Foto bij 2.31 Lauren De Ruyck

12 & 13 mei 2020

Morgen zouden we vertrekken richting Duitsland. Deze nacht overnachtten we nog in een hotel in Italië. Het weer was de afgelopen dagen prachtig geweest maar ze gingen o zo traag voorbij. Ik keek zo uit naar het moment dat we naar Berlijn konden misschien zou ik dan eindelijk mijn kleine meisje terug zien.
Er was vanavond een soort feestje waar One Direction en hun muzikanten op uitgenodigd, Harry wou eerst niet gaan maar ik vond dat hij beter wel ging want sinds ik zwanger was, was hij niet meer uit geweest.

Het was halfelf gepasseerd en ik besloot om maar eens te gaan slapen. Ik had net een Italiaans spelprogramma gezien waar ik niets van snapte maar het zag er wel leuk uit.
Ik deed mijn nachtkledij aan om daarna een het tweepersoonsbed te kruipen en bijna meteen weg te zakken in een diepe slaap.

“Lauren!?” “Laaaaaauuuuureeeeeen?” “Baaabeee!?” Er werd aan mijn schouder geschut waardoor ik vermoeid mijn ogen opende. Een groot persoon stond aan de zijkant van het bed, maar ik herkende wel wie het was. Harry. “Wat is er?” vroeg ik vermoeid. “Slaaaap jeu al?” Geïrriteerd dat hij me daarvoor wakker maakte deed ik mijn ogen weer dicht. Hij was zo te horen nogal dronken. “Lauren?” “Nee, ik slaap nog niet.” Zuchtte ik. “Oei” Harry zakte door zijn knieën waardoor hij nu op ooghoogte zat met mij. Zijn adem stonk naar het bier. “Waarom niet, je hoefde niet op mij te wachten hoor.” Ik draaide even met mijn ogen en draaide me daarna met m’n rug naar hem toe. “Slaaple-“ Een harde bonk onderbrak Harry. Geschrokken draaide ik me terug en zag dat Harry z’n evenwicht verloren had en omvergevallen was. Ik grinnikte lichtjes toen ik hem hoorde snurken. Ik rolde naar de andere kant van het bed en nam het extra deken die op de stoel lag die niet ver weg van het bed stond. Ik rolde terug en legde het denken over Harry heen.
“Slaaplekker.” Zei ik nog voor ik me weer goed in het bed legde en weer naar dromenland vertrok.

Ik opende mijn ogen en zag dat het negen uur was. Ik wreef de slaap uit mijn ogen en besloot dat ik maar eens zou opstaan. Ik sloeg mijn benen uit het bed en wilde op de grond staan maar in plaats daarvan stond ik op Harry zijn enkel. Ik was helemaal vergeten dat Harry gisteren hier in slaap was gevallen. Hij lag op zijn rug met zijn armen en benen gespreid. Ik verzette mijn voeten zodat ik tussen zijn benen stond en wandelde zo tussen zijn been en zijn arm en daarna over zijn arm. Ik ging naar de badkamer en stapte in de douche.
Na gedoucht te hebben, mijn haar gekamd te hebben mijn tanden gepoetst liep ik met de handdoek rond mijn lichaam weer naar de kamer waar ik mijn kleren vergeten was. Ik nam een setje kleren en mijn grijze keds met stippen.
Ik ging weer naar de badkamer waar ik mijn kleren aantrok en daarna mijn haar droogde.
Harry was nog steeds niet wakker en ik schreef op een briefje dat ik al naar het ontbijt was.

Op weg naar de zaal waar ontbeten moest worden kwam ik Niall tegen.
“Harry is nog zijn roes aan het uitslapen zeker?” vroeg Niall met een kleine glimlach op zijn gezicht. “Inderdaad.” Vertelde ik hem. “Hij had echt veel gedronken, Zayn en ik hebben hem moeten meesleuren naar het hotel of hij had nog meer gedronken. Onderweg naar het hotel brabbelde hij de hele tijd over hoeveel hij wel niet van zijn vrouw houdt en plots begon hij uit te leggen hoe de bonobo’s leven.” Ik lachte, terwijl ik me herinnerde dat we gisterenmiddag een documentaire gezien hadden over ‘Het leven van de bonobo.’
“Hij is op de grond in slaap gevallen giste- , nu ja, vanmorgen. Hij zat op zijn hurken naast het bed en toen hij wou rechtstaan, moet hij omvergevallen zijn en hij is meteen in slaap gevallen.” Niall lachte zoals hij dat altijd deed terwijl we de ontbijtzaal inliepen en gingen ontbijten.

Liam, Zayn, Josh en Sandy waren in het afgelopen kwartier bij ons komen aanschuiven en van Harry was er nog steeds geen spoor, ook Louis was nog nergens te bekennen. De vier mannen waren druk in gesprek met elkaar maar ik luisterde niet echt. Ik was in mijn gedachten verzonken.
Als we naar Berlijn zouden gaan vanavond nog of morgen wie of wat zouden we daar dan aantreffen?

Helloo

Sorry dat het zo lang geduurd heeft tegen dat ik een nieuw stukje postte, ik zou het normaal vorige vrijdag gepost hebben maar ik ben toen met mijn klas een hele dag naar Amsterdam geweest. Het was echt super tof en ik heb zoveel verschillen gezien tussen Amsterdam en de stad waar ik woon.
We hebben in totaal bijna 8 uur op de bus gezeten, maar het was de moeite waard.:)

LUFU

Reacties (3)

 • xChocolathax

  Ik woon in Amsterdam, heb je een rondvaart gehad door de grachten? dat is echt leuk om te doen!

  5 jaar geleden
 • Tuttifruttie

  Ben je naar het Rijksmuseum geweest? Het is daar echt superleuk!

  5 jaar geleden
 • Melanie_x

  I know i woon 10 minuten bij Amsterdam vandaan en ik ben er best vaak. (mede omdat mn vader en moeder en mn oma (ik woon samen met mijn vader en moeder bij mijn opa en oma) daar werken)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen