Foto bij | 131.

GabiHoran: Even een besef: Morgen gaat gewoon de laatste week van dit verhaal in. Ik ga het zo missen! <3

Faith Feerling,


'Wat doet Ruby de laatste tijd toch vaag tegen jou, of ligt dat aan mij?' Ik zucht terwijl ik mijn kluisje open om mijn boeken erin te gooien. 'Nee dat ligt niet aan jou.' Ik kijk Elif aan die haar schouders ophaalt. 'Ik weet het ook niet.. Tegen mij doet ze gewoon normaal. Heb je trouwens nog iets van Luna gehoord?' Vraagt ze dan en nu is het mijn beurt om mijn schouders op te halen. 'Ze had laatst erg veel buikpijn en bloed verloren, ze is ermee naar de dokter geweest en vandaag heeft ze de uitslag gekregen.' Antwoord ik. Elif knikt. 'Ze belt me als ze bericht heeft.' Verduidelijk ik haar waarna Elif weer knikt en we richting haar kluisje lopen.
Een glimlach komt op mijn gezicht te staan als ik Harry aan zie komen lopen. 'Sorry moet en snel weer vandoor, Zayn en Stan hebben gevochten. Stan word waarschijnlijk van school geschorst.' Ik zucht diep en neem zijn snelle kus in ontvangst. 'Pas je op?' Roep ik hem nog na. Hij draait even naar me om en steekt zijn duim op waarna ik glimlach. 'Hoi Faith!' Ik kijk even naar Niall die achter Harry aan rent met Liam achter zich aan die me snel een knikje schenkt en dan verdwijnen ze richting de aula.

Zodra we in de Engelse les zitten voel ik mijn telefoon in mijn zak trillen. Ik steek mijn hand op en gelukkig krijg ik meteen de beurt. 'Mag ik alstublieft even opnemen? Het is Luna.' Onze lerares knikt en met een klein glimlachje maak ik me zo snel mogelijk de weg uit het klaslokaal.
'Met Faith?' Neem ik op. 'Faith, ik ben het.' Hoor ik de stem van mijn broer. 'Lucas, waarom bel jij met de telefoon van Luna? En waarom ben je niet op school? Wat is er gebeurd? Ben jij het dupe geworden van Zayn en Stan?' Roep ik meteen geschrokken. 'Nee, ik ben vandaag bij Luna gebleven voor de uitslag. Wat is er met Zayn en Stan gebeurd?' Vraagt hij meteen. 'Gevochten meer niet, de uitslag, vertel!' Roep ik nieuwsgierig uit. 'Nou.. Ja... Uhm... Met Luna is er gelukkig niets aan de hand, ze kan er weer bovenop komen.' Lucas stopt met praten en ik hoor hem diep zuchten. Ik zie Harry door de gang lopen maar hij loopt zo snel met Louis voorbij dat ik de kans niet krijg om hem te roepen of naar hem te zwaaien. Daarom weet ik dus ook de uitslag niet...
'Maar... ?' Vraag ik door. 'Maar, ons kindje is overleden.' Mijn ogen worden groot en ik voel tranen opwellen. 'Nee, niet!' Roep ik uit en dan hoor ik gesnik op de achtergrond aan de andere kant van de lijn. 'Jawel.' Antwoord Lucas schor. 'Ik kom er nu aan.' Meteen hang ik op en storm ik de klas weer in. 'Mevrouw mag ik alstublieft naar Luna toe? Het gaat niet zo goed met haar.' Geschrokken kijkt onze lerares haar aan en knikt. 'Ga maar gauw, ik zal het doorgeven aan jullie volgende docent dat je afwezig bent met verzuim. Wens haar maar beterschap!' Ik knik en meteen staat Elif op. 'Mag ik alstublieft mee?' Onze lerares knikt en ik hoor meteen wat mensen klagen maar om daarop te reageren heb ik nu een puf meer. Ik pak mijn spullen wacht op Elif en samen rennen we de school uit. Onderweg naar Luna vertel ik Elif wat er gebeurd is. Ze schrikt zo erg dat ze bijna de berm in fietst, maar kan haar stuur nog net op tijd goed draaien.
Zodra we bij Luna zijn zie ik dat de voordeur al een stukje open is. Elif en ik rennen naar binnen waarna ik Lucas rond zijn nek vlieg, en Elif slaat haar armen om Luna heen.
'Wat erg!' Fluister ik zacht tegen Lucas en ik voel dat hij knikt.

Reacties (11)

 • xxBluesky

  NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  er gaat echt nog iets goeien tussen niall en ik , ik voel het !

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!;)

  5 jaar geleden
 • Creator

  Awwh!!

  5 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  Ahww... :'(

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen