Foto bij | 132.

iL0VElouis: Noo, Baby Luca is death ; (

Faith Feerling,


'Het was niet echt gewenst maar dat betekent niet dat ik er niet van hield.' Snikt Luna terwijl ze zichzelf tegen mij aan laat vallen. 'Nee natuurlijk, dat begrijp ik.' Ik streel over haar armen heen en kijk meelevend naar Lucas. Ik had Harry gebeld en die was gelijk met Louis hierheen gekomen, ze hadden toch een tussenuur en bij de laatste les sport zou niemand hun missen, zieden ze. Een jongen uit hun klas zou een smoes voor ze verzinnen. Niet dat ik daar erg blij mee was, maar aan de andere kant vond ik het wel fijn dat zij er nu waren om Lucas even op te vangen.
'Wat is er precies gebeurd dan?' Vraagt Louis verward. 'Dat weten ze niet precies, maar ze hebben alsnog abortus gepleegd om het kindje weg te halen. Ze konden het niet laten zitten, dat zou teveel gevolgen voor Luna hebben.' Legt Lucas uit. Ik knik meelevend en pak het glas water dat Elif voor Luna heeft neergezet. Luna pakt het dankbaar aan en neemt een slok waarna ze weer recht gaat zitten. Ze veegt onder haar ogen door en zucht eens diep.
'Genoeg getreurd om mij, nu iets veel leukers. Faithje, wat wil je hebben voor je verjaardag? Want die is vrijdag al!' Probeert ze vrolijk te klinken. Haar stem slaat een paar keer over waardoor ik begin te grinniken, maar gelukkig kan ze dat zelf ook.
Ik haal mijn schouders op en zucht even. 'Ik ben al tevreden met jullie aanwezigheid.' Lucas maakt een 'pffft' geluidje. 'Wat?' Ik kijk hem even vurig aan. 'Nee niets, ik dacht je zal vast wel een hele lijst hebben met allemaal wensen.' Antwoord Lucas. 'Dan weet ik al wat op die lijst staat.' Ik kijk Elif vragend aan. 'Één, Harry. Twee, Harry. Drie, Harry.' Ik zucht en kijk haar verveeld aan. Ik zie Harry die achter haar staat lachen. 'Nou als dat zou kunnen.' Antwoord ik sarcastisch.
'Nee, dat kan niet.' Zegt Louis terwijl hij Harry in zijn zij prikt. Harry maakt een spastische beweging waardoor iedereen begint te lachen. 'En waarom kan dat niet?' Vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. 'Omdat... Ach daar kom je nog wel achter.' Zegt Harry en ik zie zijn gezicht rood worden. Verward kijk ik hem aan. 'Mijn eigen vriendje kan niet naar mijn verjaardag komen omdat?' Vraag ik verward. 'Je komt er vanzelf achter!' Roept Lucas uit en ik zucht en draai me weer naar Luna. Ik ga hier maar niet op in.
'Dank jullie wel.' Glimlacht ze. Vragend kijk ik haar aan. 'Jullie zijn echt geweldige vriendinnen. Ik kom morgen weer naar school, dat is veel beter voor me. Door jullie vergeet ik even al mijn zorgen.' Ik glimlach. 'Aaahw.' Ik sla mijn armen om haar heen en wieg haar even op en neer terwijl ik haar knuffel. 'Dat is lief.' Luna lacht weer en dan moet Lucas het moment weer verstoren. 'We moeten naar huis, het eten is klaar.' Ik zucht diep en sta op. Ik geef Luna nog een knuffel en zeg Elif gedag. Lucas buigt naar Luna toe en drukt een kus op haar voorhoofd waarna ik hem een boze blik toe werp. Die gast moet echt nog heel veel leren. Hij kijkt me vragend aan en ik tuit mijn lippen waarna hij toch hoofdschuddend een kus op haar lippen drukt. Hij slaat zijn armen nog even om haar heen. Ik geef lachend Harry een kus waarna ik met mijn broer mee naar huis ga.Hahaha, ik dacht,
jullie zullen vast wel snappen waarom Lucas, Ruby en Harry zo raar doen...
Ik schrijf toch meer in raadsels dan ik dacht! ^^
mwhihi. xx

Reacties (5)

 • AngelicPower

  snel verder!!;)

  7 jaar geleden
 • GabiHoran

  #teamLuca <3

  7 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Ik houd serieus van iedereen in dit verhaal!!
  Behalve Stan....
  xxx

  7 jaar geleden
 • louisharry

  Mwihihihihihi,

  7 jaar geleden
 • ILoveNarryx

  ahw ik voel echt mee met Lucas en Luna

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen