Foto bij 038

Ik word altijd blij als ik jullie reacties zie, ben ook nu weer benieuwd wat jullie ervan vinden (:

Hoopvol keek ik op naar de man die me zojuist gered had voor ik naar de Sirene keek die ons berekend maar woedend in zich opnam.
Hoe gingen we dit ooit aan pakken ? Mijn tactiek werkte wel even, maar was dus makkelijk te verbreken als je haar kwaad maakte, wat Wendy gedaan had.
Wendy.
Mijn ogen zochten naar de hoer en vonden haar al snel bij de paal van de mast, waar ze zichzelf aan vast hield.
Jammer genoeg stond de Sirene precies tussen haar en ons in, dus we konden niet met z'n drieën overleggen.
Smee, waar is Smee ?
Maar ook daar konden we niet op wachten.
“Kom op Love.” Killian drukte een kus op mijn kruin. “Ik weet wat we moeten doen.”
Gedwee liep ik achter hem aan richting zijn kajuit, waar hij een spiegel tevoorschijn haalde.
Waarschijnlijk zag hij me een beetje vreemd kijken want hij begon zijn handelingen al snel toe te lichten.
“één blik in de spiegel en ze vlucht of als ze langer kijkt raakt ze versteend.”
Oké,dat klonk veel makkelijker dan de uitvoering waarschijnlijk zou worden, maar ik knikte standvastig, hier moest een einde aan komen.

Uitgeput viel ik neer op het bed in de kajuit terwijl ik zwaar ademhalend terugdacht aan wat er net gebeurd was.
Het was inderdaad moeilijker geweest om de Sirene in de spiegel te laten kijken dan gedacht, ze was nou niet bepaald een dom wezen en we hadden er echt vier personen voor nodig gehad om haar in het nauw te drijven.
Iets van mijn gezang, verstop plekken voor ons alle vier, een zeil, de spiegel en een stevig touw waren alle dingen die we nodig hebben gehad.
Vastgebonden kon ze bijna niets anders meer doen dan uiteindelijk toe te geven aan onze gezamenlijke kracht, al was dat nog niet het einde.
Om zeker te zijn dat we van haar af waren verpulverde Killian het stenen beeld en gooide hij de spiegel stuk voor het geval ze daarin getransporteerd was.
Samen met Smee begon hij te vissen naar de bemanningsleden die overboord gegooid waren en Wendy en ik hielpen hen aan boord te trekken waarna we hen ook bij de overige mannen in het ruim legden, die grotendeels allemaal aan het slapen waren.
“Jammer genoeg ben ik te moe om mijn plannen met jou door te kunnen zetten.”
Killian trok me uit mijn gedachten door mijn voorbeeld te volgen en zich naast me op het bed liet vallen en hoewel zijn woorden echt uitgeput klonken vertelden zijn armen die zich om mijn lichaam heen wikkelden geheel iets anders.
“Laten we gewoon gaan slapen Killian.”
Hij leek er echt niet blij mee.
“Morgen is er weer een dag.” En ik draaide me zo goed mogelijk als dat zijn armen me toestonden om en sloot mijn ogen.
Het maakte me niet uit dat ik niet onder de dekens lag en dat ik mijn kleding nog aanhad, ik was gewoon te moe om ook nog maar iets te doen.
Even haalde ik opgelucht adem, ook vandaag was ik weer aan de dood ontsnapt.

Met een kreun werd ik wakker, om te merken dat ik omgeven werd door een stoffen deken, die heerlijk aanvoelde op mijn blote benen.
Wacht eens even... Ik had mijn broek nog aan toen ik ging slapen en er lag al helemaal geen deken over me heen.
Ik ging wat beter rechtop zitten en merkte dat ik ook enkel in het sexy lingerie setje lag.
“Killian... ?” Begon ik voorzichtig en ik hoorde al snel een zacht lachje vanuit de stoel tegenover het bed, waar ik me dan ook heen draaide. “Wat heb je met me gedaan ?”
Hij keek me echter onschuldig aan terwijl hij opstond en naast me kwam zitten. “Ik heb alleen wat kleren uitgetrokken, je zou het anders veel te warm krijgen als je ook nog eens een deken over je heen had liggen.”
En dat moest ik maar aannemen als de gehele waarheid ?
Zuchtend stond ik op en wikkelde de deken om me heen voor wat meer warmte voor ik langs Killian richting de badkamer wou lopen, maar hij hield me tegen en trok me zachtaardig op zijn schoot terwijl hij zo voorzichtig met me omging.
“Wat ?”Maar toen zag ik de grote blauwe plekken die zich over mijn armen en torso gemanifesteerd hadden.
“De Sirene...” Mompelde ik, terwijl ik nadacht hoe stevig ze me vast had gehouden kwam ook in me op hoe hard Killian en ik op de grond terecht waren gekomen terwijl we door rolden, hoeveel moeite ik allemaal had gedaan om al die bemanningsleden het ruim in te slepen.
“Doe alsjeblieft een beetje rustig aan vandaag.” Murmelde Killian in mijn haar. “Ik wil jou niet in pijn zien, het doet al pijn als ik dit allemaal moet aanschouwen.”
“Killian..” Ik leunde tegen hem aan. “Dit is niets, ik ben wel erger gewend.”
De pijn in zijn ogen deed me spijt hebben over die laatst uitgesproken woorden, maar ergens had ik al wel gedacht dat hij dat ook al wel door had gehad.
Of had hij tot dit moment gedacht dat het alleen seksuele misbruik was ?
"Killian..." Ik liet mijn hand over zijn wang strijken. "Het is echt wel goed zo, ik voel me misschien voor een paar dagen een beetje beurs, maar verder is er niets aan de hand." Hem proberen te kalmeren legde ik mijn hoofd op zijn borstkas neer. "Ik kan wel tegen een stootje en een blauwe plek is zo makkelijk opgelopen hier op dit schip."
Maar ik voelde hem niet ontspannen onder me waardoor ik een zucht niet binnen kon houden.
"Kom, dan gaan we iets leuks doen." Ik stond op van zijn schoot en probeerde hem overeind te trekken, wat me natuurlijk niet lukte.
"Leuks ?"
Daar was de Killian weer waar ik kriebels van in mijn onderbuik krijg, die scheve geamuseerde glimlach terwijl hij me met die fonkelende ogen aankeek.
"Ja."
"En wat heeft mijn liefste in haar hoofd ?"
Even deed ik alsof ik enorm lang na moest denken. "Misschien... Ik bedacht me dat we de vorige keer tijdens het badderen nogal ruw verstoord werden."
Ik draaide me om en had de deur van de badkamer al snel gevonden. "Het lijkt me jammer als we dat niet af kunnen ronden zonder dat we lastig gevallen worden."
Ik had een woord terug verwacht, een verleidelijke ingeving van zijn kant, maar hij keek me enkel aan voor hij naar me toe kwam lopen en me voorzichtig optilde.
"Dit keer doen we wel die bloody deur op slot."

Reacties (4)

 • DragonsFlight

  Haha kon niet. Stoppen met lachen😂😂😂😃

  3 jaar geleden
 • quartaire

  Wahahahaha bloody deur ik ging stuk hiero

  3 jaar geleden
 • Vanamo

  Aw killian is zo lief als hij zich zorgen maakt

  5 jaar geleden
 • DeroGoi

  Killian is gewoon geweldig,, ik heb die personage ook gebruiken op een rpg haha xd snel verder, je schrijft geweldig!!!! X

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen