Foto bij Art 59

Dussss... het is echt veel te lang geleden...
Er kwam een crisis tussendoor.. Letterlijk...
Crisisweek is een schoolopdracht, waarbij het anderhalve week crisis is. Dus dat is anderhalve week 9 tot 5 dagen maken en daarna thuis verder werken..En ja ook in de weekenden:(. Wel heel erg leuk en leerzaam enzo. En ik heb vandaag een persconferentie gehouden. Dus dat was ook echt gaaf!

'You look cute with that beanie on your head,' meende ik giechelend. Niall keek me aan met een blik die duidelijk maakte dat hij er niet mee eens was. 'Whut?' vroeg ik zo onschuldig als ik kon. Natuurlijk snapte ik welk gedeelte hij niet bepaald leuk om te horen vond, maar ik pestte hem graag. Het was gewoon te makkelijk. 'I'm not cute,' mompelde hij als antwoord. 'Yes you are, no doubt.' Eerlijk gezegd vermaakte ik me hier prima mee. Normaal gesproken hield ik niet zo van wachten en al helemaal niet in openbare ruimtes. Het deed me denken aan de tandarts, ook al had dit er vrij weinig mee te maken.
'Am not,' kaatste hij terug. 'You're not going to win this handsome,' sprak ik hem tegen. Ergens wist hij blijkbaar dat ik gelijk had, want hij gaf het op. Kon ik het helpen dat mijn vriendje gewoon best schattig eruit zag? Het woord vriendje was eindelijk gaan wennen. Labels geven was nooit zo mijn ding geweest, maar het was wel fijn om alles nu duidelijk en helder te hebben. Eigenlijk betekende dat "vriendje" voor mij gewoon dat hij er voor me was. Dat hij me kende zoals niemand anders dat deed en vise versa.
Na heel wat stoten en doen had Niall me zover gekregen om met hem mee te gaan. Of eigenlijk viel dat stoten en doen wel mee, maar mijn hersenen hadden het niet al te makkelijk met het idee. De laatste paar weken waren telkens beelden voor mijn ogen voorbij gevolgen. Steeds meer van Noah kwam terug en ik wist nog niet zeker of ik er blij mee moest wezen. De reden dat het nu pas terug kwam, leek me omdat ik eindelijk de moed had gehad om het af te sluiten. Altijd had ik mijn ogen gesloten voor mijn verleden, gedaan alsof het niet gebeurt was.
'You know, I can always see when you're thinking very hard about something. What is it?' onderbrak Niall mijn gedachten. 'How can you see?' vroeg ik meer uit nieuwsgierigheid dan uit ontwijking voor het antwoord. 'Your eyes, you close them a bit and you look a bit blankly at some random thing,' vertelde hij me eerlijk. Ik knikte, dat kon ik me ergens wel voorstellen. 'I was thinking about how everything went so fast the last couple of days.' 'A lot has happened,' stelde Niall me gerust. Het had niet eens geklonken alsof ik gerust gesteld moest worden over de afgelopen gebeurtenissen, maar toch had hij me goed ingeschat. Een herhaling van een bericht dat door de speakers door de gangen heen galmde, kwam vaag mijn hersenen binnen. Het was dat Niall een geïrriteerde zucht slaakte, anders had ik het echt in in me op kunnen nemen. 'I'm sick of this now,' zuchtte Niall luid. Willie, die ik vandaag pas ontmoet heb, kwam met drie starbucksbekers in zijn handen terug gelopen. Zijn gezicht stond net zoals dat van Niall op onweer. 'Did you.."Look at Nialls face, what do you think,' onderbrak ik Willie een klein beetje bot. Alle drie hadden we er volgens mij nu wel genoeg van. Zo heel slecht was het weer niet eens.
'Do you know how many flights have been cancelled in Sweden in 2011?' vroeg ik een beetje random. Eigenlijk heb ik zo het idee dat beide mannen het antwoord niet wilde weten, maar toch deed Willie een gok. 'With those winters? About a thousand?' 'Just one,' vertelde ik naar de waarheid. 'One?' Ook Niall geloofde het niet. Maar toch was het echt zo. We zaten inmiddels al 4 uur te wachten tot we op het vliegtuig mochten stappen naar Ierland, maar Heatrow had besloten om gewoon een bitch te zijn. Willie had zojuist de derde ronde Starbucks gehaald om ons ok maar enigszins wakker te houden. Niet bepaald hoe ik mijn kerst had voorgesteld.
'We should have our own christmas dinner over here,' stelde ik voor. Echt veel van een kerstdinner zal het toch niet meer worden. Het was erg jammer, maar Niall had Bobby al laten weten dat het m voorlopig niet meer zou worden.
Willie keek me vreemd aan, terwijl Niall begon te grinniken. 'Like a picknick, only in the middle of Heatrow Airport,' stelde ik zonder ook maar een beetje serieus te zijn. Willie leek dat echter niet door te hebben. 'Ni, your girlfriend is a tad weird,' zei Nialls neef met een beetje een betrekkelijk gezicht. 'I know,' stemde Niall lachend in, wat mij verontwaardigd zijn kant op deed kijken. 'I love her for it,' vulde hij zichzelf trots aan, waarna hij zijn arm om me heen sloeg en een kus op mijn voorhoofd plantte. 'Guys? PDA?' onderbrak Willie ons quasi-geïrriteerd, maar zijn glimlach kon hij niet verbergen. Grinnikend trok Niall zich een beetje terug, maar zijn arm liet hij over mijn schouder liggen.

Terwijl Wille zijn tijd verdeed met nutteloos op zijn mobiel spelletjes te spelen, vermaakte ik me wel met het niets doen. Niall had nog steeds zijn arm om me heen geslagen. Terwijl ik rustig in mezelf naar de mensen om me heen staarde. Bij iedereen wist ik wel een verhaal te verzinnen, vaak ver van de waarheid, maar daarom niet minder interessant. De tijd ging sneller voorbij dan ik eigenlijk voor mogelijk had gehouden en iets wat ik een jaar terug nog echt als hel zou hebben bestempeld, werd nu bij langer na niet vervelend. Het wachten op Heatrow op dat ene berichtje uit de luidspreker was fijn. Niet fijn fijn, maar best oké. Misschien was het omdat ik niet alleen was, maar als ik dat zou zeggen, zou iedereen door hebben dat het een verschrikkelijk excuus is. Ik was gewoon verliefd. Hoe stom het ook klinkt. Compleet tot over mijn oren verliefd. En het aller ergste nog? Ik kon er niets aan doen, zelfs als ik het wilde.
Niet zo raar dat het dan naar mijn gevoel ook niet lang duurde voordat het verlossende bericht vanuit de speaker kwam. "All passenger for fligh 4537 to Dublin Airport immediate boarding at gate number 17 C." Meer was er niet nodig voor Willie, Niall en ik om op te springen.
'Come on Hen,' zei Niall terwijl hij zijn hand naar mij uitstak. 'We're going home.'

Reacties (3)

 • 15xCupcake

  "We're going home." Aaaahw:)xx

  6 jaar geleden
 • TheBlueJay

  INDERDAAD naill is cute met een beanie(H)(H)(H)(H)
  love ya storeeeehhh(H)(H)(H)(lol)(lol)

  6 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Ze heeft wel gelijk: Niall ziet er echt schattig uit met een beanie...

  Snel verder xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen