Jill Amore Montes


Niall was gisteravond niet erg lang gebleven, ik voelde me nogal awkward, ik heb hem tenslotte 4 jaar lang niet gezien. Violet had hem papa genoemd, in zijn ogen kreeg hij een bepaalde twinkeling. Diezelfde twinkeling had hij, toen hij me had gevraagd of ik zijn vriendin wou zijn. We hebben besloten dat we tot nu toe gewoon vrienden zijn, we hadden nog wat bijgepraat over de afgelopen drie jaar. Dat duurde ook niet zo lang want, hij moest naar een andere stad touren.

Moe stapte ik uit mijn bed, Violet was gelukkig nog niet wakker, dus had ik tijd om een warme douche te nemen. Ik stapte uit mijn jurk en vulde het bad met warm water, niet veel later, was het hoeveelheid water genoeg. Ik stapte er in en liet mezelf volledig ontspannen...
Toen het water een beetje kouder werd, stapte ik eruit en droogde mezelf af en deed een simpele set aan.
Ik liep richting Violet's kamer en opende de deur, ze was nog hard aan het snurken.
Ik grinnikte zachtjes en deed de deur weer dicht, ik liep naar beneden, en maakte wat eten voor mezelf.
Ik deed de televisie aan en automatisch stopte ik bij MTV.
"Niall Horan werd gisteren gespot met zijn ex-vriendin Jill Montes, dit is natuurlijk grote drama voor de Directioners. Zou dit de nieuwe vriendin zijn van de bandlid? Of zijn ze gewoon vrienden? ", Zei de presentatrice van ShowBizz. Mijn ogen werden groot, shit.
Op dat moment, hoorde ik Violet's gehuil. Ik liep naar boven en haalde haar uit haar bed. Ik suste haar en gaf haar vervolgens een bad, en kleedde haar netjes aan.
"Mamma?", Vroeg Violet toen ik bezig was om het ontbijt klaar te maken.
"Ja", zei ik.
"Kunnen we vandaag weer naar papa gaan?", Vroeg ze. Ik wist niet wat ik moest antwoorden dus zei ik maar: "Misschien", ik schoof het bordje eten voor haar neus, en op die zelfde moment ging mijn telefoon.
"Hallo?",
"Hey, met Niall...Heb je al het nieuws/ Twitter gezien?"

Reacties (1)

  • HoranLoverr

    ik ben zooooooooooooooo laat , maar ik hou echt van dit verhaal. Je schrijft geweldig en ben benieuwd naar wat er volgt

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here