Foto bij 2.22 Lauren De Ruyck & Harry Styles

Zaterdag 18 april 2020

Ik voelde weer een wee opkomen en mijn handen verstrengelden zich met het deken van het bed waar ik op lag. Dit deed echt niet normaal veel pijn. Dat Harry nu maar opschoot. Dit was verdorie deels zijn schuld. Ik heb 9 centimeter ontsluiting en het zal niet meer lang duren voor dat het 10 centimeter wordt. Ik was blij dat Anne en Gemma er net waren. Ik wist niet wat ik zou gedaan hebben als ik alleen was.
Anne heeft me een uur geleden laten weten dat Harry, Niall en Gemma geland waren in Heathrow. Ja, Niall ook want die wou ook meekomen om zijn 'half'neefje te zien. Mijn ouders waren verwittigd maar zouden waarschijnlijk maar vanavond hier toekomen.
Anne was op dit moment even naar buiten om een luchtje te scheppen en om te kijken of ze haar zoon en dochter al ergens zag. Aan de ene kant was ik wel blij dat ze even weg was, want ze bleef maar praten over hoe ze zichzelf voelde toen ze van Harry en/of van Gemma moest bevallen, maar aan de andere kant vond ik het wel eenzaam om hier zo alleen te liggen met enkel een verpleegster die me al de hele tijd hielp en me op de hoogte hield van wat er zou gebeuren en hoeveel ontsluiting ik al had. Ze heet Ikram en ze is echt heel erg lief en vriendelijk. De weeën kwam steeds korter op elkaar en deden steeds meer pijn, het zweet stond op m'n voorhoofd. "Nee! Niet daar! Hier!" hoorde ik plots vanop de gang. Het klonk als de stem van Anne. "10 centimeter, ik ga de gynaecoloog halen." deelde Ikram mee en op het moment dat ze de deur wou openen om naar buiten te gaan vloog de deur al open Ikram kon nog net een stapje achteruit zetten of ze kreeg hem in haar gezicht. Een rood ingespannen hoofd met een bos krullen kwam naar binnen gelopen. Een klein lachje vormde zich op mijn gezicht. "Net op tijd." zuchtte ik.

Harry Styles POV
Opgelet deze POV start een klein beetje terug in de tijd.

"MAM!" riep ik toen ik mijn moeder zag staan. Samen met Gemma en Niall die ook mee wilde rende ik op haar af. "Zijn we nog op tijd?" vroeg Niall buiten adem. Mam knikte ''Ze had enkele minuten geleden al 9 centimeter ontsluiting." Mijn ogen schoten open, 9 al? "Ik moet naar haar toe, snel!" Mam knikte en we renden de gangen door naar de kraamkliniek. Mijn moeder stopte uitgeput aan het begin van de gang. "5de deur links." hijgde ze. Ik knikte. Niall en Gemma bleven bij mijn moeder. Door de adrenaline die door mijn lijf gierde vergiste ik me zonder het zelf te beseffen tussen links en rechts en liep ik de vijfde deur aan de rechterkant binnen waardoor ik in een kamer kwam waar een andere vrouw net aan het bevallen was. Haar man keek me vreemd aan en ik verontschuldigde mezelf meteen. "Nee! Niet daar! Hier!" hoorde ik mijn moeder roepen. Ik gooide de deur aan de overkant open en zag de verpleegster overdondert kijken. Ze had nog net de deur weten te ontwijken. Weer verontschuldigde ik mij en zag dit keer wel de juiste vrouw op het bed liggen. "Net op tijd." zuchtte Lauren. Ik wilde een kus op haar lippen drukken maar ze ontweek hem door haar hoofd te draaien waardoor ik mijn lippen op haar kaak drukte. "Niet. Doen." zei ze nijdig. Eerst schrok ik wat maar dacht toen terug aan wat ik vaak hoorde -dat vrouwen vaak boos waren op hun man tijdens de bevalling- en ging toen op de stoel naast haar zitten. Ik nam haar hand vast, gelukkig liet ze dit wel toe. Een paar minuten later kwam de verpleegster die ik net gezien had en de man die ik herkende als Lauren haar gynaecoloog binnen. "Goed, Lauren je hebt tien centimeter. Je moet nu goed naar mij luisteren. Het gaat niet meer lang duren. Als ik bij één ben moet je hard persen. Heb je dat begrepen?" vroeg hij aan Lauren. Ze knikte en kneep mijn hand bijna fijn. "3, 2, 1, persen!" Lauren deed wat van haar verwacht werd. Ik kon enkel maar hulpeloos toekijken hoe Lauren afzag.
Nadat ze enkelen keren geperst had hoorde ik het geluid van een huilende baby. Onze baby.

Jongen of Meisje?
Nash of Rose?

LUFU

Reacties (9)

 • Snuf

  Nash soo cute name

  5 jaar geleden
 • cutethings

  Jongen!! NASH!!!!
  Snel verder!! Xx

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  Ja eerst een zoon en dan een meisje , dat wil ik later ook:)

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  jongen, naasshhh!!!!:D:D:D:D:D

  5 jaar geleden
 • laurapeters

  een jongen de naam NASH NASH NASH
  aaah hetzelfde als NASH GRIER aaaaah(hoera)
  (yeah)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen