Foto bij O1O || Shocked.

"Hi babe!" Zo klonk Zayn's sexy stem door mijn iPhone.
"Hey." antwoordde ik met een glimlach.
"Heb je je ingeschreven bij Alpha Phi?" En weer begon hij over die studentenvereniging.
Ik draaide met mijn ogen ook al wist ik dat Zayn me niet kon zien. Ik kwam net uit het sociologie lokaal en liep de lange trappen af.
"Jeps." zei ik enthousiaster dan ik eigenlijk echt was.
"Nice!" riep hij. Ik keek op en ontweek een paar leerlingen die de trap opliepen. Ik was nu even helemaal alleen want Millie en Niall hadden net Algebra gehad. Ik richtte mijn aandacht meer op de leerlingen die voorbij liepen dan dat ik naar Zayn aan het luisteren was. Hij ging maar door over het feit dat ik niet zo nerveus moest zijn over het hele Alpha Phi gedoe. Eindelijk was ik weer op het gelijkvloers. Ik liep een paar andere gangen door opzoek naar een rustig plekje zodat ik Zayn beter kon verstaan.
"Harry?"
"Ja wacht, ik zoek een rustig plaatsje." zei ik door mijn gsm, die ik nog steeds tegen mijn oor heb gedrukt. Ik liep nog een hoek om. Deze hal stond helemaal vol met leerlingen. Nu had ik er genoeg van.
"Ik ga even een lokaal in." prevelde ik tegen mijn iPhone. Ik wist niet eens of Zayn me had gehoord.
Snel opende ik de deur en sloot die onmiddellijk achter mij. Maar ik was te laat om terug weg te gaan. Ik hield mijn adem in en keek geschokt, verbaasd, walgend,...ik vond geen woord om dit te beschrijven naar de twee personen die op elkaar op de tafel lagen.
"Oh fuck!" zijn de eerste woorden die mijn mond uitglipten. De twee personen hieven hun hoofden op en sprongen van elkaar. Toen zag ik dat het Louis was -of course dat heb ik weer - en een beeldschoon meisje.
"Oh god," riep de blondine waarna ze haar vingers door haar lange haar liet glijden om alles goed te leggen. Ze hadden hun kleren nog aan maar toch was ik in de war. Wie ligt er nu half te vrijen op school met zo'n grote mogelijkheid dat er iemand binnen kan komen?
Ik liet mijn blik naar Louis glijden terwijl ik naar woorden zocht.
"Sorry Harry." zei hij met een grijns. Alsof het niet erg was dat ik hem net betrapt had.
"Nee, ik moet sorry zeggen. Ik had niet zomaar een lokaal in mogen wandelen zonder te kloppen." Spontaan verscheen er ook een grijns op mijn gezicht. Ik dacht dat dit awkward ging worden maar eigenlijk is het eerder lachwekkend.
Louis lachte even.
"We zetten dit later wel verder, hé schatje?" Het blonde meisje gaf Louis een lange kus op de wang en greep daarna haar tas van de grond.
"Ja ja." Louis wimpelde haar af. Ze fronste even en liep met voorovergebogen hoofd het lokaal uit.
"Je hoefde niet te stoppen voor mij hoor. Ik kan gewoon weggaan." zei ik glimlachend.
"Nee joh!" Louis waaide letterlijk mijn reactie weg. "Ik wilde toch niet echt iets doen." vervolgde hij.
"Als ik zo'n meisje op mij had liggen, zou de hele wereld mogen toekijken. Ik zou niet stoppen." lachte ik en ik hoopte dat het 'hetero' klonk.
Louis lachte ook even en kwam dichter naar me toe gelopen.
"Je lijkt me echt een coole gast, Harry." zei hij waardoor ik wel schrok.
"Dank je....denk ik.' en daar was mijn nerveus lachje weer.
Opeens voelde ik een zachte streling over mijn ontblote arm. Ik ademde ongezien diep in. Ik genoot meer van de aanraking dan ik zou mogen.
"We zouden goede vrienden kunnen worden." hij keek in mijn ogen, maar ik keek snel weer naar beneden. Dit werd me iets té ongemakkelijk. Ik wist niet wat ik hierop moest zeggen.
"Nou, ik heb culturele geschiedenis dus ik moet gaan! Ik zie je nog wel!" Louis gaf me een laatste glimlach en liep ook het lokaal uit. Ik zuchtte diep. "Wat was dat?" prevelde ik tegen mezelf. Niall had gelijk Louis had een sexy blondine als vriendin en ik had ze zonet half vrijend op de tafel betrapt.
"Harry?" ik schrok toen ik mijn naam hoorde. In een seconde realiseerde ik dat de stem uit mijn iPhone kwam die ik nog steeds in mijn hand had. Shit, Zayn! Snel bracht ik de gsm weer naar mijn oor.
"Oh, Zayn. Sorry ik werd even opgehouden..." ik wist niet wat ik moest zeggen.
"Uhm, oke, waar was ik?" vroeg hij eerder aan zichzelf.
"Zayn, Sorry maar ik moet naar mijn volgende les. Ik zie je later!" zei ik snel en hing op.
hi babes, i love you guys for reading this xx

Reacties (5)

 • xLittleMix

  Ahh je moet echt weer verder gaan!

  7 jaar geleden
 • JellyBuddy18

  Als Harry en Zayn uitelkaar gaan, krijgt Zayn dan met Liam?*puppy-eyes*

  8 jaar geleden
 • Dahlias

  Echt geweldig dit. En Lou..xD

  8 jaar geleden
 • Bcollienr1

  Snel verder

  8 jaar geleden
 • Mels

  Dit is z'n geweldig verhaal!!!!!!:)ik vind de personages egt super!! X

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen