Foto bij ~ Sky Louise MacCarthy ~ Abortion

Ik was inmiddels opgehouden met huilen, ik had geleerd dat het toch niks gaat helpen. Misschien was het toch het beste. Javadd parkeerde zijn auto voor een gebouw, met blauwe letters stond er DC Klinieken. Ik slikte hoorbaar en keek Javadd aan, hij stapte uit en ik volgde zijn voorbeeld. We liepen het gebouw binnen en regelrecht naar de balie.
" Dag jongeheer zo zou ik kunnen helpen?' Vroeg de vrouw achter de balie.
" Ik wil graag een afspraak maken voor abortus" zei Javadd.
" Ja, natuurlijk. Als u even uw naam van het meisje en uw naam zelf dan geef ik u wat papieren die u moet invullen, vervolgens zoek ik dan een beschikbare dokter. " Zei ze. Javadd knikte.
" Javadd Malik en Sky MacCarthy" zei Javadd. De vrouw tikte wat in de computer, en overhandigde ons de papieren. Deze moesten we invullen, en gaven die weer aan de vrouw. We moesten wachten op een dokter in een mum van tijd was er een gearriveerd. Ik moest zo'n blauw pakje aan doen vervolgens lag ik op een soort stoel met mijn benen gespreid. De tang werd in me gebracht, en een pijnlijke scheut ging door mijn lichaam heen. '
" Blijf ademen, mevrouw MacCarthy" ze de dokter. Na circa 15 minuten was het voorbij. Ik keek in het schaaltje en schrok van wat ik zag, ik keek naar Javadd die me met een stalen gezichtsuitdrukking aankeek.
" U gaat wel veel bloedden mevrouw, dus adviseer ik u op een maandverband aan te doen. " Zei de assistente.
" En wanneer houdt het bloedden op?" Vroeg ik.
" Oh, de volgende dag is het al weg, misschien over een paar uur, bij elke vrouw is het verschillend. " Zei ze.
Nu maar hopen dat alles goed komt.

Reacties (2)

  • oDirectioner

    Omg , wat een erge foto!

    6 jaar geleden
  • Biall

    leuke story!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here