Foto bij i got feelings for you.

Het is een kort stukje sorry khad een lang stukje beloofd...
Kben gisteren ziek geweest en morgen heb ik terug school.
Ik ga proberen om morgen ook een stukje te plaatsen x

Lily
' Heey Josh.' Zeg ik zo normaal mogelijk. Ik barst van de zenuwen. ' Hoi Lily. ' Josh is even rustig als altijd. Ik heb dit thuis uren zitten oefenen om dit te zeggen. ' Josh, ik moet je iets vertellen. ' Oef dit is eruit nu het vervolg. 'Ja, zeg het maar wat het ook is.' OMG alsof ik al niet zenuwachtig genoeg was. ' Ik vind je leuk. ' 'Ik jou ook, we zijn toch vrienden? Toch? ' 'Ja, maar ik voel meer voor gewoon vrienden te zijn. ' Please zeg iets gewoon iets. Josh is nu al een tijdje stil. Ik zet me recht en wil weglopen wanneer er een hand mijn pols vastpakt. Ik draai me om en kijk recht in de kijkers van Josh. 'Daar hoef je toch niet voor te schamen. Er is alleen één probleem.' Zegt Josh. Wat kan het ergste zijn dat hij me haat en dat doet hij niet dus...' Ik ben verliefd op je maar, ook op Jennifer. Het spijt me. ' OMG hij is verliefd op Jennifer en op mij. Wat een luxeprobleem voor hem. ' En? Wat nu? ' Vraag ik. 'Ik weet het niet sorry. Ik denk dat we beter elk naar huis gaan. ' Meent hij dat nu. Is hij zo bang. Vriendelijk blijven. 'Ja dat is inderdaad beter denk ik. Tot zaterdag. ' Josh komt naar me toe en geeft me een knuffel. Ik voel me helemaal warm worden vanbinnen. ' Ik ga maar eens. '
Vanaf die dag gaven we elkaar iedere keer dat we elkaar zagen een knuffel.
Het is zaterdag vandaag gaan we zwemmen eindelijk tot rust komen.
' Lily' Daar is Josh. Het is nu een paar dagen geleden dat ik hem vertelde over mijn gevoelens. Al is zijn er maar een paar dagen voorbij mijn gevoelens worden sterker. Maar ik denk dat ik ze wel kan blijven verstoppen. Gisteren belde Jennifer me met het geweldige nieuws dat ze verliefd is op Josh. Maar sinds die dag geeft Josh me wel een knuffel na elke begroeting. Nu dus ook. Iedere keer opnieuw geniet ik van zijn aanraking. Ik weet dat er niets achter zit maar ik zou het zo graag willen. ' Is Jennifer er nog niet? ' Ik kijk op de klok. Ze is inderdaad te laat. ' Nee, we wachten nog vijf minuten. Als ze er dan niet is bel ik haar op. ' Josh knikt. Zoals altijd heeft Josh enorm veel te vertellen. De vijf minuten vliegen voorbij. Ik neem net mijn gsm als Jennifer komt aangelopen. ' Sorry jongens, de heks liet me bijna niet gaan. Tot mijn grote verbazing nam mijn vader het voor mij op. Maar goed, gaan we ons amuseren?' Zonder op ons antwoord te wachten loopt Jennifer naar de kassa. Razendsnel kleed ik mij om. Als ik uit het kleedhokje kom zie ik waar ik niet aan gedacht had. Bij het zwemmen zie ik ongeveer de helft van Josh zijn goddelijk lichaam. Het is echt moeilijk om te geloven dat hij menselijk is.


Josh

Nu zie ik ze alebei in een bikini. Vandaag ga ik kiezen. Wordt het Lily of Jennifer. Dit gaat zo moeilijk worden. Ik hou van hen alebij en zij ook van mij. Waarom kan ik niet gewoon op één iemand verliefd worden. En trouwens ik kan toch niet bij ze blijven. Dan moet ik mijn GEHEIM vertellen.Wie gaat Josh kiezen Lily of Jennifer wat denk je ?
Wat is zijn geheim? Raad maar wie het juist heeft mag een personage kiezen voor in het verhaal.
De winnaar stuur ik een pb xx

Reacties (2)

 • StylesNicole

  Hmm Lily denk ik ;p

  Geen idee waarom , maar ik denk het gewoon , haha

  7 jaar geleden
 • SamDonoghue

  oooh spannend:D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen