Foto bij The new boy

De deur opent en daar loopt hij binnen. Ik wordt ineens echt zenuwachtig het was een hij! Lily keek ook heel blij. Ik denk dat ieder meisje blij zou zijn met een jongen. Tenminste als hij knap was. 'Maak kennis met Josh Hutcherson.' Zegt meneer Van Mol. Met die woorden haalt hij me ook uit mijn dagdromen. Oh my god hij was niet gewoon knap, hij was knapper dan knap. We doen meteen een kennismaking rondje. En omdat meneer op het geweldige idee gekomen was om mij vooraan te zetten , mag ik dus beginnen met me voor te stellen. Ik begin meteen dan ben ik er sneller vanaf. 'Ik ben jennifer ,ik ben 16 jaar bijna 17. Ik woon bij mijn vader en stiefmoeder. Ik heb geen broers of zussen. Ik heb 3 katten en een paard. Dat was het wel wat.' Waarom moest ik ook als eerste. Hij kijkt wel redelijk geïnteresseerd maar dat doet hij gewoon omdat hij nieuw is toch? Ik luister ook naar de andere soms leer je zo je klas beter kennen. Niet dat het veel zin heeft, het is toch het einde van het schooljaar. Als een van de laatste is Lily aan de beurt. 'Ik ben Lily ik ben al 17 geworden. Ik woon bij mijn vader en moeder. Ik heb geen broers of zussen. Ik heb wel een Duitse herder die me gezelschap bied. Nu is Jayson.' Zei Lily zodat we snel verder gaan. Jayson was de voorlaatste die moest, nu was de enige nog Josh, hij moet zichzelf ook voorstellen. 'Ik ben Josh ik ben 17. Mijn ouders zijn gestorven vlak na mijn geboorte. Sinsdien woon ik in een weeshuis. Daar kan ik weg vanaf mijn 18. Ik heb geen broers of zussen en geen huisdieren. Ik zou wel een hond of een kat willen maar, dat mag niet in het weeshuis. ' Wauw, bizar hoeveel je van iemand kan weten door een stomme kennismaking.

'Josh jij mag naast Jennifer gaan zitten. Jennifer toon jij hem straks ook het gebouw samen met Lily? Vraagt hij dat nu serieus aan mij? 'Ja hoor meneer.' Natuurlijk wou ik dit. Geen haar op mijn hoofd zou daaraan twijfelen. De les is even saai als anders behalve dat er een echte hottie naast me zit. Hij geeft me een briefje ik kijk vlug of meneer Van Mol niet kijkt. Hij kijkt niet, nu heb ik de gelegenheid om het te lezen.
Heey,
Kan je me vanavond na school misschien ook een beetje de buurt laten zien? Het is niet dat ik vaak buiten kom. Misschien samen met je vriendin?
Groetjes Josh

Oh my god natuurlijk wil ik dat. Wacht, samen met Lily zou hij misschien verliefd zijn op haar? Nee dan zou hij het briefje wel aan haar gegeven hebben. Ik schrijf snel een briefje terug.
Heey,
Ja hoor natuurlijk Lily en ik willen je graag daarmee helpen. Ik moet het wel even vragen aan mijn stiefmoeder, want het is niet dat ik veel mag. Ik weet wel een leuke dancing.
Groetjes Jennifer.

Ik kijk weer naar meneer ik wil echt niet nablijven dan heb ik pas een probleem met mevrouw "heks". Ik grijp mijn kans hij kijkt even niet. En ja hoor het lukt. Josh leest het briefje en kijkt naar mij. Hij knipoogt of ja dat was toch wat hij probeerde. Het ziet er echt hilarisch uit. Ik heb nog nooit iemand zo'n grimas zien trekken. Ik moet mijn lach zien in te houden. Het is echt moeilijk. Ik hoor de bel gaan. Oef gered door de bel. Ik loop meteen naar Lily om over het briefje te vertellen. We lopen snel verder we moesten, ik noem het liever mogen Josh de school laten zien. We doen het snel. We weten als we niet snel doen dat er geen lekker eten meer over is in de kantine. We vragen of Josh mee bij ons aan tafel komt zitten maar, hij zegt dat hij misschien maar eens kennis moet gaan maken met de jongens. Hij heeft gelijk, dat is slim. We laten hem dan ook maar snel gaan.

Reacties (2)

 • Karma_

  Leuk!
  Ik lees snel verderxD

  6 jaar geleden
 • SamDonoghue

  Leuk:)
  Snel verder
  xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen