Aangepast

Aeriona Davidson. 20 jaar en een zanglerares. Nooit gedacht dat ik het zou worden. Nou ja: iedereen zegt dat ik een prachtige stem heb. Zelf geloof ik er maar weinig van. Mijn moeder zegt dat het in de familie zit, maar ik kan niemand bedenken waarvan ik het geërfd zou hebben. De enige, is mijn vader, maar die heb ik nooit gekend. Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan, toen ik 2 was en mijn moeder geeft de schuld aan mijn vader. Dus een heldere herinnering heb ik niet.
Of ik ooit naar mijn vader op zoek ga? Absoluut ja! Ik wil zijn kant van het verhaal horen. Maar ik kan èn mag het niet, van mijn moeder.

Hobby's? Na zangles geven, teken ik ook graag en zit ik op dwarsfluit les. Die muziek die je daarmee kunt creëren, klinkt gewoon...magische. En op mijn kleine neefje passen. Hij is soms actief, logisch, hij is 10, zit de hele dag voor de tv, pc of playstation. Ik laat hem doen. Zolang hij me maar niet lastig valt. Verder volg ik een opleiding om dokteres te worden en het lukt aardig. Met zangles geven verdien je niet veel. maar gelukkig is mijn moeder advocaat en hebben we het goed.

Mijn stiefvader geeft me af en toe les, om bij te blijven. Als leraar is hij fijn, maar als stiefvader? Hij heeft moeite om die 2 werelden uit elkaar te houden. Bij mijn moeder thuis, vraagt hij elke keer of ik mijn huiswerk heb gemaakt, en tijdens de les, maakt hij grapjes, die iedere stiefvader maakt. om ziek van te worden. Ik heb pas rust, als ik naar de muziek school ga of ik met mijn neefje naar een pretpark ga.
...
Maar een echt vader figuur is hij nooit geweest. ik heb hem altijd aan gezien als een stiefvader, en ooit als een echte vader. Mijn moeder zegt me elke dag 'Waar noem je hem altijd bij zijn naam en geen papa of pa' 'Ik heb daar de behoefte niet aan' zeg ik haar elke keer opnieuw...

Dat is het, zo'n beetje =)

Oh ja, ik woon in Los Angeles, California

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen