Foto bij 3O. You cheat on me (Harry)

For: AnoukGold

Volledige meisjes naam: Anouk Megan Carter
Bijnaam: Noukie
Geboortedatum + Leeftijd: 21-06-1996(17 dus)
Welke 1D boy: Harry
Zijn ze beroemd: Ja
Uiterlijk, (het liefst een foto en als je de ogen niet kan zien, even vermelden welk oogkleur ze heeft): http://weheartit.com/entry/54462937/via/hheeli
Karakter: Spontaan,lief en druk
Verhaallijn: Ze hebben ruzie omdat Harry denkt dat Anouk vreemd gaat maar later komt hij er achter dat dat niet het geval is en komt alles weer goed
16+ (ja of nee): Ja
Naam Voor One Shot: You cheat on me,
Extra: -Twee jaar geleden leerde ik een jongen kennen en niet zomaar een jongen. Een jongen die beroemd is over de hele wereld en ook ik was een grote fan van zijn band. Twee jaar geleden ging ik samen met mijn beste vriendin Alicia naar hun `Up All Night Tour´ en we hebben ons rot gelachen. Vooral om Harry en Niall, die de raarste dingen op het podium deden. Harry veranderde heel vaak de tekst van het nummer, Alicia en ik kwamen op dat moment echt niet meer bij. We stonden vooraan en konden alles super goed zien en ik kreeg helemaal een hartaanval toen Harry me recht in m'n ogen aan keek, volgens mij hebben we echt een minuut lang in elkaars ogen gekeken, tot hij me een knipoog schonk en zich toen weer op het concert richtte. Alicia heeft echt gillend naast me gestaan en ze was helemaal aan het flippen terwijl ik erg rustig ben gebleven, al was ik best wel in shock door dat moment. De rest van het concert was ook geweldig en beide vonden we het ontzettend jammer dat het alweer afgelopen was, maar gelukkig hadden we nog wel een kans om ze te zien omdat ze na elk concert even naar buiten zouden komen om fans te ontmoeten en natuurlijk hoopt iedereen om ze nog even te kunnen zien en aan te kunnen raken. Zo ook Alicia en ik. Buiten stonden we achter de hekken te wachten tot ze zouden komen. Ongeveer twintig minuten later kwamen ze naar buiten en begonnen ze meteen met handtekeningen uitdelen en tot ons grote geluk stond Harry opeens voor ons met een grote glimlach op zijn gezicht. Voor de tweede keer keken de groen/grijze ogen van Harry Styles in de mijne. Zover het kon krulden zijn mondhoeken nog verder omhoog en zette hij nog een stap dichterbij en trok me zomaar in een knuffel.
"Can i have your phone?" fluisterde hij in mijn oor en wat geschrokken trok ik me terug om hem aan te kijken, want ik had verwacht dat hij een grapje maakte, maar dat maakte hij niet. Ik gaf hem mijn Iphone en hij deed er iets op en sloeg kort erna zijn arm om mij heen en maakte een foto van ons tweeën en gaf toen mijn mobiel terug en schonk me opnieuw een knipoog. Ook Alicia ging met hem op de foto en toen liep hij weer verder. Alicia heeft tig keer gegild dat ik moest kijken wat hij met mijn mobiel had gedaan en toen ik bij mijn notities keek, zag ik een berichtje van Harry staan, een lief berichtje met onderin zijn mobiel nummer. Ik heb Alicia voor geen idee hoelang aangekeken en keek toen met grote ogen terug naar mijn mobiel. Ik kreeg gewoon zijn nummer zonder dat hij me kent. Alicia gilde het uit en begon te roepen dat ik Harry's nummer had en op dat moment keek ook Harry weer onze kant op en begon te lachen.
Sinds die dag hebben Harry en ik veel contact gehad en zo'n jaar later kregen we een relatie, iets waar ik nooit spijt van gehad heb en nog steeds niet heb trouwens. Nog altijd zijn we bij elkaar en ik ben ontzettend gelukkig met hem en ik hoop dat we voor altijd bij elkaar blijven, al weet je dat natuurlijk nooit zeker. Ook heb ik al veel haat gekregen van veel andere fans, maar het interesseert me niet. Ik hou van hem en ik wil bij hem zijn, zonder hem ben ik op dit moment niks meer. Ik kan niet meer zonder hem, want hij maakt me zo gelukkig en hij laat me van het leven genieten.


Eindelijk kom ik aan bij het stadium waar de jongens vanavond zullen optreden en ik loop samen met een bodyguard het erf op, hij had me opgehaald van het vliegveld omdat Harry zelf niet kon komen door een interview die hij op dat moment had. We lopen richting hun bus, waar ze waarschijnlijk nu zullen zijn en bij de bus zegt de man me gedag en ik open de deur en loop naar binnen. Binnen kom ik Louis, Niall en Liam al snel tegen. Ze zitten onderuit gezakt op de bank naar de tv te staren.
"Hi guys" zeg ik met een grote glimlach en meteen kijken ze alle drie op.
"Anouk" zegt Niall vrolijk en springt op om me erna een knuffel te geven. Ik knuffel hem terug en kijk dan naar Louis en Liam die beide op de bank blijven zitten en weer naar de tv staren. Sinds wanneer wordt ik niet meer begroet?
"Waar is Harry?" vraag ik aan Niall, de twee andere jongens negerend.
"In de slaapkamer" zegt Niall en ik knik en wil weglopen.
"Als ik jou was zou ik er niet naar toegaan, hij wilt je waarschijnlijk niet zien" hoor ik Louis zeggen en ik draai mijn hoofd. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand.
"Shut up Lou en kom mee, we geven ze even wat privacy" zegt Niall en hij sleurt de twee andere jongens mee de bus uit, met wat protesterende geluiden van de andere twee. Met een frons op mijn gezicht loop ik naar de slaapplekken en open de deur.
"Harry?" zeg ik en loop naar binnen.
"Go away" gromt hij, maar omdat ik koppig ben en wil weten wat er aan de hand is, sluit ik de deur achter me en loop ik naar binnen.
"Harry, wat is er aan de hand?" vraag ik niet-begrijpend en loop naar hem toe, zodra ik hem op één van de bedden zie zitten.
"I said go away" gromt hij nu luider en ik bijt op mijn lip.
"Niet voordat je verteld wat er aan de hand is. Ik ben hier speciaal voor jou naartoe gekomen" zeg ik en loop het laatste stukje naar hem toe.
"Had dat niet gedaan" zegt hij geïrriteerd. "Je houd toch niet van me" zegt hij er nog achteraan en het wordt alleen maar onduidelijker voor me. Waar heeft hij het in hemelsnaam over?
"Wie zegt dat, je betekent alles voor me Hazz. Ik hou ontzettend veel van je en wil je absoluut niet kwijt" zeg ik en ga voor hem staan. Hij kijkt naar het bed en negeert mijn blik. Dit doet echt pijn, wat is hier gebeurd toen ik in London was?
"Ga gewoon weg" zucht hij en ik schud mijn hoofd.
"Waarom?"
"Omdat ik toch niks voor je beteken, verdwijn uit m'n leven en kom nooit meer terug. Je hebt het verpest Anouk en nee ik zal je niet vergeven voor wat je gedaan heb, ik ben er helemaal klaar mee" roept hij dan en mijn ogen worden groot en ik voel tranen opkomen. Maakt hij het nou uit?
"Waar heb je het over Harry? Wat heb ik gedaan?" vraag ik met een piepende stem. Ben ik hier dan echt voor niks heen gekomen?
"Doe niet alsof je dom bent Anouk, je weet dondersgoed wat je geflikt heb, je hebt mijn hart gebroken en ik wil dat je uit mijn leven verdwijnt, ik hoef je niet meer te zien" roept hij en hij klimt van het bed af en wilt weglopen, maar ik grijp zijn pols en trek hem terug.
"Vertel me eerst waar je het over hebt, want ik heb letterlijk geen idee" roep ik nu terug terwijl de eerste traan over mijn wang naar beneden rolt. Harry ontwijkt mijn blik en schud woest zijn hoofd.
"Ik snap het al" roept hij en verward blijf ik hem aanstaren terwijl hij zijn hoofd naar me toe draait en me met woedende ogen aankijkt. "Je bent het vergeten omdat je waarschijnlijk spijt hebt van je daden. Nou weet je Anouk, heb spijt want mij ben je kwijt" gromt hij en hij trekt zich los.
"Voordat je wegloopt wil ik dat je verteld wat ik heb gedaan, waardoor je zo van slag bent" zeg ik en hij gromt en kijkt me opnieuw aan.
"Hoelang is dit al aan de gang? Hoelang doe je dit al achter m'n rug om? Sinds dat ik op tour ben, zo'n twee maanden?" roept hij en fronsend kijk ik hem aan.
"Hoelang is wat aan de gang Harry?" zeg ik terwijl ik een stap dichterbij zet. Harry schud zijn hoofd en doet wat stappen naar achteren.
"Dat je andere affaire hebt, doe nu niet zo dom Anouk, want ik weet er alles over" schreeuwt hij nu en ik krimp een beetje in. Een affaire? Die heb ik helemaal niet, wie heeft hem dit wijsgemaakt?
"Een affaire? Ik heb helemaal geen affaire, de enige van wie ik hou ben jij en de enige die ik wil ben jij. Van wie heb je dit?" roep ik nu terug terwijl ik de tranen van mijn wangen af veeg met de rug van mijn hand.
"Lieg niet tegen me" schreeuwt hij naar me en hij balt zijn handen als vuisten.
"Ik lieg niet" schreeuw ik terug. Ik haat schreeuwen, maar misschien dringt het zo bij hem binnen. Hij schud zijn hoofd en draait zich woest om.
"Verdwijn Anouk, ik wil geen liegende vriendin" roept hij en hij stormt de ruimte uit.
"Ik lieg niet, je moet me geloven Harry. Ik hou van je en ik wil niemand anders, ik heb nooit een affaire gehad. Ik haat mensen die vreemdgaan, dus waarom zou ik het zelf doen" roep ik huilend en loop zo snel mogelijk achter hem aan.
"Geloof je die ander nou eerder dan mij?" roep ik als hij me negeert. Hij stopt met lopen en draait zich om.
"Ja, want diegene had bewijs, dus waarom zou ik je geloven?" roept hij en ik ga voor hem staan.
"Omdat het niet waar is. Ik heb geen affaire met iemand Harry. Waarom zou ik dat doen, als ik een geweldig vriendje heb, die alles voor me betekent" snik ik en kijk hem met mijn betraande ogen aan.
"Had" gromt hij. "Je had een geweldig vriendje, ik ben het niet meer en ik wil dat je weggaat. Ik hoef je niet meer te zien want je hebt me al genoeg pijn gedaan en je blijven zien doet me alleen maar meer pijn" zegt hij boos en ik schud mijn hoofd.
"Geloof me alsjeblieft Harry. Ik lieg niet, ik lieg nooit tegen je" snik ik en pak zijn handen vast, maar hij trekt zich weer los.
"Als jij niet weggaat, dan ga ik zelf wel" gromt hij en hij draait zich om en wandelt op een snel tempo de bus uit. Het enige wat ik nog van hem zie is zijn rug, zijn krullen die door de lucht heen zweven door zijn snelle bewegingen en zijn gebalde handen. Geschokt en met tranen die over mijn wangen naar beneden rollen blijf ik stijf aan de grond staan. Is dit nu serieus echt gebeurd? Heeft de liefde van m'n leven me nou net beschuldigd van vreemdgaan en het uit gemaakt? Gebroken draai ik me om en laat me op de grote bank zakken en trek mijn knieën op en sla mijn armen eromheen. Ik wil hem niet kwijt.

Met veel moeite had ik me weer opgepakt en liep ik met een emotieloos gezicht rond over het erf van het stadium. Ook bij het concert kwam er geen lach vanaf, het enige waar ik naar keek was Harry die ook geen lach op zijn gezicht kon krijgen, zelfs niet toen de fans hem probeerde te laten lachen. Heel neutraal stond hij op het podium en staarde op de momenten dat hij niet hoefde te zingen voor zich uit. Hij maakte geen gekke bewegingen en deed ook niet lomp zoals hij eigenlijk altijd doet op het podium. Hij stond stil wanneer hij kon en liep soms sloom over het podium heen en dit komt door mij, of nou ja eigenlijk niet. Dit komt door de persoon die hem verteld heeft dat ik vreemd gegaan zou zijn, iets wat niet waar is. Ik wil helemaal niemand anders, ik wil Harry, maar hij mij nu niet meer en ik weet niet hoe ik dit kan oplossen, want hij gelooft me niet. Tijdens het concert keek hij me één keer in de ogen aan, maar draaide ook meteen zijn hoofd weer weg en was meteen de draad kwijt en zong de verkeerde tekst. Het doet me echt pijn om hem zo te zien, maar wat kan ik eraan doen? Ik weet niet eens wie hem dit wijs gemaakt heeft. Zijn het de fans? De media? Dat zijn de mensen die ons zo graag uit elkaar willen hebben. Ook ben ik heel erg benieuwd wat Harry bedoelde met dat die persoon bewijs had, want ik ben nooit vreemdgegaan, dus hoe kunnen ze bewijs hebben? Tot het einde toe was Harry uit zijn doen en nadat Liam het publiek bedankt heeft is hij het podium afgelopen zonder nog een keer om te kijken.

Het concert is afgelopen en ik loop buiten over het erf van het stadium. Ik hoor honderden fans om me heen gillen en op dit moment wordt ik er knettergek van omdat ik bonkende koppijn heb.
"Anouk" hoor ik achter me terwijl ik mijn tranen in probeer te houden, ik moet me nog even inhouden, straks in mijn hotelkamer kan ik alles loslaten. Ik draai me langzaam om en zie Niall op me afkomen.
"Anouk, ik weet dat je niet vreemdgegaan bent" zegt hij meteen en ik frons, waarom zou hij het niet geloven?
"En hoe ben jij erachter gekomen?" vraag ik met een brok in m'n keel.
"Omdat ik in je ogen zie hoeveel Harry voor je betekent. Ik ben de enige van de jongens die het niet geloofd en ik wil je helpen, maar je moet me nu wel eerst eerlijk vertellen wie deze jongen is" verteld Niall en hij pakt zijn mobiel en kijkt er geconcentreerd naar, maar draait uiteindelijk zijn mobiel mijn kant op. Ik kijk naar het schermpje en zie een foto van Nate en mij. Hoe komt hij hieraan?
"Dat is mijn neef Nate" zeg ik en kijk Niall aan, die me met verwijdde ogen aankijkt en dan keihard begint te lachen.
"Je neef" lacht hij en ik knik beduusd, waarom lacht hij nu?
"Harry denkt dat je met hem vreemd bent gegaan, bij het interview kreeg hij de vraag of hij deze jongen kende en Harry zei nee. Daarna werd er gezegd dat je vorige week veel tijd met hem besteed hebt en dat het waarschijnlijk je nieuwe aanwinst was, nu Harry niet in de buurt was" verteld Niall en mijn ogen worden groot.
"Meen je die, ik zou nooit wat met Nate nemen. Gadverdamme! Hij is m'n neef en hij was vorige week bij mij omdat zijn beste vriendin overleden was en hij iemand nodig had" leg ik Niall uit en hij knikt.
"Dit moeten we aan de andere vertellen" zegt hij en hij pakt mijn pols en wilt me meetrekken, maar ik hou hem tegen.
"Ze zullen me toch niet geloven Niall, ik heb geen bewijs dat hij mijn neef is" zeg ik en Niall gromt even en bijt op zijn lip. Volgens mij zit hij nu diep in gedachten. Hoe kan ik hun ooit duidelijk maken dat Nate mijn neef is en niet mijn lover?
"We moeten het gewoon proberen An, je wilt Harry toch terug. Als Harry echt een bevestiging wilt dan belt hij die Nate of je ouders maar op" zegt Niall en hij trekt me mee.
"Niall nee, vertel jij het maar. Ze mogen me niet meer, dus waarom zouden ze naar mij luisteren" zeg ik en Niall zucht en knikt dan.
"Ik zal m'n best doen" zegt hij en rent dan terug naar het gebouw, terwijl ik me weer omdraai en een andere kant op loop.

Samen met Josh, Sandy, John, Dan, Lou en Lux zat ik in één van de auto's richting het hotel. Gelukkig mocht ik nog wel met ze meerijden, anders had ik niet geweten hoe ik bij het hotel zou komen. Bij het hotel stapte ik meteen uit en loop langs de fans naar de ingang van het hotel, in mijn ooghoeken zie ik wat verwarde blikken, want meestal kwam ik altijd tegelijk met Harry als ik erbij was, maar vandaag niet. Ik loop naar binnen en hoor nog net een andere auto achter me stoppen, waarschijnlijk de jongens.
"Anouk wacht" hoor ik een al te bekende hese stem achter me roepen en meteen sta ik stil en draai me langzaam om. Hij sprint langs de fans het hotel binnen en stopt precies voor me, op zo'n dertig cm afstand. Ik bijt op mijn wang terwijl de tranen alweer in m'n ogen beginnen op te wellen. Wat wilt hij zeggen? Dat ik hem met rust moet laten zoals hij eerder vandaag gezegd had of dat hij een sukkel is en naar me had moeten luisteren? Ik hoop natuurlijk op het tweede.
"Het spijt me" zegt hij dan heel zacht, maar ik kon het nog net horen. Ik kijk ietsjes op en mijn blik haakt in de zijne.
"Voor wat?" vraag ik nog altijd met een brok in mijn keel, de hele avond heb ik daar al last van.
"Dat ik een interviewer geloofde inplaats van jou" zegt hij en hij bijt erna op zijn lip. Ik zet een stap naar hem en breng mijn hand naar zijn gezicht en leg hem op zijn wang neer en met mijn duim streel ik zijn lip tussen zijn tanden vandaan.
"Geloof je me nu dan als ik zeg dat ik nooit vreemd gegaan ben en ik alleen van jou hou" vraag ik zachtjes. Bang voor een antwoord die ik niet wil horen.
"Ja, ik geloof je" fluistert hij en blijft me aankijken terwijl hij nog iets dichterbij komt staan.
"Ik had naar je moeten luisteren, maar ik was gewoon zo boos en verdrietig" fluistert hij zachtjes en ik knik lichtjes.
"Is het nu weer goed dan?" vraag ik een tikkeltje nerveus, al denk ik dat het wel weer goed zal zijn, anders hadden we waarschijnlijk niet zo gestaan. Ik voel Harry's handen op mijn heupen en hij trekt me dichter tegen zich aan.
"Nadat ik het op een goeie manier goed heb gemaakt, is alles weer okay" fluistert hij tegen mijn lippen aan en dan voel ik zijn zachte lippen tegen de mijne aan en krijg ik eindelijk mijn eerste kus sinds ik hier aangekomen ben.
"Yes" hoor ik Niall nog roepen, maar verder krijg ik niks meer mee en richt ik me op onze kus midden in de lobby. Onze lippen glijden liefdevol en rustig over elkaar terwijl mijn armen ondertussen om zijn nek geslagen zijn. Na een best wel lange en rustige kus trekken we ons terug en open ik mijn ogen om hem aan te kijken. Hij trekt me nog iets dichter tegen hem aan en wikkelt zijn armen steviger om mijn middel.
"Come with me" fluistert hij hees in mijn oor en voordat ik het door heb heeft hij me losgelaten en opgetild. Geschrokken kijk ik hem aan en hij lacht zachtjes en loopt richting de lift, waarschijnlijk gaan we nu naar zijn hotelkamer.
"Doe het veilig" hoor ik Liam nog roepen, maar heb verder alleen aandacht voor Harry, die me als een prinses in zijn armen vast heeft. Zodra we in de lift staan en erna boven zijn en we bij de juiste deur zijn aangekomen laat Harry me terug op mijn voeten staan om zijn sleutel te zoeken, zodra hij hem gevonden heeft opent hij de deur en trekt hij me mee naar binnen om erna de deur weer te sluiten en mij er tegenaan te drukken.
"Het spijt me zo ontzettend An" fluistert Harry in mijn oor terwijl hij zijn lichaam tegen die van mij aandrukt.
"Strip voor me" fluiter ik met een kleine grijns op mijn gezicht. Harry trekt zich terug en kijkt me fronsend aan en wilt zijn mond openen, maar ik leg mijn vinger tegen zijn lippen.
"Je wilt het toch goed maken" zeg ik en blijf hem aankijken. Hij schud zachtjes zijn hoofd, maar doet dan toch een aantal stappen naar achteren en begint langzaam en zorgvuldig zijn kleren uit te trekken. Lip bijtend leun ik tegen de deur aan en hou alles in de gaten. Harry beweegt steeds soepeler met zijn lichaam terwijl hij stukje voor stukje zijn blouse, schoenen, sokken en broek uittrekt. Zodra hij alle kledingstukken behalve zijn boxer uit heeft, duw ik me van de deur af en loop naar hem toe en leg mijn handen op zijn borstkas en duw hem naar achteren. Hij houd me niet tegen en loopt zoals ik wil naar achteren tot hij bij het bed is en achterover valt. Hij wilt me meetrekken, maar ik doe al een stap achteruit. Langzaam begin ik mezelf ook te ontdoen van mijn kleding en als ik in m'n lingerie voor hem sta laat ik mijn blik over zijn lichaam glijden. Er is al een kleine bobbel in zijn boxer aanwezig en een grijns kan ik niet onderdrukken.
"What do you wanna do with me?" vraag ik zachtjes en glij met mijn hand over mijn borst, die nog verstopt zit onder mijn bh.
"Everything" zegt hij hees terwijl zijn blik over mijn lichaam glijd.
"Turn me on Styles" zeg ik en ik doe wat stappen naar achteren en laat me op de bank zakken, die in de kamer staat en blijf Harry goed in de gaten houden. Hij komt wat omhoog en kijkt me aan.
"What do you want me to do?" vraagt hij hees en hij haalt een hand door zijn krullen.
"To turn me on, without touching me" grijns ik en zijn ogen verwijden iets en opnieuw schud hij zijn hoofd.
"Why so difficult?" mompelt hij terwijl hij zich iets naar achteren verplaatst op het bed.
"Because you have to make something right" zeg ik terwijl er nog altijd een grijns op mijn gezicht staat. Hij gromt even en kruipt nog verder naar achteren tot hij met zijn rug tegen de muur zit. Hij pakt een kussen en plaatst die achter zijn rug voor een fijnere houding. Ik ben benieuwd hoe hij dit gaat doen. Zijn rechterhand glijd over zijn blote torso en met zijn hoofd leunt hij tegen de muur aan, terwijl hij me aan blijft staren. Zijn hand glijd verder naar beneden en ik bijt op mijn lip als hij zijn hand over de bobbel in zijn boxer zie glijden, hij kreunt zachtjes en trekt zijn hand terug, om vervolgens zijn hand in zijn boxer te laten glijden en op zijn lip te bijten. Hij pakt zijn lid vast en begint zichzelf te bevredigen. Verschillende gevoelens razen door mijn lichaam, het lukt hem nog ook om me op te winden. Dit beeld voor me wind me letterlijk op. Harry trekt met zijn andere hand zijn boxer omlaag en zijn lid komt te voorschijn, terwijl zijn rechterhand een trekkende beweging maakt.
"Anouk please" kreunt Harry terwijl zijn ogen dichtgeknepen zijn. Ik sta langzaam op en loop naar het bed toe en kruip erop. Harry opent zijn ogen en laat zijn lid los zodra hij me ziet zitten. Ik kruip naar hem toe en neem plaats op zijn bovenbenen en leg mijn handen in zijn nek.
"I love you" fluister ik en druk dan mijn lippen tegen de zijne. Zijn handen glijden over mijn lichaam en al snel heeft hij mijn bh los geklikt en stopt hij de zoen en schuift hij de bandjes over mijn armen naar beneden. Hij kijkt naar mijn borsten en gooit mijn bh weg.
"You're beautiful" zegt hij hees en zijn handen omsluiten mijn borsten en hij begint ze zachtjes te masseren. Ik laat mijn hand uit zijn nek glijden, langs zijn borstkas naar beneden, streel heel even over zijn buik en kom dan aan bij zijn erectie, die ik vastpak en met mijn duim even over het topje glij.
"Fuck An" gromt Harry en zijn handen glijden verder over mijn lichaam, tot ze bij mijn kont aangekomen zijn. Hij laat zijn handen mijn slip inglijden en legt ze op mijn kont neer. Hij trekt me dichter naar hem toe en ik trek mijn hand terug voordat ie straks vast zit tussen ons in. Hij schuurt met zijn erectie langs mijn slip en kreunt.
"I want you so badly" gromt hij en hij drukt zijn lippen op de mijne. terwijl hij nu mijn slip uit probeert te werken, maar echt ver komt hij niet. Ik stop de kus en kom omhoog. Harry trekt mijn slip verder naar beneden en ik draai me om - om hem zelf verder uit te trekken en naast het bed neer te gooien. Ik kom weer omhoog en sla mijn been over Harry's benen heen. Hij legt zijn handen op mijn heupen en trekt me dichterbij, één hand laat hij tussen mijn benen glijden en streelt langs mijn schaamlippen.
"You're wet" zegt hij hees voordat zijn lippen mijn tepel omsluiten en zacht begint te knabbelen. Zijn vingers tussen mijn benen glijden ondertussen langs mijn clitoris en ik leg mijn hoofd in m'n nek en knijp mijn ogen dicht, terwijl zachte kreunen mijn mond verlaten. Uiteindelijk stopt Harry en trekt zich terug om vervolgens iets om te draaien en het laatje van het nachtkastje te openen en een pakje condooms eruit te pakken. Ik grijns en gris het uit zijn handen om het vervolgens te openen en er één aan hem te geven, terwijl ik het doosje weer terug in het laatje gooi. Harry opent de verpakking en doet de condoom om. Ik kruip dichterbij als hij klaar is en leg mijn handen weer in zijn nek.
"I love you An" fluistert hij en hij kijkt me aan. Ik glimlach en druk mijn lippen op de zijne en ik laat me iets zakken, terwijl Harry zijn lid vasthoud en hem in de goeie richting brengt. Zodra hij een stukje in me gegleden is, trekt hij zijn hand terug en legt die op mijn heup neer.
"Fuck" gromt hij zodra ik verder naar beneden zak. Ik leg mijn voorhoofd tegen zijn schouder en kom weer iets omhoog om erna in één keer weer te zakken. Fuck, dit voelde goed. Ik begin een rijdende beweging te maken en Harry duwt me telkens wat harder naar beneden en beide kreunen we van genot. Ik kom iets omhoog en draai zijn hoofd naar me toe, om vervolgens mijn lippen op de zijne te drukken. Harry tilt me iets op om vervolgens zelf iets omhoog te komen en me neer te leggen op het bed, zonder zich uit me te laten glijden. Hij komt nu bovenop me liggen en versneld onze kus wat, terwijl hij nu meteen in een snel en hard tempo begint te stoten. Onze tongen draaien langs elkaar, maar al snel stoppen we de zoen door ademnood.
"Harry" kreun ik en trek zachtjes aan zijn krullen, terwijl het lekkere gevoel mijn lichaam overneemt. Ik wikkel mijn benen stevig om zijn middel en voel hem meteen nog dieper in me komen. Hijgend hangt Harry boven me en ik glij met mijn hand over zijn zwaluw tatoeage. Dat is absoluut mijn favoriet van al zijn tatoeages en hij heeft er nog al wat. Ook de handshake achterop zijn linkerarm vindt ik prachtig en leuk bedacht. Ik beweeg mijn lichaam mee op zijn ritme terwijl het zweet me uitbreekt en ik het hartstikke benauwd krijg.
"I'm almost coming" gromt Harry na een tijdje en ik leg mijn handen op zijn bovenarmen en probeer mijn spieren wat samen te trekken om het gevoel nog iets te versterken.
"Go on" kreun ik en leg één hand op zijn kont. Hij stoot hard, maar onregelmatig door en zo kom ik steeds dichter bij mijn hoogtepunt. Harry ademt zwaar en hij heeft zijn ogen dichtgeknepen.
"I can't hold it anymore" kreunt hij en ik span me iets aan en een luide kreun verlaat Harry's mond terwijl hij zich nog iets verder omhoog duwt en zijn hoogtepunt behaald. Door zijn gekreun en het opzwellen van zijn lid behaal ook ik mijn hoogtepunt en Harry laat zich hijgend omlaag zakken en rijd zachtjes zijn orgasme uit.
"You're amazing An" hijgt hij en hij drukt zijn lippen op de mijne.
"I forgive you, for blaming me" zeg ik na de kus en hij kijkt me aan, terwijl hij zich uit me trekt.
"I love you"
"I love you too" zeg ik terug en hij haalt de condoom van zijn lid af en gooit hem weg. Ik draai me om en leg mijn hoofd op het kussen en Harry komt naast me liggen en trekt me in zijn armen. Ja, ik ben blij dat het weer goed is want ik wil hem gewoon niet kwijt en ik zal nooit vreemd gaan. Zo ben ik gewoon niet en ik wil Harry gewoon voor altijd in mijn leven houden. Waarom zou ik vreemdgaan als ik al een geweldige jongen heb? Hopelijk geloofd hij nu niemand meer behalve mij met zulke dingen en we dit nooit meer mee hoeven te maken want ik hou van hem en alleen van hem.

Reacties (2)

  • agirlx

    Het einde heb ik niet gelezen, maar aan het begin is Niall geniaal:)

    5 jaar geleden
  • biancadokkum

    Super geschreven <3

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen