogen rol. Dan word de deur voor onze neus open gemaakt.
'Harry jongen! Wat fijn dat jij er ook bent! Je moeder zei al dat je achter haar aan zou komen.' Lacht een wat jongere vrouw. 'Lisa, ik wil je graag voorstellen aan Faith, Faith, dit is mijn tante Lisa.' Ik glimlach en steek mijn hand uit. Lisa pakt hem aan en schud hem. 'Nou, ik zou willen dat Ben en Matt met zo'n dame thuis zouden komen.' Lacht Lisa en ze schenkt een knipoog naar Harry terwijl ik voel dat mijn wangen lichtjes roze kleuren.
'Zie je?' Lacht Harry als wij onze jassen onder de kapstok leggen. Nouja, Harry gooit hem er meer neer. Ik kijk hem even aan en trek een wenkbrauw in de lucht waarna hij zich naar me toe buigt en een kusje op mijn lippen drukt. 'Het komt goed, ik denk dat mijn kleine neefjes weg van je zullen zijn.' Ik haal mijn schouders op en glimlach even. 'We zullen zo wel zien.' Harry murmelt instemmend en dan lopen we naar binnen.

'Harry jongen! Wat fijn dat jij er ook bent!' Ik gok dat het zijn oma is. Ze ziet er al oud uit en ze loopt ook wat lastiger. Zodra ze in Harry zijn armen staat leg ze haar handen op zijn wangen en geeft hem allemaal kusjes op zijn lippen. Ik lach even omdat het er toch echt grappig uitziet. 'Hoi oma.' Lacht hij waarna hij haar weer loslaat. 'Oma, dit is Faith, Faith, mijn oma.' Ik glimlach en steek mijn hand uit. Harry zijn oma pakt deze vast en draait mijn hand zo, zodat ze haar andere ook erop kan leggen en ze tikt even op de rug van mijn hand. 'Pas goed op hem, hij is echt een poefje en jij bent echt een prachtig plaatje.' Ik glimlach en voel mijn wangen alweer rood worden. 'Dank u wel. Het is fijn u te ontmoeten.' Glimlach ik. 'Zeg toch je, ik ben nog niet zo oud.' Grapt ze. Ik glimlach en dan worden we verstoord omdat er twee kleutertjes hard schreeuwend aan komen rennen.
'HARRRYYYYY !!' Harry buk en een van de twee rent meteen naar hem toe en springt in zijn armen. Harry draait er een rondje mee en drukt een kus op zijn wang. 'Hallo Jack.' Lacht hij. 'Wie is dat meisje?' Vraagt hij dan ook zonder schaamte. 'Dat is mijn vriendinnetje, Faith.' Glimlacht Harry en zodra hij naar mij kijkt schenkt hij me een knipoog. 'Hallo.' Glimlach ik naar Jack en zijn wangetjes kleuren roze, ben ik niet de enige die veel bloost. Dan buigt Jack zich naar Harry toe en kijk hem diep in zijn ogen waarna hij zijn mond opent en zachtjes fluistert.
'Ze is mooi.'

Reacties (10)

 • xxBluesky

  Whahahaha haar neefje en die zegt ; ze is mooi geniaaal!!

  7 jaar geleden
 • MarcelStyles

  Ik ga serieus janken als dit verhaal afgelopen.
  Dit is gewoon een vab mn favoriete storys op Q. (:

  7 jaar geleden
 • ILoveNarryx

  ahhhwww wat een poepie dat neefje

  7 jaar geleden
 • louisharry

  En de familie vam mijn beste vriend zegt alleen maar dat we wat moeten krijgen... ^^

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!;)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen