Foto bij 2.27 Lauren De Ruyck

Donderdag 23 april 2020

Ik heb in de voorbije dagen, veel gehuild, al mijn vrienden opgebeld om te vragen of ze iets wisten, ongericht dingen gezocht op internet (en niets gevonden natuurlijk), weinig geslapen en gegeten, me zorgen gemaakt om waar Jill zou kunnen zijn en waar Rose is.
Het gedacht dat Jill iets te maken had met de verdwijning van Rose was eigenlijk nog niet in me opgekomen. Harry, Gemma, Niall en Sophia hadden me al gevraagd of Jill er misschien niet iets mee te maken had maar dat kon niet. Misschien wel, maar ik wilde het gewoon niet geloven. Jill zou zoiets niet doen, toch?

Harry zou vandaag terugkomen van Dublin om optredens te geven in Londen. Hij mocht van Paul zolang hij wilde thuisblijven, maar dat heeft hij niet willen doen en hij is naar Beflast en Dublin geweest om nog 2 of 3 optredens te doen. Hij heeft tijdens elk concert aan de toeschouwers gevraagd om rond te kijken of ze toevallig Rose niet vinden. Ook heeft hij op twitter en instagram een oproep gedaan aan al zijn fans en vrienden om uit te kijken naar Rose met een foto erbij van toen ze pas geboren was en toen ze nog bij ons was.
De politie is al 5 dagen aan het zoeken en de fans helpen geweldig goed maar er is nog steeds geen spoor van Rose.
Maxime had al duizenden keren gebeld naar Jill, zonder resultaat. Ze heeft zelfs sinds kort haar nummer verandert. Ik wist dat allemaal van Maxime want hij is hier gisteren geweest en we hebben samen een potje gehuild, hij omdat hij Jill mist en ik omdat ik Jill en Rose mis. Jill had een kort briefje achtergelaten voor al haar vrienden waarin staat dat ze ons gaat missen maar dat ze geen andere keuze had. Ik vraag me wel af waarom ze weg is, zou het iets te maken hebben gehad met het feit dat ze al de hele tijd zo somber rondliep?

“Ik ben terug.” hoorde ik de hese stem van Harry door het huis roepen. Ik zette de laptop die ik op mijn schoot had naast me neer en ging rechtstaan om hem een kus te kunnen geven. “Goede optredens gehad?” vroeg ik. Hij knikte.
“Wat heb jij al die tijd gedaan?” vroeg hij zoals gewoonlijk. “Ik? Wat ik al die tijd gedaan heb? Oh, ik ben gezellig gaan uit eten met de meiden en ik heb me geweldig geamuseerd!” zei ik ironisch. “Wat denk je nu zelf Harry! Ik heb gezocht naar Rose, ik heb elke dag door de straten van Londen gereden om te kijken of ik nergens iemand met haar zag! Ik heb gezocht, iets wat van jou niet gezegd kan worden. Je laat verdomme anderen voor jou zoeken, in plaats van zelf ook maar iets te doen!” schreeuwde ik kwaad in zijn richting. Alle frustraties en de slapelozenachten van de voorbije dagen vlogen eruit en Harry was het slachtoffer, ik weet nu al dat ik hier morgen spijt van ga hebben.
Harry keek me geschrokken aan en daarna woedend. Hij wilde iets terugzeggen maar ik was hem voor. “Het is ook niet dat je je veel zorgen over mij maakt! Hoeveel keer in de voorbije dagen heb je me gebeld om te vragen of het wel met me gaat en of ik misschien al een spoor had waar Rose zou kunnen zijn?!” Even bleef het stil. “2 keer Harry, 2 keer! Liam en Louis hebben me zelf meer dan twee keer gebeld om te vragen hoe ik me voelde.” riep ik weer.
“Het spijt me Lau, ik weet gewoon ook niet goed hoe ik met de situatie om moet gaan.” zei hij met neergeslagen ogen. “Precies of ik heb een idee hoe en wat ik hiermee moet!” riep ik terug. “Lau, je bent moe en je bent veel te mager.” Harry probeerde zijn armen rond mij heen te slaan om me te kalmeren. Ik was intussen al weer beginnen huilen. Ik sloeg op zijn borst, ik was nog steeds kwaad op hem, ik weet eigenlijk niet waarvoor. Ik gaf het op toen mijn knieën het begaven en ik op mijn knieën op de grond zat. Harry ging ook op zijn knieën zitten en nam me in z’n armen. Ik stribbelde niet tegen en huilde tegen Harry z’n borst.

Hellooo!
So, denken jullie dat Jill iets te maken heeft met de verdwijning van Rose? Of is het gewoon puur toeval?

LUFU

Reacties (5)

 • Lovecandy

  Ik denk aan jill die haar moest ontvoeren ddor die dansleerkracht ...

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Nog steeds ik denk dat Jill het is

  5 jaar geleden
 • louisharry

  Jill is gedwongen door een random person om Rose te ontvoeren ^^

  5 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Toeval bestaat niet! Niet voor mij tenminste
  Dus ja, Jill heeft er iets mee te maken
  En als ze Rose niet snel terug brengt dan zorg ik persoonlijk voor dat ze hoe dan ook in de gevangenis beland!
  Snel verder xx

  5 jaar geleden
 • thatonechild_xo

  Jill, srry als t nie so is maar ik denk... dat jij gvd fck de dief bent

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen