Foto bij 2.25 Harry Styles

Zondag 19 april 2020

"Misschien heeft een verpleegster haar meegenomen om testjes te doen?" zei Niall twijfelend en alsof het zo geplant was kwam er net een verpleegster binnen. "Goede-" Ik onderbrak haar door te vragen of ze soms Rose meegenomen had. Please zeg ja,...

"Wat bedoeld u meneer?" vroeg de verpleegster verbaasd. "Rose is weg." schreeuwde ik in haar richting en ik maakte een beweging met mijn arm richting het bedje waar Rose in zou moeten liggen. "Meneer, blijf rustig alsjeblieft. Het moet een misverstand zijn, ik vraag even aan mijn collega's of zij soms iets gezien hebben." probeerde ze me te kalmeren, waarna ze snel de kamer verliet. Het geluid van gehuil vulde plots de stille kamer. Snel draaide ik me om om te kijken waar het vandaan kwam. Mijn ogen gleden over Niall, Zayn en vielen uiteindelijk op Liam die een huilende Jack in zijn handen had.
Een geïrriteerde zucht verliet mijn lippen. Ik vond dat het veel te lang duurde voor ze terug kwam en ging die verpleegster zoeken.
Ik stapte de gang door op zoek naar die verpleegster en hoorde plots een bekende stem achter me. "Harry." riep de vrolijke stem van mijn schoonmoeder. Ik draaide me om en zag Jaan, Peter en Ann me vol verwachting aankijken. "Oh, hallo. Ga maar al naar binnen ik ga nog even, euh.., iets regelen." mompelde ik luid genoeg zodat ze het zouden verstaan. Ik wou hen niet onnodig ongerust maken.
Niet veel later passeerde ik langs het bureautje waar alle verpleegsters zitten om papierwerk te doen. Er was een glazenraam waardoor ik kon kijken wat er allemaal gebeurde binnen in het kantoortje. Er waren twee verpleegsters in het kantoortje, degene die aan het bellen was herkende ik als de verpleegster die net in Lauren's kamer gekomen was en die andere zag er nog maar een jaar of 22 uit en was waarschijnlijk nog niet lang afgestudeerd.
De jongste merkte mij op en stopte met heen en weer door de kamer lopen. Ze zei nog iets tegen de andere en kwam toen naar buiten. "Hebben jullie Rose al gevonden?" vroeg ik zo kalm mogelijk. Amy -Ik had haar naam net op haar naamkaartje die aan haar schort hing gezien- keek even naar de grond en dan weer omhoog. "We hebben geen idee waar uw dochter naartoe kan zijn, mijn collega is nu de politie aan het verwittigen. Hopelijk kan de politie jullie daarna verder helpen. Het spijt ons echt heel erg meneer, we hebben nog nooit zoiets meegemaakt." liet Amy me weten. "Nee, Verdomme. Wat voor klote ziekenhuis is dit!" riep ik tegen haar. Ik wist wel dat ze er niets aan kon doen maar het was eruit voor ik het besefte. "Sorry." mompelde ik snel daarna. "Harry?" hoorde ik een lichte stem achter me. Ik draaide me om richting haar. Lauren keek me met betraande ogen aan. Het brak me om haar zo te zien, het brak me om te horen dat Rose weg was, maar ik moest me sterk houden voor Lauren. "Vinden ze haar nog terug?" vroeg Lauren en haar ogen keken me vragend aan maar ook tegelijk smekend. Haar ogen vroegen om een positief antwoord. Ik kon niet tegen haar liegen, maar ik wist zelf ook niet wat er zou gaan gebeuren. "Ik weet het niet." zei ik en keek recht in haar bruine kijkers die zich met water vulden. Niet veel later liep en traan over haar wang. Ze liep met kleine pasjes naar me toen en begon te snikken eenmaal ik mijn armen om haar heen sloeg. Ik had moeite om het zelf droog te houden, maar één traan wist toch langs mijn kaak naar beneden te rollen. Ik wiegde het huilende meisje in mijn armen zachtjes heen en weer en wreef over haar rug. Het hielp niet veel, maar ik wou dat ze voelde dat ik er voor haar was.

De politie was net geweest en ze hadden Lauren en mij ondervraagt. Ze zouden alles doen wat ze konden hadden ze gezegd. Lauren zat in bed wat voor zich uit te staren, haar wangen waren nog nat van de tranen, ik zat naast haar en staarde naar onze verstrengelde vingers. Lauren was ontslagen uit het ziekenhuis intussen. "Harry, mis je haar?"

Hey,
Het is paasvakantie! yay! Twee weekjes vrijaf. Ik hoop dat jullie goede punten hadden op jullie rapport, ik ben anders ontzettend blij met mijn punten.

Heeft iemand een idee waar Rose naartoe is?

LUFU

Reacties (6)

 • Floortjedoor

  Ik moet ook nog 2 weken wachten...
  Ik denk dat Jill er wat mee te maken heeft. Want wie anders?

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Ik moet nog super lang 3weken ofzo:(en rose is bij Jill;)

  5 jaar geleden
 • Melanie_x

  Heb jij nu al vakantie, ik ga over 2 uurtjes naar Texel met de klas

  5 jaar geleden
 • CarrotGirll

  Whee vuistje heb ook vakantie nu:)happy!!!!

  5 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Waarom zijn er mensen die nu al vakantie hebben?
  Ik moet nog 2 weken!
  Snel verder xx

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen