Foto bij Late Late Late....

Lois Maaike Olle.
Samen met Liam strompel ik mijn kamer binnen, en 't eerste wat ik doe is Li op bed gooien, grijnzend kijk ik hem aan, en ik laat mijzelf boven op hem vallen. Ik begin hem te kussen, en uit te kleden. Ik masseer hem overal, en kreunen van genot rollen over z'n lippen, hij kleed mij ook uit en draait de rollen om. Hij komt na een condoom gelijk in mij stoten, "aw hmm" kreunen vullen de kamer, "ah yeah" "Ga door!" hij begint het tempo al aardig op te voeren en het bed beweegt gezellig met ons mee. Zijn stoten worden steeds dieper en sneller, En als we beide klaar komen. verwennen we elkaar nog een beetje,..

Lynn Joanne.
Als Lou en ik het hotel binnen komen zijn we minstens 4 uur te laat, mijn hakken tikken zachtjes op de grond. Mijn hand schuurt langs die van Louis, Zijn vingers verstrengeld hij de mijne. En samen lopen we naar zijn kamer, waar twee nog volop en luid bezig zijn, dus we nemen mijn kamer maar, omdat we ze niet willen storen. Louis opent mijn kamer deur, "ga maar alvast. Ik moet even naar de wc," zeg ik tegen Louis, "Is goed babe" Ik geef hem nog een kus en dan loop ik op mijn tenen naar het toiletgebouw. In mijn hoofd neurie ik "Girl put your records on van Corinne Bailey Rae" Ik ben helemaal zot op dat liedje, Mijn hakken heb ik in mijn kamer al uit gedaan, op mijn tenen loop ik het toilet gebouw binnen, Maar dan kom ik Emmely tegen. Ik negeer haar en loop door naar 1 van de wc hokjes, maar helaas zijn ze allemaal bezet.

Zayn Javadd Malik
Na nog een uur hete sex kom ik weer uit haar, "dit was echt geweldig Ci" "echt wel." Ik geef haar een kus en ik rol van haar af, naakt liggen we nog tegen elkaar aan naar het plafon te staren, "aangezien het nog maar 2 uur is zal ik wat popcorn halen? en wat films?" zeg ik. " Ja gezellig," en ze knikt instemmend, dus ik doe mijn onderbroek aan en mijn shirt. Meer heb ik toch niet nodig. Als ik de gang oploop zie ik Lynn tegen een muurtje zitten, toch niet weer he? Ik loop naar haar toe, aangezien ze het niet verwacht heeft schrikt ze van mij. "Oh Heey Zayn" zegt ze grijnzend "Hey. Waarom zit je hier op de grond?" "Mijn voeten doen pijn en alle wc's zijn bezet" een lam bezopen Emmely komt ons tegemoet, "Oke Emmely en dronken gaat niet samen, dan word ze agressief" zegt Lynn zacht. "GODVERDOMME!" hoor ik haar stem roepen. "rennuuh!" roep ik en ik help Lynn omhoog, lachend rennen we samen de trappen af. "Uuhh, er is hier een juf, ga jij maar Zayn ik bied mijn excuses wel aan" "Nee joh, ik laat je niet alleen je excuses aanbieden ik ga met je mee, ik moet toch nog wat popcorn en films halen!" "Ja! veel te laat dame en heer!" schalt de stem van Mis Carter door de kamer, "Ik kom mijn excuses aanbieden voor het te laat komen en de regels overtreden." zegt Lynn zachtjes, je merkt gewoon dat ze de jongste is van 't groepje, ze is bij alles nog een beetje verlegen en bang.. "Ik kom mij ook verontschuldigen voor 't te laat komen en de regels overtreden!" zeg ik wat harder dan Lynn dat deed, Ondertussen pak ik wat popcorn en de films die ik wou gaan kijken, ze pakt Lynn bij haar arm "Voor deze keer zie ik het door de vingers. Maar morgen 8 uur hier en tafel dekken!" "8 uur??" vraag ik verbaasd " Jaa ze willen graag ontbijt hebben en daar voor moet worden tafel gedekt!" " Ja oke mevrouw carter kunt u mijn arm weer loslaten graag?"..

Reacties (1)

  • Lexia

    en meteen ik weer als begin? Tss.
    haha

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen