Foto bij 2.21 Harry Styles

Zaterdag 18 april 2020

We zijn op weg van Brazilië naar Ierland waar we enkele optredens zouden geven in Belfast en Dublin. Daarna zouden we eindelijk naar Londen gaan. Eén van dezer dagen zou Lauren bevallen, ik hoop dat de kleine nog zou wachten tot ik er was.
Ik verveelde me te pletter hier op het vliegtuig, de reis duurde meer dan twaalf uur. We waren intussen al negen uur onderweg dus nog drie te gaan. De anderen waren in slaap gevallen maar ik kon de slaap niet vatten, als we in Belfast zouden aankomen zou het daar waarschijnlijk vier uur in de namiddag zijn.
Ik besloot om mijn mobiel eens aan te zetten want ik was al de hele vlucht aan het klooien met Louis' mobiel.
Toen hij aanschoot zag ik dat ik vijf gemiste oproepen had van mijn moeder. Bezorgt belde ik mijn moeder op, waarschijnlijk had ze wel iets ingesproken maar daar had ik niet echt opgelet. Het ging een paar keer over maar toen hoorde ik mijn moeder die meteen begon te praten. "Harry jongen, eindelijk, ik dacht al dat ik je niet zou kunnen bereiken tot je in Ierland landde. Gemma is al onderweg met het vliegtuig naar Belfast om je daar op te pikken zodat je niet alleen naar hier moet vliegen en zodat je een auto hebt om tot hier te komen." ratelde mijn moeder aan één stuk door. "Wow, wow, mam rustig. Wat scheelt er waarom moet ik naar Holmes Chapel komen? Is er iets met Robin?" vroeg ik niet wetend wat mijn moeder bedoelde. "Nee, met Robin is alles in orde. Maar ik was vandaag met Gemma op bezoek bij Lauren om te kijken hoe het met haar gaat, maar ze kreeg plots een steek in haar buik en haar vliezen zijn gebroken. We hebben haar meteen naar het ziekenhuis gebracht." Lauren haar vliezen gebroken? Nu al? "Moet Lauren bevallen?" vroeg ik lichtelijk in paniek. "Ja, Harry, maar blijf kalm je zult op tijd zijn het ziet er niet naar uit dat het nog een tijdje kan duren." probeerde mijn moeder mij te kalmeren. "Maar ik moet nog 3 uur vliegen en van Belfast naar Londen is het waarschijnlijk nog één uur!" gefrustreerd stond ik op, ik had het nog wel kunnen denken dat dit zou gebeuren. "Harry rustig, dat gaat allemaal zo snel niet, je zult wel op tijd zijn." kalmeerde mijn moeder me. "Hoe is het met haar, heeft ze niet te veel pijn?" vroeg ik wat rustiger, "Ik zal haar eens doorgeven het moet nu wel lukken." Ik hoorde hoe de telefoon overhandigd werd. "Haz," hoorde ik Lauren opgelucht zuchten.
"Lau, ik probeer zo snel mogelijk te komen, ik doe echt mijn best. Heb je niet teveel pijn?" vroeg ik blij om haar stem te horen. "Op dit moment valt het mee, maar die weeën doen echt wel pijn." vertelde ze. "Ik ben onderweg schat, houd vol." "Ik probe-" ze stopte met praten en ik hoorde een kreun van pijn uit Lauren haar mond komen. "Hou vol schat, ik kom eraan." zei ik nog voor ik mijn moeder weer aan de lijn kreeg.

"Kun je niet wat sneller vliegen!" schreeuwde ik richting de cockpit waar de piloot zit. Ik kreeg zoals ik verwacht had geen antwoord. - Dit was wel leuk aan ons privévliegtuig. Je moest niet echt rekening houden met onbekende mensen op het vliegtuig.- "Harry, waarom zo opgejaagd?" zei Liam met een slaperige stem die naast me net wakker geworden was door mijn geschreeuw. "Lauren haar water is gebroken, ik moet naar Londen, van zodra we landen in Belfast kan ik opstappen om naar Londen te vliegen." legde ik snel uit. "Moet Lauren bevallen?" vroeg een verwonderde stem achter me. Ik draaide me om en zag Zayn me vragend aankijken. Ik knikte bevestigend. "Moet Lauren nu al bevallen?" vroeg Paul die net vanuit het toilet kwam. "Ja, en ik zou er graag bijzijn, ik zal er waarschijnlijk het eerste optreden niet bijzijn in Belfast. Sorry." verontschuldigde ik mij al. "Het is goed, zorg voor je vrouw en kind." glimlachte Paul vriendelijk. "Is Lauren aan het bevallen?" klonk de opgewekte stem van Louis. "Ja-ha" zei ik voor de zoveelste keer. Nu maar hopen dat ik op tijd kom.

Hey, hey

Lauren moet bevallen!!! Yaaay
- Gaat Harry op tijd zijn?
- Gaat het een jongen of een meisje zijn?
- Welke naam vinden jullie het mooiste:
voor jongen: -Vince, Sem of Nash
voor meisje: -Elise, Sophie of Rose

Welkom aan de nieuwe abo's!! xx
LUFU

Reacties (14)

 • Yoola

  Nash & Rose:)

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Vince en rose
  EN HARRY MOET OP TIJD ZIJN!!!

  5 jaar geleden
 • Sailgirlxxx

  Nash of rose

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  Nash! En sophie!:D
  En harry MOET op tijd zijn!!:D

  5 jaar geleden
 • Sucrose

  Waarom gaat niall ook niet mee? Het is toch zijn halfzusxD?
  Sophie en Vince. Maar ik dacht dat ze sowieso een meisje zou krijgen aangezien je in de proloog van dit deel had "were is she?"

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen