Foto bij Note

Lieve iedereen,

Zoals jullie (misschien) hebben gemerkt heb ik al een tijd niet geschreven aan dit verhaal. Dit is ten eerste omdat ik het hartstikke druk heb: ik loop 45 uur per week stage, dans twee avonden, werk twee avonden en in mijn vrije tijd doe ik graag iets met vrienden. Aangezien ik op stage al de hele dag zowat op de pc zit, heb ik niet echt zin om thuis ook nog de hele tijd voor het scherm te zitten. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.
Ten tweede heb ik vrij weinig inspiratie voor dit verhaal. Het verhaal komt tot zijn einde maar ik wil er geen flop einde van maken, alleen omdat het snel moet. Ik wil er iets moois van maken, alleen lukt dat nu even niet. Ik werk al lang aan dit verhaal en om het dan af te raffelen op het einde wil ik niet. Ik hoop dat jullie hier ook begrip voor hebben.
Dus, het idee is dat ik weer schrijf wanneer ik er zin in heb en inspiratie voor heb. Ik denk dat dit wordt wanneer ik meer vrije tijd heb, wat nu niet het geval is. Ik hoop van harte dat ik niet teveel abonnees zal verliezen, puur om het feit dat ik een tijdje niet schrijf. Ik weet dus niet wanneer ik verder schrijf en hoeveel hoofdstukken er nog precies komen. Ik heb ideetjes maar die moet ik ook nog goed kunnen uitwerken. I hope you all understand!

Heel veel liefs,
Maud

Reacties (6)

 • GirlAlmighty

  Ik neem in ieder geval een abo en dan hoop ik gewoon dat je ooit nog verder gaat...(huil)

  4 jaar geleden
 • xcindygirlx

  Ga je nog verder met dit verhaal?? Het is zo'n leuk verhaal!

  5 jaar geleden
 • zoekwoord

  het is oké, je moet ook niet tegen je zin schrijven

  5 jaar geleden
 • littlelight

  mijn abo verwijder ik zeker niet neem de tijd xoxo

  5 jaar geleden
 • IAmReading

  Ik ga mijn abo niet verwijderen hoor:)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen