Foto bij 2.26 Lauren De Ruyck

Ik heb iets bijgewerkt aan de spoiler. Neem een kijkje AUB!


Zondag 19 april 2020

"Harry, mis je haar?"
Verbaasd keek hij op. “Ja natuurlijk! Waarom vraag je dat?” vroeg hij. “Nou, je huilt niet, je toont helemaal geen emotie. Het is net of het kan je allemaal niets schelen.” Ik stopte even om zijn reactie te zien. Hij keek me lipbijtend aan. “Je hoeft je niet sterk te houden voor mij babe.” fluisterde ik. Harry sloeg zijn ogen neer en liet mijn hand los. Hij keek naar zijn handen maar zei niets. “Harry?” vroeg ik wat onzeker. Het bleef stil. “Schat, zeg alsjeblieft iets.” De enige reactie ik van hem kreeg was dat hij zijn positie veranderde. Hij steunde nu met zijn ellebogen op zijn benen en keek wat triest voor zich uit. Niet goed wetend wat ik moest doen legde ik mijn hand op zijn schouder.
Deze actie zorgde ervoor voor dat er iets loskwam bij Harry. Eén traan werd gevolgd door meerdere tranen, hevige uithalen en hartverscheurende snikken. Harry nam mijn hand weer vast en gooide zichzelf half op het bed waar ik in lag. Hij had zijn hoofd in zijn gekruiste armen op bed gelegd maar hield nog steeds stevig mijn hand vast. Zijn schouders schokten en hij bleef huilen. Vol medelijden en niet goed wetend wat doen keek ik hem aan, ik wist exact wat hij voelde. Hij wilde Rose al even graag terug als ik dat wilde en dat wist ik, dat had ik al lang in zijn ogen gezien. Hij hield zich sterk, maar dat wou ik niet. Ik wou dat hij brak. Versta me niet verkeerd, ik vind het vreselijk om hem zo te zien, maar ik wil gewoon niet dat hij alles opkropt.

“Ik wil haar zo graag zien opgroeien, haar verzorgen als ze ziek is, haar luiers verversen, boos zijn op haar als ze iets doet wat ze niet mag, haar beschermen tegen slecht mensen, haar eerste stapjes zien, haar eerste woordjes horen.” zei Harry met een gebroken stem, tranen liepen nog steeds over zijn wangen maar het snikken was verminderd. Ik voelde hoe de tranen zich bij mij ook weer een weg naar buiten zochten en zo zich een weg baanden over mijn wangen. Wat Harry zei weerspiegelde exact hetgeen waar ik ook al aan gedacht had. Harry had zich intussen al wat beter op het bed gelegd. Ik speelde met mijn handen in zijn haar zoals hij het graag had. “Laten we eerst naar huis gaan.” zei ik en boog wat naar voor om hem een kus te geven. Ik voelde Harry knikken en hij stond op. Zijn ogen waren rood van het huilen, ik had hem nog nooit zo gebroken gezien. Hij staarde door het raam en zuchtte. Ik kon al raden waarom, al sinds Harry hier is staat er een hele horde fotografen, journalisten en fans aan de ingang van het ziekenhuis te wachten op Harry en vooral op de baby.
Harry nam onze zonnebrillen van tafel en gaf me de mijne aan. Ik stond ook. Ik nam mijn weekendtas en Harry nam de cadeaus die we van de bezoekers gekregen hadden. “Let’s go.” fluisterde Harry voor hij zijn vrije hand rond mijn heupen legde. Ik deed hetzelfde bij hem, zo zochten we bij elkaar steun. We stapten de ziekenhuiskamer uit en meteen kwamen Amy en de oudere verpleegster naar ons toe. “Wij willen jullie nogmaals onze excuses aanbieden. We zullen er alles aan doen om jullie te helpen om Rose terug te vinden. Jullie kunnen op ons rekenen. Wij hopen voor jullie dat Rose snel gevonden wordt.” vertelde de oudere dame. We bedankten haar en namen afscheid.

Harry en ik stapten de lift uit naar de uitgang van het ziekenhuis waar vier mannen stonden die ik vaag herkende als bodyguards van One Direction. Ze keken ons aan en hielpen ons om door de massa heen te raken. Harry hield me stevig vast en we keken beiden naar beneden, zodat de mensen de rode kringen, die onze zonnebrillen niet konden bedekken, niet zagen.

“Waar is jullie baby?”

”Is het een jongen of een meisje?

”Wat is zijn of haar naam?”

”Harry hier!”

”Lauren! Waar is het kind?

Vele vragen werden ons toegeroepen maar we reageerden niet. “Waar is jullie baby?” en Waar is het kind? hoorden we het meeste en dat was een vraag die ik ook graag beantwoord zou hebben.

Heyhey,
Soo, wat denken jullie?

LUFU

JustMe123 gaat eindelijk verder met haar verhaal We're fake dating! ft. One Direction.!! Ga allemaal zeker eens een kijkje nemen. (en misschien een abo?)

Reacties (8)

 • Floortjedoor

  Owh, dit is zo triest! En dan gaat de pers natuurlijk afvragen hoe en wat..

  5 jaar geleden
 • thatonechild_xo

  sooo ik denk dat je maar eens veder moet gaan want klaar ben jij nog niet jongedame!!!

  5 jaar geleden
 • RomyxHarry

  Ik denk dat Jill haar heft of miss haar vader ofzoo??
  maar snellll verderrr je bent amazayn!:)

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Ouhn gooddddddd, en die Harry gif is hoottttt

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Jill denk ik...

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen