Foto bij | 135. - End.

Dit is dan toch echt het laatste deeltje ... Maar wel extra lang (ik hoop niet té lang) speciaal voor jullie !
Hierna nog de epiloog & het dankwoord en dan is het echt over ...
Maaaar.... !!!
Nog niet je abo verwijderen, er komt nog een special hoofdstukje, waarschijnlijk zaterdag middag.
Wat dat hoofdstukje is houd ik nog even geheim, maar verwijder je abo dus nog niet na het dankwoord! (:
xxxx

Faith Feerling,


'Wat doe je zenuwachtig?' Vraagt Lucas als hij de woonkamer binnenkomt met twee glazen cola en twee stukjes taart. 'Ja, vind je het gek? Ik heb van niemand een berichtje gekregen of iets, het is dat Luna vannacht bij jou is blijven slapen en dat ze er vanmorgen was, maar van de rest heb ik niets meer gehoord.' Zucht ik. Lucas haalt zijn schouders op en pakt zijn bordje van de tafel af. 'Misschien komen ze nog wel.' Zegt hij waarna ik mijn schouders ophaal en ook mijn bordje van de tafel pak, om een overheerlijke hap van mijn taart te nemen. Zodra ik deze op heb sla ik een zucht en zet het bordje weer terug op tafel, waarna ik opsta om naar boven te lopen. Harry had me beloofd dat hij vanavond terug zou komen en me ergens mee naar toe zou nemen. Hij heeft net zijn spullen gepakt en is ongeveer een uurtje geleden naar huis gegaan om zich om te kleden. Ik ben benieuwd wat hij van plan is.
Zodra ik op mijn kamer kom schrik ik. Hij is super netjes opgeruimd en mijn bed is helemaal opgemaakt en er ligt een setje op uitgestald. Dan valt mijn oog op een super lieve kaart. Ik pak hem op en laat mijn vingers over de foto's glijden, en er verschijnt meteen een glimlach rond mijn lippen. Ik draai de kaart om en begin de tekst te lezen.

''Mijn allerliefste, leukste en mooiste vriendin,
Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Zou je dit nieuwe setje willen aantrekken vanavond?
Je hoeft alleen je telefoon, huissleutels, ID, lipgloss en voor de zekerheid een haar elastiekje mee te nemen.
Ik hoop dat het je past en dat je het leuk vind!
En anders moet je dat rode jurkje die achter in je kast hangt aantrekken met de zwarte pumps van je moeder.
Ik haal je om half 9 op.

Dikke kus,
je vriendje Harry. xx''


Ik leg de kaart weer terug op mijn bed en pak het jurkje. Ik houd het voor mijn lichaam en bekijk mezelf kritisch. Deze zal echt wel moeten passen... Ik glimlach en draai een rondje op het tipje van mijn tenen waarna ik besluit om te gaan douchen. Ik loop naar de badkamer en zet daar vast mijn make-up spullen klaar terwijl ik de douchekraan aandraai. Ik ontdoe mezelf van mijn kleding en stap onder de stralen als ze eenmaal warm zijn. Ik was mijn haar met mijn lievelingsshampoo en breng er een haarmasker in terwijl ik mijn lichaam inzeep. Zodra ik deze weer afgewassen heb was ik mijn haar uit en stap ik onder de douche uit. Zodra elke druppel van mijn lichaam af is bind ik mijn haren in een warrige knot op mijn hoofd. Ik loop naar mijn slaapkamer toe en trek een huidkleurig lingerie setje aan. Daaroverheen trek ik het jurkje aan en tot mijn grote verbazing en geluk past het. Ik bijt op mijn lip en pak de schoenen waarna ik erin stap. Ik loop een klein rondje en trek een pruillipje. Ze zijn net iets te groot..
Dan bedenk ik me dat ik er gewoon een zakdoekje voorin kan doen. Zodra ik het doekje erin heb gestopt passen ze. Een glimlach staat weer op mijn gezicht en ik draai op het puntje van mijn pumps een rondje voor mijn spiegel waarna ik mijn sieraden omdoe. Ik stop de spullen in het kleine tasje en bekijk nog een keer de kaart van Harry. Ik loop naar mijn spiegel en hang hem bovenin tussen de randjes. Ik trek de schoenen weer uit en loop naar de badkamer toe waarna ik mijn haar uit mijn knot haal. Ik droog ze en ze springen vanzelf in de krul. Ik zet er een klein speldje met een strikje in dat matcht met mijn ketting en tas en pak nog snel de krultang om toch nog een beetje krul bij te werken.
Daarna werk ik mijn make-up bij en zodra ik daar ook helemaal tevreden over haal ik mijn tas en schoenen van mijn kamer op en loop ik naar beneden.
'Zozo, wat zie jij er goed uit! Ga je ergens heen of verwacht je visite?' Lacht Lucas en ik steek mijn tong uit. 'Flauw hoor.' Zucht ik. 'Dit heb ik van Harry gekregen, hij komt me om half 9 ophalen.' Glimlach ik. Lucas kijkt me even met opgetrokken wenkbrauw aan. 'Dan kan ik best naar Luna?' Zegt hij en ik haal mijn schouders op. 'Denk het wel.' Lucas knikt en pakt zijn telefoon uit zijn zak.
'Hoe zit het nu eigenlijk tussen jullie?' Vraag ik als ik naast hem op de bank ga zitten. 'We hebben officieel.' Ik zie zijn wangetjes rood worden en kan het niet laten om er even in te knijpen. 'Wat schattig.' Glimlach ik waarna ik diep zucht. Nu nog wachten tot half 9 ...

Ik schiet overeind zodra de bel gaat. 'Dat is Harry!' Roep ik blij en ik ren naar de voordeur, zodra ik hem open staat inderdaad Harry er. Ik glimlach blij terwijl hij me begroet met een kus. 'Heb je er zin in?' Vraagt hij lachend en ik knik meteen. 'Is Lucas nog binnen, ik moet heel even iets aan hem vragen.' Ik knik en pak mijn jas van de kapstok om deze aan te trekken. Zodra ik weer terug naar de woonkamer wil lopen komt Harry er alweer aan. 'Lets go!' Ik glimlach en achter hem aan loop ik naar zijn auto.
Na een hele tijd komen we bij een groot huis aan, waar een grote loods zich achter bevind. Verward kijk ik Harry aan. 'Wat gaan we hier nu weer doen?' Vraag ik verward en Harry glimlacht alleen maar waarna hij de auto parkeert op een grote inrit. 'Je weet niet wie hier woont?' Vraagt hij met opgetrokken wenkbrauw en ik schud mijn hoofd, maar antwoord krijgen word hem niet meer aangezien Harry uitstapt. Ik volg zijn voorbeeld en zodra we buiten staan legt Harry zijn hand op mijn onderrug. 'We moeten naar de loods.' Zegt hij. 'Ja, dat verwachtte ik al.' Merk ik op en weer lacht Harry.
Zodra we de loods bereiken is het pikkedonker als Harry de deur opent. 'Maar wie woont hier dan?' Vraag ik verward. 'Liam.' Antwoord Harry. 'Oh echt? Wat doen we dan in zijn loods?' Ik snap er niets meer van, natuurlijk krijg ik wel een beetje een vermoede, maar als ik dat nu ga zeggen is de lol voor hem er ook af.
Harry geeft echter geen antwoord, maar knipt het licht aan. Zodra deze aan is komen Louis, Liam, Zayn, Niall, Lucas, Luna, Elif, Ruby, Jake, Gemma en de rest van de familie en nog wat mensen van mijn school achter van alles en nog wat vandaan.
'GEFELICITEERD!' Roepen ze hard en ik schiet hard in de lach. 'Dank jullie wel!' Roep ik blij waarna Luna, Elif en Ruby me alle drie rond mijn nek vliegen. 'Ik heb je al gefeliciteerd en mijn cadeautje heb je al, maar alsnog gefeliciteerd!' Luna drukt een kus op mijn wang en stapt dan opzei zodat Elif en Ruby mij kunnen feliciteren. Ook van hun krijg ik op elke wang een kus en dan komt Louis naar me toe. 'Faithjeee! Gefeliciteerd!' Roept hij blij en hij tilt me op. Van schrik slaak ik een gil waarna hij me een rondje draait. Ook de rest feliciteert me en als laatste komt Liam naar me toe. 'Ik heb gezegd dat ze de cadeautjes daar neer mochten zetten, Harry zal ze zo in zijn auto zetten en dan kun je ze morgen rustig bekijken, goed?' Glimlacht hij. Ik knik waarna hij me ook feliciteert.

Het feest is in volle gang en iedereen danst. Ik sta naast Harry en Ruby hard mee te zingen met de muziek als hij ineens omslaat in een wat langzamer liedje. Ik glimlach als ik de bekende beginnoten van Katy Perry hoor, met het liedje Unconditionally. Ik sla mijn rechterarm rond Ruby haar middel en mijn linkerarm rond die van Harry zijn middel. Ik zie dat hun mijn voorbeeld opvolgen en dan sta ik met mijn beste vrienden in een kring. Naast Ruby staat namelijk Elif, daarnaast Luna, daarnaast Lucas, dan Louis, Liam, Niall, Zayn en dan weer Harry. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en iedereen zet een stapje dichter naar elkaar terwijl we hard meezingen.

''So open up your heart and just let it begin,
open up your heart and just let it begin,
open up your heart and just let it begin,
open up you heart!

Unconditional,
unconditionally,
i will love you,
unconditionally.
And there is no fear now,
let go and just be free,
i will love you,
unconditionally!''


Ik geef Harry een kus op zijn wang en sluit even mijn ogen. Ik trek Ruby wat dichter naar me toe en ik voel hoe zij met haar hand even in mijn zij knijpt. Weer krijg ik voor de zoveelste keer deze dag een ontzettend grote glimlach op mijn gezicht, en deze zal er voorlopig ook niet meer afgaan. 'Dankjewel voor dit geweldige feestje.' Fluister ik naar Ruby en ze kijkt me glimlachend aan. 'Geen dank, je hebt het verdient.' Knikt ze me toe en dan draait ze haar gezicht naar de overkant waar Niall staat. Ik draai me naar Harry toe en net op dat moment kijk hij me ook aan. 'Jij ook lieverd, dankjewel voor dit geweldige feestje.' Glimlach ik. 'Geen dank schat, ik doe alles voor je wat je verdient.' Harry buigt zich naar me toe en drukt zijn lippen zacht en kort, maar niet te kort op die van mij.
Ik ben echt wel het gelukkigste meisje op aarde.

Happy Birthday Faith.
THE END.

Reacties (11)

 • neveronline

  omg traanogen ! ik lees dit nu pas omdat ik echt al superlang niet meer op quizlet ben geweest, heb zojuist 34 hoofdstukjes van dit verhaal moeten teruglezen, ik vind het enorm jammer dat ik die laatste hoofdstukjes dus afwezig was maarja

  Ik wil wel even zeggen dat dit verhaal echt geweldig is/was en ik je wil bedanken voor alle tijd en moeite die je dr in hebt gestopt (: als ik het goed heb lees ik dit verhaal al sinds het begin mee, het is niet het eerste verhaal dat ik van je lees en zeker niet het laatste, ik zie ook nu pas dat je een nieuwe liam story hebt & die ga ik zo meteen bijlezen en erop abboneren !

  Top verhaal ! <3

  x

  7 jaar geleden
 • 1DbeterdanJB

  Omg ik zit nu echt te huilen.. maar gelukkig volg ik jouw andere story:Den het is goed dat dit het einde is anders werd het misschien te langdradig

  7 jaar geleden
 • Deliamy

  #HappyBirthdayFaith!

  7 jaar geleden
 • BlinkyMusic

  WHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MIJN LEVEN IS VOORBIJ!
  Oke niet overdrijven. Mijn levens in bijna voorbij...
  MAAAAAAAAAAR ER KOMT EEN NIEUWEEEEEEE WIEEEEEEEHHHH ;D

  7 jaar geleden
 • AnotherWay

  Super cute!
  Echt heel erg jammer dat het verhaal is afgelopen:(

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen