Foto bij 2.24 Lauren De Ruyck & Harry Styles

Zondag 19 april 2020

Ik open mijn ogen een klein beetje. Het duurde een tijdje voor ik besefte waar ik was. Een glimlach verscheen meteen toen ik me herinnerde wat er gisteren gebeurd was. Ik ging wat rechter zitten zodat ik Rose kon zien. Alles was in orde met haar. Ik heb haar heel vroeg deze ochtend een flesje gegeven ze dronk het heel vlot leeg. Ik keek naar mij mobiel en zag dat Harry een bericht gestuurd had.
Hazza!x:Zayn, Louis en Liam zijn deze ochtend ook uit Belfast naar hier gekomen. We zijn er binnen een klein kwartiertje. Xx
Ik glimlachte, het was wel te verwachten dat ze zouden komen. Ze hadden allemaal uitgekeken naar de komst van de baby.
Mijn ouders en Jaan zouden ook pas vandaag komen want er was gisteren iets mis met de trein waardoor die niet kon vertrekken. Dus die kon ik ook nog verwachten vandaag.
De deur van mijn kamer ging open en een verpleegster kwam binnen met mijn ontbijt. "Goedemorgen!" begroette ze me. "Is alles goed verlopen? Heeft ze niet te veel gehuild?" vroeg ze toen ze het plateau die ze vast had neerzette. Ik knikte mijn hoofd. "Ze heeft maar één keer gehuild, ze had waarschijnlijk honger want toen ik haar dan de fles gegeven had sliep ze meteen weer." De verpleegster knikte goedkeurend. "Ik kom later nog eens kijken of alles in orde is." zei ze voor ze weer de kamer uit verdween.

Na mijn ontbijt opgegeten te hebben had ik nog niets gehoord van Oliver dus Jill zou vast wel weer terecht zijn. Het was niets voor haar om zomaar te verdwijnen. Ik stuurde nog snel een sms naar Maxime om te vragen of Jill al terug was en kroop dan uit bed en liep naar Rose toe die nog vredig lag te slapen. Ze had een 'onesie' aan die ze van Gemma gekregen had gisteren. Het paste perfect en het stond haar heel erg schattig.
Ik zag mijn mobiel die nog op het bed lag flikkeren ten teken dat ik een bericht had.
Mama:De Eurostar is bijna in Londen, nog een kwartiertje en we zijn er. We kijken er al naar uit om Rose te zien, het is vast een prachtig meisje.

Harry Styles

Ik klopte op de deur van de kamer waar Lauren lag met mijn prachtige kleine dochter. Achter mij stond Louis te springen van ongeduld, Liam probeerde Jack die al de hele tijd aan het huilen was stil te krijgen -Ja, Sophia moest ergens heen en omdat Liam net thuis was moest Liam op hem passen wat maar normaal is vind ik. - en Zayn die stond gewoon wat met Niall te praten.
Er kwam geen antwoord en ik deed de deur open. "Lauren?" riep ik. "Ja hier, ik ben even naar het toilet." hoorde ik haar vanuit de kleine badkamer roepen.
"Ga maar kijken, ze ligt daar ik dat kamertje. Ik neem even wat te drinken voor jullie." vertelde ik en met z'n drieën liepen ze naar Rose toe. Niall hielp me om het drinken te nemen.
'Harry, where is she?' sprak Louis.
'She's over there' Ik maakte een beweging met mijn hand naar het glazen bakje waar ze gisteren ook al in lag.
'No, she isn't' zei Louis serieus. Het was gespeeld, toch?
'Stop joking' riep ik terug en hoorde deur van de badkamer opengaan.
'I'm not, i'm fucking serious' riep Louis. Zayn maakte een instemmend geluidje. Ik draaide me om en ging met twee grote passen richting Louis. Ik keek in het bedje en er was inderdaad niemand.
'No, this can't be true. Where is she?' Vragend keek ik Lauren aan. Ze keek me geschrokken aan. "Z-Ze lag er nog toen ik naar het toilet ging." zei Lauren die bij ons kwam staan en ook tot de veronderstelling kwam dat ze er niet lag. Ik zag hoe Lauren lichtelijk in paniek raakte net zoals ik. "Misschien heeft een verpleegster haar meegenomen om testjes te doen?" zei Niall twijfelend en alsof het zo geplant was kwam er net een verpleegster binnen. "Goede-" Ik onderbrak haar door te vragen of ze soms Rose meegenomen had. Please zeg ja,...

Hellooo,
Nog 3 daagjes examens en dan is het EINDELIJK weer vakantie. Niet dat het al lang geleden is maar ik heb er gewoon nood aan.

- Oeh, waar is Rose? Bij de verpleegsters toch? Of niet....?

LUFU

Reacties (9)

 • Tuttifruttie

  Of Jill heeft Rose meegenomen? Ik denk wel dat dat een grote optie is.

  5 jaar geleden
 • dd_hemmo_

  Oliver heeft r omdat hij zo boos was toen op Hazz en hij is nog steeds jaloers

  5 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  Jill heeft haar het is wel heel toevallig dat ze verdwijnt en dat Rose weg is...

  5 jaar geleden
 • thatonechild_xo

  Jill heeft r ontvoerd omdat ze zelf heen kinderen kan krijgen denk ik

  5 jaar geleden
 • CarrotGirll

  Omg neee rose come back!!!
  Sowieso dat jill bedrijgd werd en dat ze rose moest ontvoeren of anders ging er iets met haat gebeuren mijn hersens zijn over uren aant maken please let it be a joke en dat rose flink in haar wiegje ligt te slapen,

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen