Foto bij Epilogue

Harry Edward Styles POV

De deuren gingen open. Iedereen draaide zich om en keek toe hoe je naar binnen kwam lopen in je prachtige, perfect aansluitende witte jurk.
Je hield strak de arm van je trotse vader vast terwijl enkele tranen zich langzaam een weg je hals in maakten.
Beide onze levens stonden op het punt om te veranderen voor altijd, maar we waren er aan toe.
Iedereen stond op terwijl jij je hand naar me uitstak die ik maar al te graag aanpakte.
De priester begon te spreken waarop ik mijn adem inhield.
'We zijn hier vandaag samen gekomen om..'
Ik vroeg me af of jij net zo nerveus was als ik, of dat je je gedachten misschien had veranderd.
Dat laatste kon ik al gauw van me af schudden, want ondanks de tranen die over je wangen rolden straalde de lach die je rond je gezicht droeg net zo als de diamanten ring om je vinger.
Ik kreeg het gevoel dat ik mezelf niet meer bij elkaar kon houden, zóveel geluk overspoelde mijn lichaam toen ik je de woorden hoorde zeggen.
'Ja, ik wil.'
Mijn hart sloeg een sprong over, ik hield gewoonweg zoveel van je dat ook ik het niet meer droog kon houden.
Ik kreeg het gevoel dat ik mezelf zou verliezen toen ik naar je prachtige gezichtje keek. Het gezichtje dat ik toen officieel de mijne kon noemen.
Ik heb altijd al geweten dat ik de reden zou zijn voor je bruidsjurk, de jurk waarin je één van de mooiste dagen van je leven zou beleven.
Ik hoopte zo dat dit ook alles was wat jíj wilde, want je verdiende het beste van het beste.
Zo voorzichtig mogelijk pakte ik je gezicht beet en kuste ik je de mijne.
Luid gejuich was te horen, en dat was het moment dat ik mezelf de gelukkigste man op aarde kon noemen.


Lachend zet Scarlett de dvd van onze bruiloft op stop. 'Wat ben jij sentimenteel zeg.' grinnikt ze terwijl ze bovenop me kruipt en me een zacht kusje op mijn neus geeft. Ik haal mijn schouders op en sla mijn armen om haar heen. 'Het is de waarheid. Ik hou van je, met heel mijn hart. Ik wil je nooit meer kwijt, en ik zal je ook nooit meer laten gaan.' Een zacht "ahw" geluidje verlaat haar mond terwijl ze me een innige zoen geeft.
'Jakkie!' Een kinderlijk stemmetje verstoort ons intieme momentje en grijnzend laat Scarlett mijn lippen los waarna ze zich tot het kleine meisje naast de bank richt. 'Papa en mama houden heel veel van elkaar, en daarom geven ze elkaar kusjes lieve Darcy.' Grinnikt mijn lieftallige vrouw terwijl ze ons prachtige, twee jaar oude dochtertje optilt en met haar richting haar slaapkamer wandelt. Gelukzalig sta ik op en leg ik mijn arm op de onderrug van Scarlett en breng ik mijn gezicht naar het kleine, roze wangetje van Darcy waarna ik een blaaskusje op haar wang plaats, wat een luid en kirrend geluid van haar oplevert. 'Je lijkt op mama.' zeg ik tegen het kleine meisje die trots omhoog kijkt naar haar moeder.
Zoals we iedere avond doen leggen we haar samen op bed en lezen we haar samen een verhaaltje voor. Al gauw ligt ons prinsesje als een roosje te slapen en zachtjes trekt Scarlett me bij het bed vandaan de kamer uit. De deur valt zachtjes in het slot en ik volg Scarlett richting de bank waar ze op neerploft. Ik ga naast haar zitten en trek haar dicht tegen me aan. Ze draait haar gezicht naar het mijne en glimlacht lichtjes. 'Ik ben zo gelukkig nu Scarlett.' fluister ik zachtjes waarna ik een kusje op haar neus druk. 'Ik hou zoveel van mijn twee prinsjesjes.' mompel ik erachteraan. Scarlett grijnst. 'Wat dacht je ervan om er een prinsje bij te maken?' vraagt ze me speels terwijl ze de randen van mijn blouse beetpakt en me hierdoor ietwat naar zich toe trekt. Een grijns ontstaat er op mijn gezicht waarna ik mompelend mijn lippen op de hare druk.

'That sounds great..'Nou..
Dat was het dan.
Afgelopen, over en uit.
Raar idee vind ik zelf!
Natuurlijk komt er nog wel een dankwoord!:)
xoxoxo

Reacties (18)

 • Dahlias

  Awesome! (:
  Mja ik had zin om eerst de epiloog te lezen en daarna de rest, but who cares!

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • Summerday

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEE(huil)

  7 jaar geleden
 • ILOVEFOOOOD

  Neeeeee geen einde deze story was zo goed !

  7 jaar geleden
 • Caramelpopcorn

  NEEEEEEE GEEN EINDE:(
  Maaarrrrr het is echt cuttteeeee!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen