Foto bij ProloogJONGEMAN STERFT NA VAL VAN PODIUM


LEEDS - Tijdens een repetitie van de nieuwe musical is Tyler Wilson om het leven gekomen. De 28-jarige Tyler Wilson viel achterwaarts van het podium en kwam verkeerd terecht.
Het ongeluk gebeurde donderdagnamiddag in het Leeds Grand Theatre in Leeds. Tijdens de repetitie was het gezelschap een dialoog aan het oefenen. Wilson kwam te dicht bij de podiumrand en viel. Hij kwam verkeerd neer op zijn hoofd en verloor meteen het bewustzijn. De hulpdiensten kwamen net te laat. Tyler bezweek door een breuk aan zijn nek.
De regisseur van de nieuwe musical laat in een verklaring weten dat het hele gezelschap kapot is van zijn dood. Vooral zijn vriendin Jane Collins, die ook meespeelt in die musical is er helemaal kapot van.

Tyler acteerde inmiddels al 18 jaar. Hij was nationaal een zeer bekend en geliefd acteur.


~~~~~

Mijn nieuwe verhaal is nu officieel begonnen. Ik hoop dat jullie het met evenveel plezier zullen lezen als ik het heb geschreven.
Laat gerust weten wat je ervan denkt.
Ik zal proberen elke maandag, woensdag en zaterdag een stukje te posten. Het kan gebeuren dat ik soms eens een dag oversla maar dat komt dan meestal door schoolwerk.

Ik zou zeggen geniet ervan.
LUFU

(Aangepast op 27/04/2017)

Reacties (3)

 • misstyle

  Sorry?

  6 jaar geleden
 • Mirakel

  Yeaah leuk!

  6 jaar geleden
 • Amica

  WoW!!!
  Snel verder!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen