Foto bij A date?

De bel ging alweer. Eindelijk het einde van de dag. Ik bel vlug naar mijn stiefmoeder, en vraag of ik een nieuwe jongen de stad mag laten zien. Haar antwoord verbaasd mij. Ik mag gewoon gaan. Heb ik haar wel goed verstaan? Maar goed, het belangrijkste is dat ik mag. Ik loop vlug naar Lily en vertel het haar ook zij is heel erg verrast. 'Ze zei ja? Wat moet je dan als wederdienst ?' Ook Lily geloofd het niet. 'Ik moet helemaal niets doen. Gewoon op tijd zijn voor het eten, als ik al wil mee eten . ' Zeg ik en de verbazing op Lily's gezicht wordt alleen maar groter. 'Laten we dan gaan eten in de MCdonalds. Hij komt uit Londen dus, dat kent hij vast niet.' Lily komt altijd met de slimste ideeën. ' Ja is goed maar, zullen we Josh dan maar eens gaan halen?' Gelukkig dacht ik eraan dat Josh nog niet bij ons is. ' Shit, misschien hebben we hem nodig als we hem de stad willen laten zien. Dat kan best handig zijn. ' Wat een slimme opmerking van Lily. We lopen door de gang .

Maar we zien geen spoor van Josh. 'Misschien is hij bij de directeur?' Het lijkt me logisch als je nieuw bent dat je naar de directeur moet. 'Ja, laten we daar eens gaan kijken. We lopen stevig door zodat we zeker op tijd waren . We willen denk ik allebei dat hij denkt dat we overal te laat komen. We moeten nog één trap af en dan, meteen naar rechts afslaan. We lopen super snel de trap af want, we horen Josh zijn stem. Alleen nog naar rechts afslaan. Ik neem een korte bocht zodat Lily een niet al te grote bocht moet nemen. Natuurlijk moet dit weer bij mij gebeuren. Ik loop regelrecht tegen Josh aan. Al zijn boeken vliegen op de grond. Waarom moest ook juist vandaag de boekenverkoop zijn voor nieuwe leerlingen! 'Euh, het spijt me. Ik had je niet zien lopen.' Zeg ik snel. 'Maakt niet uit. Nu weet ik tenminste dat mijn boeken voor mij vallen. ' Hij is echt grappig en we kunnen daarom ook allemaal inclusief de directeur onze lach niet inhouden. 'Komaan zo is het genoeg. Naar huis jullie. Ik heb nog belangrijke dingen te doen. ' Er moet ook altijd een verpester zijn op een grappig moment en meestal is dat de directeur zoals nu. We lopen dan ook maar allemaal weg. ' Hoe kom je erop om zoiets te zeggen? Het was echt grappig. En de blik van de directeur. Geweldig!' Josh mag weten dat we het grappig vinden toch? ' Ik vind het gewoon gepast en ik zei gewoon wat er gebeurdde. Zegt Josh waardoor Lily en ik weer in een lachbui vast geraken.

'Kom dan laten we je de stad zien. ' Zei Lily. 'Ooit al gehoord van een MCdonalds? ' Vraag ik aan Josh, terwijl ik heel benieuwd ben naar zijn antwoord. 'Nee, in Londen heb je alleen Nando's . ' Dan gaan we toch in de Mcdonalds eten.' Zegt Lily. 'Ja hoor is goed.' Josh vertrouwd ons. Ik zie de MCdonalds en zeg dat Josh zijn ogen moet dichtdoen. Lily kijkt me ook eerst raar aan maar, had al snel door waarvoor ik het dow. Het heeft een beter effect. Nu staan we voor de Mcdonalds.' Josh je mag je ogen weer opendoen. ' Hij kijkt niet naar de MCdonalds hij kijkt naar mij. Ik verdrink in zijn prachtige bruine ogen. Mensen zeggen altijd dat bruin gewoon bruin is maar, dat is bij hem toch niet waar. Hij blijft nog even naar mij kijken en kijk dan toch maar naar de Mcdonalds 'Wauw...' Josh weet niet wat zeggen. 'Wat is er? ' Vroeg Lily om er nog een schepje bovenop te doen. ' Het is zo anders. ' Zei Josh. Ik wou niet dat Lily nog meer vragen ging stellen dus : 'Gaan we naar binnen iets eten?' Vraag ik om het irritante moment te vermijden. ' Ja hoor is goed. ' En we lopen met z'n drieën naar binnen.

Reacties (2)

 • SamDonoghue

  Kei leuk;)
  Alleen zelf nog eens nalezen eh lieverd:D
  xx

  7 jaar geleden
 • StylesNicole

  Ik wil mijn groene ogen eigenlijk ook ruilen met bruine, haha. Bruin is mooi!

  Owja nog een tip: het is niet ' ik wou' , maar ' ik wilde'.;)

  Geen kritiek hoor , mar het viel me op.
  Xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen