Foto bij | 134.

stradford: Oeee, jij gaat me natuurlijk niet vertellen waar die verrassing over gaat ? Flauw hoor.

Faith Feerling,


'Waker worden doornroosje.' Ik zucht diep en rek me uit waarna ik langzaam mijn ogen open. Ik knipper ze even tegen het licht en zucht een keer diep waarna ik me omdraai. 'Gefeliciteerd met je verjaardag lieve schat.' Ik glimlach en leg mijn hand in Harry zijn nek, waarna ik me naar hem toe buig, en hem hartstochtelijk kus. Zodra ik hem weer loslaat pakt Harry mij weer terug en begint me te zoenen. Ik ga helemaal op in zijn zoen en klim bovenop hem. Harry zijn handen strelen onder mijn shirtje door naar boven en weer naar beneden, waarna hij de zoom pakt en deze uittrekt. Hij streelt meteen mijn borsten en ik glimlach in onze zoen. Ik klim van hem af en trek mijn broekje uit terwijl Harry zijn boxer uittrekt. Ik bijt op mijn lip en duw mijn heupen de lucht in, waarna Harry mijn slipje van mijn lichaam verwijderd. Harry drukt zijn lippen dan in mijn nek en ik grijp zijn armen vast waarna ik diep zucht. Ik voel hoe hij een briesje blaast waaruit ik opmaak dat hij lacht en ik bijt nog wat harder in mijn lip. Ik voel hoe zijn handen naar beneden dwalen en me beginnen te verwennen. Ik slaak een diepe zucht en slik mijn kreunen in, bang om mijn ouders of Lucas wakker te maken, we sliepen dan ook bij mij.
Toen ik bijna mijn hoogtepunt aan voelde komen sloeg ik zijn hand weg en draaide ons met alle kracht die ik had om. 'Maar, het is jou verjaardag.' Lacht Harry. Ik kijk hem aan en haal mijn schouders op. 'Ik wil jou ook een plezier doen.' Glimlach ik waarna ik onder de lakens verdwijn. Mijn handen omsluiten zijn inmiddels harde erectie en hij gromt zachtjes als ik over de top strijk.
Zodra ook Harry merkt dat zijn hoogtepunt dichtbij is draait hij ons om en glimlacht. Snel haal ik een condoom uit mijn nachtkastje en strijk deze bij hem om. Met een glimlach en een kus komt hij langzaam bij me naar binnen en snel druk ik mijn lippen om zijn sleutelbeen waar ik zachtjes in zuig, zodat ik het niet uit kreun.
Met langzame maar diepe stoten komt hij liefdevol bij me binnen. Ik geniet van alle kanten en een geweldig gevoel verspreid zich over mijn lichaam.
'Ik houd het niet lang meer.' Fluister ik zachtjes. 'Ik ook niet.' Fluistert Harry hijgend en ik bijt op mijn lip. 'Samen.' Fluister ik en Harry knikt waarna hij wat sneller begint te stoten. '3, 2, 1.' Ik houd mijn adem in als ik mijn hoogtepunt over mijn lichaam voel stromen en zodra Harry zich op me laat vallen hijg ik het uit. Harry lacht zachtjes en rolt van me af, waarna hij me strak vastpakt en de dekens weer over me heen gooit. Ik weiger dat echter en trek snel mijn pyjama aan. Harry volgt mijn voorbeeld en maakt zich ook weer netjes waarna hij onder de dekens verdwijnt.
Net als hij mij weer vast heeft word er op de deur geklopt. 'We zijn wakker!' Roep ik terug en dan komen mam, pap, Lucas en tot mijn grote verbazing Luna binnen. Ze hebben allemaal een cadeautje vast en beginnen lang zal ze leven te zingen. Ik begin hard te lachen en voel dat ik een kleur krijg van ongemakkelijkheid, maar zodra ik naar Harry kijk zie ik dat hij meezingt verdwijnt dat gevoel weer en word ik overstroomt met geluk terwijl ik de felicitatie's en cadeautjes in ontvangst neem.
Ik kon het niet laten...
sorry !!

&&&
Ik was eigenlijk van plan om het als volgt te verdelen,
morgenvroeg het laatste hoofdstuk,
morgenmiddag de epiloog
en morgenavond dankwoord.
Maar ik bedacht me,
misschien willen jullie vanavond het laatste hoofdstuk al?
Deze activeer ik na wie is de mol dan... (:
xxxxx

Reacties (10)

 • Lovecandy

  ,, ik ga dit verhaal echt missen:(

  7 jaar geleden
 • Lovecandy

  Mag ik nu trouwen met Niall ?:)

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!;)

  7 jaar geleden
 • clairens

  Aaaah ik bem morgen jarigg lalalalala(yeah)(dance)

  7 jaar geleden
 • Creator

  Leuk begin van de dag(Y)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen