Foto bij 2.29 Lauren De Ruyck

9 mei 2020

Nederland, Frankrijk en België hebben we gedaan. In België was ik op bezoek geweest bij mijn ouders. Ze zijn net als Harry’s familie ook heel erg bezorgd over waar Rose zou kunnen zijn. Oma was er het hart van in en had heel erg gehuild heeft m’n mama verteld. Ik ben natuurlijk ook eens bij haar langs geweest.
Ik ben in mijn thuisstad ook Oliver tegengekomen. Ik schrok wel even toen ik hem zag, het was al zo lang geleden en aan het laatste moment dat we elkaar zagen heb ik niet zo’n goede herinneringen. Zijn gezicht zag er wat volwassener uit en hij zag er heel erg moe uit.
We hebben heel even gepraat, maar hij had niet veel tijd zei hij. Hij heeft verteld dat hij een vriendin heeft maar dat ze niet getrouwd zijn en dat ook niet van plan zijn. Ook vertelde hij dat hij een dochter heeft en dat ze nog maar pas enkele maanden oud is. Haar naam is Dahlia. Hij wist ook wat er met Rose gebeurd was. Dat had hij vast ergens op internet gelezen of in een boekje.
Oliver was enkel in België om zijn ouders nog eens te bezoeken, waar hij nu woont, weet ik niet want dat heb ik niet meer kunnen vragen.
Behalve aan mijn ouders heb ik ook een bezoek gebracht aan de ouders van Jill om nog een keer te vragen of ze nog niets van Jill gehoord hadden. Ze gaven me het verwachte negatieve antwoord.
“We willen dat ze zo snel mogelijk terugkomt of dat ze gewoon iets van haar laat horen.” hadden ze gezegd en elkaar even bezorgd en met een verontruste blik in hun ogen aangekeken. “Is er wat?” had ik gevraagd want ik had al gezien dat haar vader wat bleek zag. “Ik heb niet lang meer…” vertelde Max me.

Hij was er nog niet zo lang achter gekomen dat hij kanker had en dat het al uitgezaaid was. Hij had een kwaadaardig kankergezwel op zijn dijbeen. Het was niet meer te verhelpen hadden de dokters gezegd. Ze zouden zijn been kunnen afzetten maar het zou toch niets helpen. Ze gaven hem nog maximum een half jaar. Ik hoopte echt voor hen dat Jill snel iets van zich zou laten horen zodat ze dit zou weten en dat haar ouders gerust zullen zijn.
Ik vond het erg voor Marianne, ze was al een dochter verloren en nu zou ze haar man nog verliezen. Ik zou het erg vinden als haar enige dochter, de enige die ze nog over heeft, nu ook nog weg zou blijven van haar moeder voor een reden waarvan niemand iets afweet.
Op dit moment zijn we op weg naar Italië. Het was bijna middag en ik begon wel honger te krijgen. Ik begon al weer wat normaal te eten en te slapen en daar was Harry blij om. Hij vraagt nog steeds aan zijn fans om te helpen zoeken achter Rose en hij mist haar. Als hij alles wil opgeven dan ben ik er voor hem en omgekeerd geldt hetzelfde. Er waren momenten geweest dat één van ons beiden het niet meer zag zitten en het zoeken opgeven maar we hielpen elkaar om dat vooral niet te doen.
Elke dag had ik nog van die rare berichtjes gekregen met één letter in. Ik was de letters beginnen opschrijven en dit is wat ik tot nu toe heb: D, A, N, S, T, L, U, I. Ik vroeg me af wat het betekende en hoeveel ik er nog zou krijgen. Ik had er nog niemand over verteld, maar misschien zou ik dat beter toch eens doen.
Alsof mijn mobiel mijn gedachten kan lezen kreeg ik een sms.

Anoniem Nummer: D (Last Letter)

Nog een D, en het was de laatste letter.
Danst Luid. Wat zou dit betekenen?
add in lust kon het ook zijn. Maar wie zegt dat het in het Engels moet. Misschien staat het wel in de juiste volgorde?

Helloo,
Sorry dat het zolang geduurd heeft maar school is weer begonnen. We hebben wel nog niet zoveel werk, maar dit stukje geraakte maar niet af.
Wat vinden jullie? Het is wat kort, ik weet het. Volgend stukje zal langer en beter zijn! :s

LUFU

Reacties (8)

 • VeerleClifford

  Ik vertrouw Oliver niet

  5 jaar geleden
 • xChocolathax

  Snel verdaaaah!!

  5 jaar geleden
 • dd_hemmo_

  Iedereen heeft het over oliver dat hij rose heeft. Vind ik nog helemaal niet zon gek idee.
  Jill is overelopen naar Oliver en ze hebben Rose gejat om Harry terug te pakken omdat Oliver jaloers is op Harry

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  Oliver, jill , die dansleerkracht?

  Oliver--> moe + dochter + vriendin = Rose

  5 jaar geleden
 • JustMe123

  Duitsland:)i think?

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen