Foto bij | 129.

GabiHoran: Ahwww, dat is zo schattig! <3

Faith Feerling,


'Ik wil later ook zo een knap vriendinnetje.' Ik glimlach naar Daan, het andere neefje van Harry die inmiddels op mijn schoot gekropen is. Ik schuif mijn zonnebril in mijn haar aangezien ik deze voor mijn ogen had gezet omdat we buiten in de zon zaten en kijk het kleine jongetje in zijn stralende blauwe ogen. 'Dat kan niet, want ik krijg al zo een vriendin.' Zegt Jack, die bij Harry op schoot zit. 'Niet!' De kleine jongetjes beginnen een wel niet strijd, terwijl mijn aandacht door Gemma getrokken word, die binnenkomt met een jongen aan haar hand. 'Hallo allemaal.' Glimlacht ze vrolijk. 'Gemma lieverd, we waren al op je aan het wachten.' Zegt oma vrolijk en ze loopt naar Gemma toe om haar ook te bedolven met kusjes. 'Oma, dit is Jamie, Jamie, dit is mijn oma.' Ik glimlach en kijk naar Harry. 'Misverstandje.' Lacht hij naar me en ik kijk hem vragend aan. 'Jamie is haar nieuwe vriend, daar was ze iedere keer bij toen jij bij mij was.' Legt hij uit. 'Oh, vandaar dat ik hem nog nooit gezien heb.' Harry knikt en ik schud even glimlachend mijn hoofd. Jamie komt netjes iedereen een hand geven en stelt zich aan de hele familie voor.
'Vind je hem knap?' Ik kijk naar Daan die het zachtjes naar mij fluistert. 'Hij is niet heel lelijk, hoezo?' Antwoord ik en meteen trekt Daan een vies gezicht. 'Hij is echt wel lelijk. Wij zijn toch veel knapper?' Zegt hij meteen en ik schud lachend mijn hoofd. 'Jullie zijn heel knap.' Antwoord ik dan. 'Dat komt alleen maar omdat wij familie zijn van Harry en omdat ze verliefd is op Harry.' Zegt Jack meteen, waardoor Harry en ik hard in de lach schieten.

'Het eten is klaar!' Meteen springen Jack en Daan op van de mat en klop ik mijn zwarte broek af. Ik schuif de autotjes aan de kant en pak dan Harry zijn hand aan, waarna hij me vervolgens omhoog trekt. 'Ik zei het toch? En je bent meteen de rest van de middag weer kind.' Ik schud mijn hoofd en por hem tegen zijn schouder aan. 'Faith jij moet hier zitten!' Ik zie dat Jack op de stoel naast hem slaat en ik kijk Harry aan. 'Dat word niet samen eten vanavond.' lach ik als ik zie dat Daan niet op de stoel naast Jack, maar op die stoel daar weer naast gaat zitten. 'Ach, voor een keertje dan.' Lacht Harry en hij streelt even over mijn rug heen en dan ga ik op de stoel zitten waar ik moet zitten. 'Ik heb als voorgerecht salade, carpaccio of soep.' Ik kijk naar oma die iedereen afgaat om te vragen wat ze willen. 'Wat neem jij?' Vraagt Jack nieuwsgierig aan mij. 'Ik neem denk ik salade.' Antwoord ik. 'Dan wil ik dat ook.' Zegt hij en ik lach even. 'Jack, neem jij maar gewoon soep, anders eet je dat niet op.' Zucht Hellen, de moeder van Daan en Jack, de schoonzus van Anne. 'Oké mam...' Mompelt hij waarna ik een glimlach op mijn gezicht krijg door het kleine jongetje.

Reacties (8)

 • biancadokkum

  Super awesome geschreven <3

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!:)

  7 jaar geleden
 • Chantilly

  I miss Lumma { Luke & Gemma }

  7 jaar geleden
 • Creator

  How Cute !

  7 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  Die jongens zijn zo schattig!
  Maar ik vind Gemma en Luke leuker klinken dan Gemma en Jamie. Sorry, I miss them...
  Anyhow, je story blijft awesome!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen